“Hvem tror DU at du er”

Din tro skaper din virkelighet. Din overbevisning skaper din realitet. Din realitet skapes av dine tanker og følelser. Derfor er det viktig å være bevisst sin egen tro og mønstre.

Disse trosmønstrene ligger ofte dypt begravet i vår underbevissthet. De ligger som tidlige og gamle programmeringer fra mange generasjoner og liv. Vi er nå fri fra disse – om vi VIL. Og det er KUN deg som kan sette deg SELV fri. Det kommer ingen utenforstående kraft og redder deg, frigjør deg eller heler deg. Vår oppgave er å utvide, høyne vår egen bevissthet om vårt liv her på jorden og vår kosmiske tilknytning.

Forløse og transformere vår frykt og leve i kjærlighet og samhold. Dette starter med hver og en av oss, som igjen vil utgjøre en større gruppe. Når gruppen er stor nok, vil den kollektive bevisstheten skifte.  Dette skjer allerede og har skjedd over lengre tid, men vi står inne i en kosmisk brytningsfase hvor endringene nå er sterkere og raskere enn noen gang før.

Vil du være med på dette skiftet? Vil du være med å gjøre din andel? Fullføre din reise?

Trossystemer i praksis

Hvilke trossystemer binder og begrenser deg i ditt liv? Hvor ligger dine respektive livsutfordringer?

  • I kjærlighet og relasjoner
  • I penger og inntjening
  • I arbeid og mening – hensikten med ditt liv
  • I fysisk helse og energi

Når vi adresserer disse 4 temaene fra et transpersonlig perspektiv kan vi forløse gammel programmering raskt og effektivt. Når du er villig til å legge din intensjon og fokus på frigivelse av begrensning og tillate deg å løftes ut av problematikken, vil frigjøringen oppstå.

Vi jobber i fellesskap og hver gruppe har sitt tema. Det vil alltid vise seg når deltakerne melder seg på. Mariann tar alltid inn gruppeenergien i forkant og temaet blir tydelig for hver gruppe og blir adressert på kurset. Det er aldri noen tilfeldighet akkurat hvem som skaper gruppen. Hver og en, bringer sin energi inn i fellesskapet og forløser sin andel. Derfor er akkurat DU viktig, uansett hvor du står og hva du trenger. Du vil få hjelp fra gruppeenergien til å se hva du kan forløse, om du vil.

Du vil få oppgaver og øvelser som adresserer ditt livstema der du er. Vi jobber i fellesskap og individuelt, og du får oppgaver som du kan praktisere og fordype på egen hånd etter kurset. Verktøyene som presenteres vil være unike for hvert kurs. De tilpasses gruppen, deltakerne og tema. Derfor vil aldri kursene bli like. De er dynamiske av karakter og skaper dyp endring og forløsning.

Energien slutter aldri å jobbe for deg, om du selv ikke vil. Du er et spirituelt vesen som benytter en fysisk kropp for å harmonisere, manifestere det du allerede har skapt. DU ER ALLTID MER enn du tror.

Kjenner du at dette snakker til deg? Så er du velkommen til å ta kontakt og bli med. Du er ingen tilfeldighet – ditt liv er ingen tilfeldighet – du er en viktig brikke i den hele og store sammenheng. Din energi er viktig – hva du bruker den til – er viktig. For deg selv, din tilstedeværelse her og nå, og for de du deler dette fellesskapet med.

DU er den du har lengtet etter, den du har håpet på, du er allerede der du skal være.

Hjertelig velkommen! Les mer om kurset her: Spahelg for sjelen 2018_AUG

Dette sier kursdeltakerne: 

”Tusen takk for alt jeg har fått innsikt i og lært både om meg selv og tiden vi lever i bare i løpet av tre korte kursdager. Jeg opplever virkelig at jeg er et helt annet sted i dag enn på fredag. At sannheten jeg hadde om seg selv da, er en annen nå, og at den hele tiden er i utvikling.

Jeg er så takknemlig for at du viser vei, deler av kunnskapen og erfaringene dine. Jeg håper virkelig at det kommer en oppfølging, et trinn 2, jeg er iallefall klar :)”

Kristin V

”Jeg fikk en førsteklasses mulighet til å løsne på grepet i mitt indre som har ligget i dvale så lenge. Den indre reisen og forandringen den gjør har rørt meg dypt. Å få lov til å være med på denne reisen gjør meg ydmyk. Nå vil jeg at andre skal få vite noe om hvor fantastisk dette er: anbefaler varmt – det må oppleves, for her blir ord fattige”

Inger-Lise

” Kurset anbefales på det varmeste”

Lars