Spahelg for Sjelen 2020

En Spahelg for sjelen på Dharma Mountain 5-8. november 2020 inkl. rebirth program.

Kjenner du deg igjen i dette:

 • Lengter du etter bare å VITE hva som rett – for deg?
 • Vil du styrke din indre stemme og ro gjennom kaoset?
 • Søker du å finne ditt formål?

Da er du hjertelig velkommen til Høstens SjeleSpa.

Lev ditt liv

Verden – jeg vil av?

Hele verden gjennomgår nå en rebirth. Du kan være med å skape din egen restart i denne fasen av vår evolusjonære utvikling.

Disse dagene tar sikte på å slippe de mentale knutene, tankene – en pause fra virrvar og frykt og bare være i kontakt med din bevissthet, din sjel og hente inn ditt nye potensial.

Noe for deg?

Fokuset på i høstens SjeleSpa er å navigere i en ny verden gjennom ny bevissthet.

 • Vil du styrke den indre dialogen?
 • Kunne navigere gjennom kaoset?
 • Se hva kan du bruke denne muligheten til?

Helgen vil ha gruppemeditasjoner, mindfulness øvelser inkl. Rebirth (Les mer om Rebirth her), frigjørende dans og bevegelse, pust og vi fokuserer på kropp og sjel. Det vil være stilletid for kontemplasjon og indre arbeid.

Vi utforsker tilstedeværelsen gjennom sansene og naturbad er en naturlig del av healingen for å stimulere til større kontakt med din intuisjon og indre styrke.

Tema for helgen er: Den Indre dialogen i en ny verden

 • Hvordan bruke intuisjonen gjennom kaos
 • Hva skjer når vår tidslinje er udefinert
 • Hvordan bruke denne tiden til nytt fundament
 • Slipp tak i historien og forfedrenes karma

Helgen handler om å slippe tak i familie/generasjons karma. Heling av hele din historie og gi slipp, gå videre UTEN karma. Vi har alle minst 7 generasjoners hendelser og erfaringer i vårt DNA og vår personlige historie. Dette kan vi forløse nå, du er fri til å slippe tak i historien.

Dette gjør vi gjennom en pustemetode som heter Rebirth. Formålet er heling av din historie og gå videre ut i den nye verden UTEN bagasje.

Spiller vi offer i det som skjer kan ingen heling finne sted. Alle har en kraft, du har en kraft og en energi som er viktig. Denne kraften trengs nå i vår evolusjonære utvikling. Helingen er nødvendig for at vi skal gå videre som en samlet verden. Denne helingen starter med individet før vi kan skape det globalt.

Din helende kraft skaper større mulighet for en verden i større harmoni.

Vi må ære smerten og gi den rom. Det er det vi gjør gjennom Rebirth. Ingen fordømmelse, ingen korreksjon, bare gi slipp, gå igjennom og forløse det som har vært. Vil du det?

Jeg håper å få se deg på Dharma Mountain hvor vi møtes i nærhet, aksept og forløsning, både på vegne av oss selv og vårt fellesskap.

Praktisk informasjon
Hvor

Vi vil nyte deilig vegetar kost i naturskjønne omgivelser på Dharma Mountain i Valdres.

Her vil du nære både kropp og sjel med næringsrik mat, morgen bad, naturens stillhet og rå tilstedeværelse med deg selv. Vi møtes torsdag kveld til middag og forbereder oss på helgens tema og hva det innebærer.

Dagene vil ha ca. 3 timers økter inne og vi vil bruke naturen rundt oss i størst mulig grad til refleksjonsøvelser og meditasjoner.

Du vil kunne bo på eget rom, i felles hytte og delt bad inkl. i prisen. Vi forholder oss til de til enhver tid gjeldende smittevern regler og tilpasser kurset og den personlige kontakten deretter.

Tider og priser
 • Torsdag – ankomst ca. kl. 17.00 – innlosjering og middag ca kl. 17.30. Program 18.00-21.00
 • Fredag kl. 09.30-18.00
 • Lørdag kl. 09.30-17.30
 • Søndag kl. 09.30-13.00 + lunsj

Tider kan være noe flytende da vi tar hensyn til de prosesser som oppstår underveis.

Pris torsdag-søndag
 • 10-16 deltakere NOK 6850,- Enkeltrom for alle (pluss sengetøy, NOK 120)
 • Ved deltakere over 16 stk NOK 5850,- (pluss sengetøy, NOK 120)
 • Dobbelrom NOK 5350,- (kun over 15 deltakere) (pluss sengetøy, NOK 120)

Bindende påmelding faktura på NOK 6850 (pluss sengetøy, NOK 120) blir sendt ut umiddelbart, ingen refusjon etter 15. november. Dersom antallet øker til over 16 pax etter at du har betalt faktura, vil du bli refundert tilsvarende.

