Bli med sjelen på tur til Kypros

Sjelens reise

Vi reiser til Kypros i Afrodite og Richard Løvehjertes fotspor. Vi starter morgenen med meditasjon og yoga øvelser med opprinnelse fra Atlantis, dette for å styrke kontakten med vår indre guru.

Kypros har en fantastisk lang og spennende historie og har hatt hovedrollen i mange drama. Slik vil vi benytte energiene her til å forløse våre egne indre drama og slippe tak i den historien som ei lenger gagner oss.

Vi vil gjenopprette vår egen indre Gudinne.

Vi bruker de naturskjønne omgivelser, stranden, havet og energiene til og utforske og forløse vår egen kraft.

Uken vil fokusere på ditt sanselige jeg, nytelse for kropp og sjel. Gjennom sol, bad, deilig mat og stillhet bruker sanseligheten som guide til større indre frigjøring.

Hører du sjelen kalle?

Hensikt

Formålet med sjelereiser er å forbinde deg selv med din sjels kraft. Gjennom fysiske reiser til nye steder og nye energier kan vi forløse gamle energier som sitter i kroppen og celleminnet. Når vi jobber i grupper, jobber vi både energetisk og fysisk. Alle bringer sin energi til stedet og sammen kan vi forløse de historiske sår, emosjonelle og fysiske blokkeringer som har oppstått.

Kypros sies å være Afrodites øy. Øya har en lang omfangsrik historie og gjennom energiene her vil vi kune forløse større aspekt av vårt femine potensial. Det feminine aspekt som har vært undertrykt og misforstått gjennom hele vår eksistens.

Hvordan vi skaper større balanse i den ytre verden avhenger av også vår individuelle evne til å harmonisere og skape indre balanse i vår feminine og maskuline kraft.

Kypros har i hele sin historie vært et sted for konflikter. Det er her vi kan dra på energien fra stedet og bidra til å forløse våre indre konflikter, som igjen kan skape en ring effekt og større ytre harmoni.

Programmet

Fokuset for uken er glede. Hvordan skape mer frigjøring, harmoni og glede gjennom nytelse og egen innsikt.

Det vil være et aktivt program med puste- og yogaøvelser. Tegning, refleksjon, meditasjoner for å skape dypere kontakt med din indre guru. Du er mesteren og skaperen, vi skal styrke den kontakten og forståelsen.

Dagsplanen

Vi starter morgenen med meditasjon og vi bruker formiddagene hvor vi jobber innover i vårt eget rike, med livstema og øvelser for å forløse egne blokkeringer gjennom bevegelse, tegning og guidede meditasjoner.

Det vil bli mulighet for stillhet og gåturer i den rike og vakre naturen vi er omgitt av.

Det eksakte programmet og stedene vi vil besøke er under utarbeidelse.

Utflukter

Noen dager vil bestå av utflukter hvor vi vil meditere og jobbe med det som dukker opp underveis. Vi utforsker også mer av øyas historie og energi. Kypros er også en energetisk portal. Kanskje er også dette en av grunnene til at den har hatt så mye konflikt i sin historie? Vi vil utnytte disse kreftene både på det personlige og kollektive plan.

Er du klar for å møte hele deg?

For hvem er denne turen?

For deg som tar din egen personlige og spirituelle utvikling på alvor. Du vet at du er skaperen av eget liv og at du har muligheten til alltid og endre det du vil.  Du har valgt å ta ansvar for egen utvikling.

Dette er for deg som søker en dypere innsikt og bevissthet i eget liv og forløsning. Du ønsker påfyll og fornyet glede over livet og forstår betydningen, ekspansjonen og utviklingen det gir i å være i en gruppe.

Velkommen til Kypros!
Vårt hjem under turen

Vi bor på et sjarmende og rustikt hotel rett på stranden hvor vi har tilgang til naturen rett utenfor døren.

Hotellet heter Riviera og er privateid i annen generasjon med en ekte idyll.

Det ligger kort vei fra Girne by som er en koselige havneby med mange restauranter, kafeer og butikker.

I hagen kommer pulsen ned blant fargerike planter og svak duft av Jasmin. Her er flere private strender, svømmebasseng og små oaser for solbading, yoga og meditasjoner både innendørs og utendørs.

Det serveres frokost daglig og vi har i tillegg et måltid per dag inkludert her. Det blir lunsj eller middag – alt ettersom hva programmet tilsier.

Mat

Maten er en fantastisk kombinasjon av det greske og tyrkiske kjøkken. For deg som liker vegetarisk eller vegansk er dette stedet, da det bugner over av grønnsaker i alle varianter. Hummus, aubergine, rødbeter, bulgur og taziki er hyppig servert til ulike retter. Smaksløkene vil bli stimulert og igjen er nytelse og sanselighet stikkordene vi fokuserer på.

