SjeleSpa

Tema: Det nye mennesket – Hvem tror du, at DU er?

bjørg veikryssFoto: Bjørg Thorallsdottir

Datoer:

  • 4-6. januar 2019
  • 9-11. august 2019

Sted: Kristinelundveien 6, Frogner, Oslo (innkjøring fra Halvdan Svartes gt. vis-a-vis Frognerparken (Herregårdskroen)

Livets karmahjul er opphevet. Du er fri. Vet du det? I så fall, hvilket utgangspunkt ser DU fremover med og hvordan ser din verden ut med dine øyne?
Vi er programmert gjennom årtusener til å tro at vi er små og ubetydelige vesener i det hele og store.  Hva om du er mer kraftfull og har større påvirkning enn du tror?

Vår klode står midt i tre enorme kaotiske utviklingssykluser samtidig. Disse syklusene er påvirket av vår kosmiske tilhørighet. Ny vitenskap kan dokumentere dette. Vitenskap og spiritualitet nærmer seg mer enn noen gang før.

Du er en del av et kollektivt bevissthetsfelt, og dette er nå i stor endring og flere og flere opplever denne transformasjonsprosessen fysisk og psykisk. Dette fordrer en helt ny bevissthet og forhold til oss selv og det livet vi lever. Vår høyere bevissthet trenger manifestasjon i vår fysiske kropp for å bli funksjonell og retningsgivende.

Kurset vil dele ny vitenskap om verdenshistorien slik den er fortalt og mulighet for å se din egen historie i nytt lys. Dypere innsikt i hvilken skaperkraft du har og kan påvirke den verden du lever i nå med.

En spahelg for dypere kontakt med deg selv og din kraft.

BONUS: Rabattert Atlaskorrigering. I samarbeid med Waltraud Amundsen. Se mer om dette her

For mer informasjon, tider, sted og pris: Klikk her: SjeleSpa 2019

Hva eksakt gjør vi? Klikk her

  • Påmelding nødvendig til: mariann@levdittliv.no (eller fyll ut skjema nedenfor)
  • Pris: NOK 2795,- + Atlaskorrigering til NOK 1000,- (normalpris: NOK 1750,-)