Ved delt rom reduseres prisen NOK 1000 gitt et visst antall deltakere.

Prisen inkluderer:
 • Full kost og losji hos nydelige Dharma Mountain
 • 3 måltider hver dag. Middag ved ankomst torsdag og lunsj før avreise søndag
 • Overnatting i eget rom i delt hytte og delt bad. Pr dags dato (2. juni 2020) vil sengetøy måtte leies for 120,-. Kommer i tillegg. Du kan ikke ta med eget i henhold til forskriftene
 • Kursprogram fra 0930-18.00 eller 20.00 alle dager
 • Mp3 filer av alle meditasjoner og øvelser.
Ta med:
 • Egen øye maske for rebirth (pga smittevern forskrifter)
 • Skrive/tegne bok og tegnsaker for notater (pga smittevern forskrifter)
 • Behagelige klær til å både bevege deg i inne og ute
 • Et skjerf eller sjal til en av øvelsene
 • Toalettsaker
 • Håndklær (pga smittevern forskrifter)

PS. Pga av smittevernforskrifter har ikke Dharma Mountain lov å tillate eget bruk av sengetøy eller lakenposer. Derfor må alle benytte deres sengetøy til NOK 120.

Derimot har smittvernloven gitt dispensasjon til bruk av lokale tepper, pledd, puter etc hvor hver deltaker tar ansvar for sitt teppe over hele helgen og som blir rengjort etter bruk.

Ved påmelding ber jeg deg sjekke informasjon om hvordan rebirth foregår og at du er i helsemessig tilstand for å delta. Les her. 

Vi ber også om at du er våken på din egen helse og sender avbud dersom din helsetilstand tilsier at du kan være smittet av Korona viruset.

Hvordan kommer jeg dit?

Med bil:

Dharma Mountain ligger i Hedalen (Valdres), 2 timers kjøring fra Oslo. Følg E16 mot Hønefoss, passèr så Hønefoss, og følg anvisninger mot Fagernes (fortsatt E16). Ca. 1 times kjøring etter Hønefoss, ankommer du Nes i Ådal. Her svinger du til venstre mot Hedalen. Følg veien opp dalen ca. 11 km. Her finner du skilt til Dharma Mountain.

Med buss og tog:

Fra Oslo kan du reise med buss “Valdresekspressen” til Nes i Ådal (2 timer). Eller du kan ta bussen “Askeladden” til Hønefoss, og herfra reise med “Valdresekspressen” til Nes i Ådal.

Når du kommer fra Bergen kan du reise med tog til Hønefoss eller Nesbyen (ca. 4 time til Nesbyen).

Kommer du via Oslo flyplass Gardermoen, kan du ta toget til Oslo, og derfra anvisninger fra Oslo som over.

Fra Nes i Ådal eller fra Nesbyen, vil du trenge skyss eller taxi.  For taxi bestilling, ring (+47) 95950711, eller kontakt Dharma Mountain for å gjøre en reservasjon for deg..

For informasjon om buss tider og priser se: www.nor-way.no

Informasjon om tog, på: www.nsb.no

Se mer her: http://dharmamountain.com/locationn/

Påmelding

Kursholder: Mariann Marthinussen

Mariann Marthinussen – Kvinner og Klær – KK

Mariann er godt kjent med sjelelig utvikling og det å navigere gjennom kaos. Hun kjenner til hva som skal til for å leve fra hjertet, legge fortiden bak seg og leve et liv i med større indre ro, glede og nytelse og styrke.

Mariann har erfaring fra tusensvis av klient- og undervisningstimer i Psykosyntese og Energipsykologi og over 15 års fartstid som terapeut og coach.

Bakgrunn

Mariann er utdannet innen Transpersonlig psykologi; psykosyntesemindfulnessenergipsykologiMI (Motiverende Intervju) og er rebirth og gruppeterapeut.

Hun har tidligere undervist i mange år på Nordens største psykosynteseskole. Hun er terapeutene og coachenes veileder og har utdannet coacher og terapeuter i Psykosyntese og Energipsykologi siden 2011, vært faglig veileder siden 2015.

Mariann er i dag medstifter av Energipsykologi Norge hvor hun underviser i Psykosyntese og Energipsykologi (Fundamentet til Psykosyntesen).

Les hva kundene sier her