Hva sier kundene?

”Jeg startet coaching med stor skepsis. Det viste seg fort at skepsisen var ubegrunnet. Mariann gav meg den trygghet jeg trengte for å kunne åpne meg – finne meg selv og anerkjenne meg selv. Det har tatt tid – det har vært tøft, men jeg har fått frem min indre styrke og troen på meg selv.”

Anne Mette Aadland

Mariann er en veldig dyktig person. I dette ligger det bl.a en styrke i det å gjøre vanskelige ting enkle. Er det utfordringer, så hjelper Mariann deg med å se klart, slik at du vet hva som må gjøres og hva som blir det beste for deg.
Jeg har vært med på flere kurs og disse var veldig utviklende. Mariann er en person med hjertet på rette stedet og en person som byr 100% på seg selv i slike settinger.
Takk Mariann!

May Brith Dybvad

Masse visdom, engasjement og empati gjør det lett å våge noe mer❤

Marie Therese Åmodt 

Mariann åpner opp dører i hjertet med forståelse, respekt og glede  Digger kursene dine!

 Therese Ulvan 

Jeg vil gi Mariann mine beste anbefalinger som terapeut og coach. Hun har en helt utrolig evne til å se det du trenger som du kanskje ikke selv ser der og da. Hun får deg til å komme raskt til kjernen av utfordringene og guider deg slik at du selv finner svarene og staker ut veien videre. Når ting står fast tør hun å utfordre og gjør det på en varm, empatisk og kjærlig måte. Det merkes at hun virkelig bryr seg og har troen på at du kan. Sagt på en annen måte, på en dag når du selv føler deg “svak” så ser hun styrken og potensialet ditt. Det smitter og merkes på hele måten Mariann jobber på.

Gry Wille 

Når du virkelig vil ned i dypet av deg selv, og livet byr på utfordringer, ja da vil jeg anbefale Mariann på det varmeste. Hun vet akkurat hvilken del av deg som trenger å hentes frem i bevisstheten for å komme til kjernen.
Byr du henne på en sitron, byr hun deg en rose.

Inger Lise Walaker 

Dette var første gang jeg har vært på kurs med Mariann og jeg kan anbefale henne på det varmeste. Hun er trygg i det hun gjør, engasjerende og en naturlig autoritet med masse kunnskap og et stort hjerte. Hun elsker mennesker og ønsker å hjelpe og veilede. Ved siden av felles samtaler var vi innom uttrykk gjennom skriving, tegning, bevegelse og lyd. Alt skjedde i en veldig trygg ramme hvor det var ok for alle å få utfordringer på det emosjonelle plan og utløp for følelser. Jeg ønsker å benytte meg mer av hennes ekspertise og kompetanse. 

Jeg er også veldig takknemlig for at min kompetanse i Atlaskorrigering Engelheart ble profesjonelt knyttet til kurset.

Waltraud Amundsen

Coaching /terapi for meg:

  • Mine behov er blitt klare (re).
  • Jeg kan møte omverdenen på en mer ærlig måte.
  • Jeg forstår andres behov bedre ved å forstå mine egne.
  • Jeg har lært å forstå følelsene mine og kan velge hvilken jeg vil føle på til hvilken tid.
  • Jeg har lært å kontrollere frykt / angst.
  • Gamle/skjulte strategier er identifisert – forstått – erkjent
  • Det å kunne gå til sitt ”sted for seg selv” der man kan få ro, ny energi, kjærlighet til andre og seg selv er både nytt, spennende og hjelper mot stress.
  • Det at ikke alt trenger å være logisk men at man kan søke råd i en høyere ”felles” bevissthet er et nytt verktøy som bare må oppleves.

Erik Michelsen

Coachingen/terapien har fungert veldig bra for meg! Jeg var så langt nede i forhold til å kunne se ting i perspektiv, akseptere meg og min situasjon, samt at min selvtillit, som tidligere har vært rett så bra, ikke var så bra lengre. Da jeg startet terapien var mitt selvbilde veldig negativt og dårlig – og den superkvinnen jeg tidligere hadde vært, var rett og slett umulig å leve opp til slik min livssituasjon var nå. Terapien hos Mariann hjalp meg å finne meg selv igjen, mitt nye meg, i min nye livs fase.

Det å få prate med noen som stiller de rette spørsmålene, som utfordrer en til å tenke igjennom saker i et litt større fugle perspektiv en det innskrenket perspektiv som jeg da hadde, var til stor hjelp. Det føltes både trygt og godt å kunne prate om alt man ville prate om, uten å bli dømt. Terapien utfordret meg til å gjøre nye valg for hvordan jeg ville leve mitt i min nye livs fase.

Det jeg opplever av meg selv i dag fremfor tidligere, er at jeg fokuserer og prioriterer det som er viktigst i livet mitt nå, nemlig familien. Den har jeg for så vidt alltid prioritert, men nå når man har barn er det litt annerledes og samtidig så aksepterer jeg at jeg ikke kan være 100% for andre om jeg prioriterer familien. Jeg prioriterer altså det som er viktigst for meg. Jeg er også nå mer avslappet i forhold til det å være så tilgjengelig for alle hele tiden. Nå er jeg ikke alltid like tilgjengelig som før, og det er helt greit (for meg).

Jeg har også, med tiden under og etter terapien, kommet til en innsikt at man kan oppnå det man vil bare man har troen på det selv. Denne troen og innsikten hadde jeg for flere år siden, men situasjoner og en personlig utmattelse, et mørke hvor jeg følte meg helt forvillet, ødela den innsikten og jeg gjorde det bare verre og verre for meg selv. Hadde utrolig høye krav på selv, som rett og slett var umulig å leve opp til… Å innse dette når man er så langt nede, er vanskelig uten hjelp utenfra. Til og med dette hadde jeg vanskelig for å innse og forstå, det gikk lang tid før jeg til slutt tok dette steget framover og gikk til coach for å få hjelp. Og hjelp fikk jeg! I dag vet jeg at skulle jeg havne i en lignende situasjon så finnes det et ”verktøy” for å komme seg opp og fram igjen, nemlig choaching/terapi. Jeg fikk en faglig og utenforstående til å hjelpe meg å komme meg ut av mørket jeg hadde havnet i, noe som vi alle kan, og som mange gjør i løpet av livet. Ut fra denne erfaringen jeg nå har, føler jeg meg sterkere og mye mer forberedt på en eventuell lignende situasjon framover i livet, for det kommer flere ”up’s and down’s”!

Henriette Waldner

Hva sier kundene?