Drømmekvelder

8 kvelder med indre ro og nye drømmer

Drømmekvelder er uhøytidelige og inspirerende kvelder men hvor temaene er dype.

Hver kveld vil få sitt tema som vi ser på fra et personlig perspektiv og et globalt. Vi vil meditere og skape en felles energi og ny innsikt.

Forskning på speilnevroner viser at vi mennesker trenger å SE for å TRO. Forskningen viser også at vår hjerne skiller ikke på hva som er utenfor oss eller innii oss når vi ser. Dvs. at det du ser for deg på din indre arena er like viktig og ilegges like mye sannhet i hjernen som det vi ser med våre fysiske øyne.

Dette gjør vårt indre arbeid spennende og ikke minst viktig å være oppmerksom på. Det gjør at vi er medprogrammerere i vår egen bevissthet og skapelse.

Hvor trenger vi å drømme nå?

Betydningen av å skape nye drømmer er større enn noen gang. Vi står i et skifte ingen har sett maken til i vår historie. Vi trenger å finne sammen til det som forbinder oss og gir næring til nytt liv.

Dette er for deg som ønsker å leve mer fra hjertet og være med skape noe større.

Du kan komme på enkeltstående kvelder om du ønsker eller du kan bli med på alle 8. 8-tallet står i numerologien for balanse – harmoni og forbindelse. Det er dette vi ønsker å skape i fellesskap disse kveldene.

Vi praktiserer tillit og lar energien lede oss dit vi skal og til det vi har behov for med oss som er tilstede.

Inspirasjonen til kveldene fikk jeg gjennom filmen The Sixt Sun og den kan du se en smakebit av her og se om det resonerer med deg.