Hvordan kommuniserer du?

  • Er du rask og målrettet i din kommunikasjon? Går rett på målet, null tull, uten behov for detaljerte avstikkere eller unødvendig info og ønsker klare svar?
  • Eller, går du mer langsomt frem? Gir gjerne detaljert beskrivelse av situasjonen eller saken? Søker du fakta i alt du formidler og vil helst kunne dokumentere alt du viser til?
  • Eller, forteller og formidler du i en fargerik språkdrakt? Bruker du kroppen, og gjerne armer og hender for å understreke hva du mener? Kanskje en liten overdrivelse kan gjøre historien litt mer spennende og fengende, og det er viktig for deg å engasjere den du snakker med?

Energipsykologien differensierer mellom flere nivåer i deg, en av dem er det mentale nivået. Måten du kommuniserer på er en del av det mentale uttrykket ditt, og vil vise hvilken energitype som er i spill på ditt mentale plan. Hvem av disse kan du kjenne deg best igjen i?

Vi har et gratis foredrag tirsdag 2. september kl 18-19.30 i Oslo, hvor vi vil fortelle mer om energitypene og energipsykologien. Denne kvelden vil vi fokuserer på din kommunikative evne og type for å gi en smakebit på hvordan du kan bruke energipsykologien i din forståelse av deg selv og i relasjon til andre.

Påmelding og pris

Foredraget er gratis forutsatt påmelding. Vi har begrenset plass, så dersom du er påmeldt og ikke avmelder deg 24 timer innen foredraget så vil vi fakturere 200 kr for no-show, da din plass kunne gått til andre på ventelisten.

Veilederutdannelse

Veileder utdannelsen i Energipsykologi starter den 4. oktober og vi vil informere om denne samme kveld.

Vi opplever stor interesse og påmeldingene er allerede i gang. Vi minner også om at det er rabatt på utdannelsen dersom påmelding før 1. juli.

Hjertelig velkommen!

hvordan kommuniserer du

Dato: Ny dato: 2. september 2019Praktisk informasjon

Sted: Oslo, Kristinelundveien 6 (innkjøring Halvdan Svartes gt. Parkering i bakgården. Trikk og Buss stopper 3 min fra, v/Olav Kyrres Plass)

Tid: 18-19.30

Pris: Gratis forutsatt påmelding og oppmøte (NOK 200 hvis NO-show)

Påmelding