Nord Kypros – en gjemt perle

Vi bor i Girne på Nord-Kypros, dette er en gjemt perle, som for mange fortsatt er ukjent. Her får du gå i fred på gatene da turistene ikke har gjort stort inntog her nord på øya.

Dette gjør også at prisene fortsatt er veldig lave og folkene her er svært imøtekommende og hyggelige. Det finnes utallige strender langs kysten og havneområdet inne i Girne by har en helt spesiell atmosfære som vi skal utforske sammen.

Været

Kypros er et av reisemålene i Europa hvor varmen varer lengst, og øya er blant annet kjent for sitt deilige badevann. I oktober/november er det sluttt på sesongen og det er færre turister enn det var tidligere på sommeren. Dagstemperaturen ligger på cirka 22 grader, og i havet er det – ja nettopp – også deilige 22 grader.

Kypros er en av de mest solsikre øyene i Middelhavet og kan dessuten skryte av Europas reneste badevann. På Kypros er oktober og november fortsatt solrike måneder, omtrent som den norske våren når det gjelder antall soltimer. Du kan altså være heldig å få masse sol, men må også være forberedt på noe kjøligere dager.

Dagtemperatur: 17-22 °C
Nattetemperatur: 12 °C
Vanntemperatur: 22 °C
Soltimer pr. dag: 7

Praktisk informasjon

Dato

23-30. oktober 2020

(Dette er planlagt dato, naturlig nok må dette sees an litt nærmere grunnet tidenes utvikling. Meld deg likevel på for å sikre din plass om du vil være og vi holder deg oppdatert underveis).

Rom og priser

Det er tenkt at man deler rom 2 og 2 men man kan også bestille eget rom mot et tillegg (NOK 1500). Det serveres frokost daglig og vi har i tillegg et måltid per dag inkludert her. Det blir lunsj eller middag – alt ettersom hva programmet tilsier.

Det er ca. 30 min transfer fra Ercan flyplass til hotellet.

Prisen er 14 900,-. Dette inkluderer:

 • Flyreise, tur/retur
 • Transfer til og fra flyplass
 • Hotellopphold i 7 netter i delt rom (halvpensjon, frokost og lunsj eller middag)
 • 1 dags utflukt til sør Kypros
 • Kursprogram og øvelser for eget arbeid
 • Meditasjoner inkl. lydfiler mp3
 • Morgenyoga

Tillegg:

 • Enkeltrom kan fås til NOK 1500 per person.
 • 1 måltid per dag (enten lunsj eller middag avhengig av programmet)
 • Drikke til maten
 • Shopping og egne aktiviteter utenfor programmet
 • Tips

Nord-Kypros strand basseng

Kropp og sjel

For deg som liker å gi kroppen litt ekstra luksus er det mange muligheter for SPA, massasje og ekstra kroppspleie. Her får man virkelig valuta for pengene og alt er mye rimeligere her enn andre steder langs Middelhavet – men vel så bra!

Mariann Marthinussen

Turleder til Kypros er Mariann Marthinussen. Hun arbeider til daglig som kursholder, terapeut, coach og faglig veileder. Hun har undervist på HumaNova i Psykosyntese for terapeuter og coacher. Mariann har over 15 års erfaring med transpersonlige prosesser gjennom sitt eget arbeid og med klienter og kursdeltakere.

Hun holder kurs både i Norge og utlandet.

Mariann har i mange år reist sammen med grupper på spirituelle reiser rundt i verden som til Peru, Hawaii, Russland, Egypt, Kambodsja, Vietnam og nå sist til Tibet. Dette fordi hun opplever at den personlige- og transpersonlig utviklingen ofte kan får et ekstra løft på slike reiser. Slike reiser kan speile og utfordre det indre arbeidet som stadig søker større harmoni.

Det gir en større forståelse av de indre og ytre energiene vi er tilknyttet og trenger å kunne beherske.

Hver og en av oss står i vår egen personlige prosess i å la Sjelen slippe til. Dette skal vi utforske på turen.

Hjertelig velkommen!

Bakgrunn

Mariann er utdannet Psykoterapeut og coach i Transpersonlig psykologi; psykosyntese. Instruktør i MindfullnessenergipsykologiMI (Motiverende Intervju) og er gruppeterapeut. Hun underviser og faglig veileder for studenter og utøvere. Hun er også veileder og underviser i Energipsykologi.

Du kan lese mer om Mariann her 

Les også hva kundene sier her

Gratis ebok til deg

Er du interessert i mer før turen så last ned hennes gratis ebok for hvordan leve mer i pakt med din vilje ved å klikke her. 

Jeg vil være med - selve bestillingen foretas hos Jomfrureiser. Har du spørsmål til turen så ta kontakt her

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.