Veien til frigjøring

Buddha sa følgende: ”Når en person hater en annen, er det den som hater som blir syk. Fysisk, følelselsmessig eller åndelig. Når han elsker, er det han som blir hel. Hat dreper, kjærlighet helbreder”.

Du har kanskje hørt om å slippe taket. Hva skal til for å slippe taket? Vi holder ofte fast på smerte, bitterhet, irritasjon, hevn ønsker om å utjevne smerte og resultat.

Å slippe taket betyr faktisk å også kunne tilgi… tilgi de som har forsårsaket deg smerte, urettferdighet og åpne for viljen til å sette deg selv fri.

Tilgivelse er den største kjærlighetshandling vi kan gjøre for oss selv og andre.

Alle nasjoner og mennesker har skyggesider. Vi har alle gjort ting vi er stolte og mindre stolte av. Når vi bærer med oss enten skam, nag eller opplevelser av undertrykkelse mister vi vår iboende kraft.

Tilgivelse frigjør denne kraften. Tilgivelse hjelper deg å komem tilbake til sentrum – tilbake til din opprinnelige styrke og kraft.

Når du har evnen til å tilgi har du også stor kjærlighet i deg. Ingen kan tilgi uten å føle dyp kjærlighet. Kjærlighet for seg selv, for sine medmennesker for verden.

Noe for meg?

Denne workshop’n har fokus på deg og hva du ønsker sette deg fri fra. Den tilgivelse som vil frigjøre din smerte, kraft, dine tap, dine håp og ønsker.

Spørsmål som ofte dukker opp er:

  • Hvorfor er det så viktig og tilgi?
  • Må jeg fortelle den andre at jeg tilgir?
  • Skal jeg tilgi et grovt overtramp, krenkelse eller overgrep?
  • Hvordan vet jeg om jeg har tilgitt?
  • Hvordan kan jeg tilgi meg selv?

Dette og mer utforsker vi i fellesskap på dagene.

Tilgivelse er ikke bare noe vi gjør i møtet med andre, men også i møte med oss selv og våre egne handlinger og aspekt.

Ingen forkunnskaper nødvendig, kun være forberedt på at tilgivelse er en viljeshandling og en kjærlighetshandling. Vi vil utforske mer om hva det betyr i praksis gjennom disse to dagen.

Klar for å bli mer fri? Klar for å gå videre?

Dato: 18. april 2020 ONLINE (grunnet Corona situasjonen blir dette holdt online via Zoom)

Tid: Lørdag kl. 10.00-16.00

Pris: NOK 700 (før 10. april NOK 500)

Sted: ONLINE

Påmelding: Din innbetaling til: paypal.me/levdittliv bekrefter din deltakelse og plass. Bruk tekst: «Kunsten å tilgi 18. april deltakelse for (ditt navn)»

Jeg melder meg på

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.