Viljen til å være deg

For deg som søker personlig utvikling og vil bygge dine emosjonelle muskler.

  • Styrke din selvfølelse
  • Skape bedre relasjoner
  • Mestre større deler av deg selv og din historie
  • Øke innsikt og bevissthet om egne talenter og styrker
  • Forstå mer om hvordan utnytte sårbarheten til din styrke og kraft

1-årig personlig EQ og SQ kompetanse program

For deg som vil styrke dine hjertemuskler og utvikle din spirituelle og emosjonelle intelligens. Når vi kjenner våre egne såkalte svakheter og styrker så er vi i bedre stand til å stå støtt i møte med kritikk, utfordringer og nye muligheter. Desto bedre du kjenner deg selv, jo tryggere blir du i dine relasjoner og kan skape mer utifra ditt formål.

Programmet inneholder
  • Arbeid med dine indre aspekter (delpersonligheter) og mønstre
  • Styrket fokus og vilje gjennom bevissthetstrening
  • Hvordan mestre dine emosjoner og relasjoner
  • Empatisk kommunikasjon
  • Hvordan utvikle egen omsorg, aksept og tilgivelse

Uten selverkjennelse og egenkjærlighet vil samarbeid og relasjoner bli særdeles utfordrende. Du kan aldri elske den andre mer enn du kan elske deg selv.

Fundamentert i Transpersonlig psykologi og inkluderer Energipsykologi, EQ kompetanse og Psykosyntese.

«Where there is a will there is a way»

Praktisk informasjon

Sted: Oslo

Oppstart: 28. -29. februar 2020

Pris:

NOK 19 500 per år. 10 samlinger a 1 dag. Fredager 10-16.30. (OBS: oppstart både fredag og lørdag)

Kan faktureres månedelig 1 950 + 50 kr faktura gebyr. Årsprogram er bindende for alle 10 samlinger.

Early bird Bonus: 3 personlige veiledningstimer til en verdi av NOK 2 670 ved påmelding FØR 25. januar 2020.

OBS: Bindende påmelding. Depositum på NOK 1 950  mottas umidelbart ved påmelding.

Datoer 2020:

28-29. februar

20. mars

24. april

29. mai

26. juni

14 eller 21. august

25. september

23. oktober

20. november

Jeg melder meg på

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
FOTO: Fredrikke Wetherilt

Underviser: Mariann Marthinussen

Mariann VET hva som skal til for å styrke selvfølelsen, finne sin egen vei i livet,  og kunne leve ut de største drømmer. Hun kjenner til hva som skal til for å leve fra hjertet, legge fortiden bak seg og leve et liv i med større indre ro, glede og nytelse og styrke.

Hun har erfaring fra tusensvis av klient- og undervisningstimer i Psykosyntese og Energipsykologi og over 20 års fartstid med personlig og profesjonell utvikling av ledere og medarbeidere.

På reisen har hun opplevd både elever og klienter finne sin trygghet og sine verktøy for å skape gode liv, men ingeting skjer over natten.

Selverkjennelse, selvfølelse og egenkjærlighet og troen på egne valg kan ta tid. Derfor er programmet lagt over 1 års tid. Ideer og viljen til endring skal få lov å modnes, styrkes og prøves ut.

Bakgrunn

Mariann er utdannet innen Transpersonlig psykologi; psykosyntese, mindfulness, energipsykologi, MI (Motiverende Intervju) og er gruppeterapeut.

Hun har tidligere undervist i mange år på Nordens største psykosynteseskole. Hun er terapeutene og coachenes veileder og har utdannet coacher og terapeuter i Psykosyntese og Energipsykologi siden 2011, vært faglig veileder siden 2015.

Før dette «vokste hun opp» i en internasjonal konsulentbransje. Etter 16 år i internasjonal forretningsvirksomhet (McKinsey & Co., INTSOK, INTPOW) startet Mariann sin egen praksis i 2007 og har jobbet med både private og bedrifter med støtte til personlig og profesjonell utvikling.

Mariann er i dag medstifter av Energipsykologi Norge hvor hun underviser i Psykosyntese og Energipsykologi (Fundamentet til Psykosyntesen). Hun er også medeier og del av et psykologisk team til støtte for internasjonale meglere gjennom Conflict Prevention Group.

Les hva kundene sier her