Møt dine drager

I vår mytologi og eventyr finner vi mange vesener med magiske evner.

  • Hva om du hadde tilsvarende magiske evner?
  • Hva om du var en del av denne historien?

I høst reiser vi til magiens verden. Vi skal møte vår egen drageenergi.

Hva vil det si?

I eventyrene og de mytologiske sagaer fremstår dragen i alt fra en ildsprutende og  ondskapsfull vokter til en fredfull og vennlig bare misforstått venn.

Historisk har vi mennesker alltid projisert våre egne følelser og frykter i skapninger utenfor oss selv. Men kanskje er dragen og dragens verden mer reell enn vi aner?

Når vi nå skal reise til Dragens magiske verden, så handler det om å reise innover.

Dragen står ofte for det som er skjult, det som skal opp i lyset. Det som trenger utrensking og forløsning. Dragen i oss handler om urinstinkt og påminnelser om hvor vi kommer fra og hva vi egentlig er.

I den spirituelle sammenheng er ofte dragen et symbol for suverenitet, kraft og mot.

Vår indre drage kan ha mange former og funksjoner og kurset er derfor viet til å oppdage din egen indre drage eller drager.

Kveldene blir viet til å komme i kontakt med dine indre krefter gjennom elementene, jord, ild, luft og vann.

Er du klar for å møte din drage?

Energiene for kurset bygges alltid opp i forkant. Vær derfor oppmerksom på at fra du melder deg på kurset vil prosessen for din del, allerede starte.

Når dragen opptrer i drømmer

Når Dragen besøker deg i drømmene dine, er den en påminnelse om din sterke vilje og brennende personlighet. Den minner deg om lidenskapen din, men ber deg være forsiktig slik at lidenskapen ikke fører deg i trøbbel.

Husk å øve på selvkontroll. I følge østlige kulturer er drager åndelige skapninger som symboliserer lykke og hell.

Hvis dragen puster ild, antyder dette at du bruker sinne for å få din egen vei. Noen ganger er det en fremstilling av et følelsesmessig mønster, enten det er et hett temperament eller seksuell lidenskap.

Vi finner historier om drager i alle mytologiske og religiøse tekster.  Den kan også oversettes som et del av ditt ego.

Dragen blir ofte sett på som beskytter av skatten. Skatten symboliserer deg. Du må overvinne dine kamper og frykt for å nå ditt sanne selv. Dragen er her for å hjelpe deg med å finne det du søker etter.

Dragetyper

Drager har mange navn, egenskaper, personligheter og evner. I følge keltisk tradisjon er enhver type drage også et kraftdyr og har sin egen symbolikk.

Ild dragen

Ild dragen representerer transmutasjon, energi og mestring. Som ditt kraftdyr gir den deg entusiasme, mot og vitalitet. Dine indre branner vil antennes. Den vil hjelpe deg med å håndtere og overvinne hindringer. Den er en sterk beskytter og vil tilby deg ledelse og mestring. Den vil hjelpe deg ved å gi deg større styrke når du når målene dine. Denne er forent med ildelementet i oss og ofte koblet til den sterke viljen vi snakker om i psykosyntesen.

Luft dragen

Luft dragen bærer innsikt, inspirasjon og vitalitet. Behandle dette kraftdyret med den største respekt. Store lysglimt i psyke og intellekt er en av de mange mulighetene med denne åndeguiden. Luft dragen vil veilede deg gjennom problemene dine ved å tilby innsikt og klarhet. Den er en påminnelse om å stole på din indre stemme.

Jord drage

Jord dragen bærer kraft, rikdom og potensial. Den vil veilede deg og vise deg potensialet og rikdommen din. Den vil hjelpe deg med å oppdage hva du er i stand til. Med Jord dragens assistanse vil du lære skjønnheten og kraften i deg. Den gir deg muligheten til å jorde din spredte energi.

Vann dragen

Vann dragen representerer forbindelse, dybde og lidenskap. Den bringer minner og ønsker som du kanskje lenge har glemt. Den gir deg muligheten til å plukke opp med smertefulle tidligere erfaringer som forvandler det til fred, balanse og harmoni. Emosjonell helbredelse er mulig på dette tidspunktet. Dragen gir deg mot og medfølelse for å kjempe mot utfordringene dine.

Den nye dragen

Den nye dragen bringer inn din nye energi. Den kommer når du er klar for å gi slipp på det gamle. Den kommer for å hjelpe deg forløse de som er blokkert. Denne dragen lar deg ikke lenger bære med deg skyld og skam. Den vil avdekke alle områder av livet hvor du fortsatt bærer dette i deg.

Er du klar for den nye dragen?

De fire elementer

Vi bygger gjennom kurset kontakt og innsikt i dine fire elementer. Jord, ild, luft og vann. Som sammensatte mennesker har vi forskjellig tilgang til disse elementene i oss, men vi trenger de alle fire for å skape balanse og fremdrift.

Dette er et balanserende kurs hvor du kan finne større indre styrke, mot, innsikt og tro på egne krefter og ideer.

Praktisk informasjon

Dato: Tirsdager; 21. september, 19. oktober, 16. november og 14. desember 2021

Sted: Oslo, Nobelsgate 16A (gamle svenske ambassaden). Gateparkering.

Pris: NOK 2850,- FØR 25. august. Etter dette NOK 3200,- Inkl. lydfiler.

Tider: 17.00-20.00

Bindende påmelding. Max 12 deltakere

Ta med:

  • Skrive/tegne bok og tegnesaker for notater
  • Behagelige klær til å både bevege deg i
  • Et skjerf eller øyemaske til noen av øvelsene.