SjeleSpa

En Spahelg for sjelen i Son inkl. rebirth program

Fokuset på årets SjeleSpa er å navigere i en ny verden gjennom din intuisjon

SjeleSpa er et fristed. Et fristed for deg å komme dypere i kontakt med din genuine energi og ditt Selv. Det er en tid og mulighet for stor forløsning og den visdom som allerede bor i deg. Din intuisjon har alltid vært med med deg, men lytter du? Hvordan lytter du?

Kjenner du deg igjen i dette:

 • Du lengter etter bare å VITE hva som rett – for deg
 • Du kjenner noe er i ferd med å vokse frem men vet ikke hva?
 • Noe i deg oppleves å miste kontrollen

Da er du hjertelig velkommen til årets SjeleSpa.

En ny verden skapes

Hele verden gjennomgår nå en rebirth. Du kan være med å skape din egen restart i denne fasen av vår evolusjonære utvikling.

Disse dagene tar sikte på å slippe de mentale knutene, tankene – en pause fra virvar og frykt og bare være i kontakt med deg SELV.

Benytt anledning til din egen personlige REBIRTH.

Lev ditt liv

Tema for helgen er:

 • Hvordan forstå og mestre NY energi og bevissthet
 • En verden i oppløsning, hva med deg?
 • Kropp og kontroll – hvordan påvirkes du?
 • Frigjøring gjennom pust

Årets Sjelespa fortjener tittelen «slipp kontrollen». Nettopp for det har vi blitt bedt om på så mange vis gjennom de siste to årene.

 • Men hva betyr det egentlig?
 • Hvordan kan det se ut i ditt liv om du gjorde det?

Vi har mange kontroll mekanismer vi er trent på å holde. Vi holder og holder til vi blir blå!

Men er vi tjent med de lenger?

På dette SjeleSpa vil vi se på hvilke kontrollmekanismer du operer under. Hva du ønsker å gi slipp på og hvordan disse gjennomsyrer måten du tenker om:

 • Mat
 • Mennesker
 • Forhold
 • Kropp
 • Og relasjoner

Det blir Rebirth – kroppslig frigjøring gjennom dyp pust og felles øvelser, med bruk av kropp og meditasjoner for ytterligere forståelse av egen kontroll og kropp.

Noe for deg?

Vi har fokus på pust og kropp denne helgen. Forløsning av gamle strukturer, smerte og energi. Til dette benytter vi naturen rundt oss og gjør gruppemeditasjoner, inkl. Rebirth (Les mer om Rebirth her), frigjørende dans og bevegelse, pust og vi fokuserer på kropp og sjel.

Det vil være lengre perioder med stillhet for kontemplasjon, ny innsikt og integrering av indre arbeid.

Vi utforsker tilstedeværelsen gjennom sansene og naturbad er en naturlig del av healingen for å stimulere til større kontakt med din intuisjon og indre styrke.

Praktisk informasjon

Dato: 14-17. juli 2022

Sted: Hestestien 1, Jupitersenteret, Son. Parkering tilgjengelig.

Pris:

NOK 4850,- FØR 20. mai. Etter dette NOK 5750,- Inkl. middag ved ankomst, lunsj fre-lør og søndag.

Tider:

 • Torsdag kl. 16-21.00
 • Fredag kl. 10.00-18.00
 • Lørdag kl. 10.00-17.00
 • Søndag kl. 10-15.00

Tidene vil være ca. da vi hele tiden vil følge energien i gruppen og avslutte når det er nødvendig. Det anbefales at du ikke planlegger andre sosiale ting om kveldene, da dette er en prosess du trenger mye alenetid og stillhet for å integrere.

Bindende påmelding – se skjema nedenfor. Max 12 deltakere

Ta med:
 • Egen øye maske for rebirth (pga smittevern forskrifter)
 • Skrive/tegne bok og tegnsaker for notater (pga smittevern forskrifter)
 • Behagelige klær til å både bevege deg i inne og ute + badetøy
 • Et skjerf eller sjal til en av øvelsene
 • Toalettsaker
 • Håndklær (pga smittevern forskrifter)
Son

Son ligger 55 km syd for Oslo. Kun 45 min kjøring. Et lite kyststed med lang historie.

Vi vil være i naturskjønne omgivelser på Jupitersenteret i Son. Her er det mulighet for overnatting for de som ønsker i små hytter på området med delt bad og kjøkken i hovedhuset.

Pris for overnatting pr. natt er NOK 250 per natt i delt hytte/rom og NOK 300 for eget rom/hytte (Obs begrenset plass og har internat standard). Ta med sengetøy og håndklær. Evt. leie for NOK 75.

Lev ditt liv
Son spa hotell

Dersom du ønsker mer luksuriøs overnatting, kan vi anbefale Son Spahotell. 

Son er et sjarmerende lite kyststed hvor det finnes mange muligheter for bading og rekreasjon. Er du glad i morgenbad er stranden bare 10 korte minutter unna.

Om kvelden kan du nyte stillheten ved senteret eller gå ned i sentrum og se på båtlivet og nyte stemningen av sommer.

Kom og nyt naturen og stillheten og gi rom for ditt indre til å utfolde seg.

En spahelg for dypere kontakt med deg selv og din kraft.

Psykologi

Påmelding til SjeleSpa 2022 i Son

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Dette har jeg opplevd som noen fantastiske dager. Uansett hvor vi er i vår indre reise, hvor jeg er i min indre reise, her er det plass for å reise et stykke videre, i den retningen som trengs.

Så dypt det er mulig for den enkelte, dermed også for meg. Gruppen og energien gruppen skaper – nydelig.

Og Mariann som legger til rette for det, på en måte som oppleves basert på bl.a. ekthet og tillit.

Dette var for meg den første gangen med Sjelespa, på denne måten. Det blir garantert ikke den siste.

Anbefales til alle som unner seg noe godt, i dybden <3 Gleder meg allerede til nesten gang. Alie Tjerkstra Holden [/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src='7808' name='Therese Furulund' subtitle='Kursdeltaker' link='http://' linktext='' av_uid='av-2mdl3m'] Jeg skriver nesten i ærefrykt, for det er utfordrende å finne ord som beskriver godt nok. Kurset «Sjelespa» oppfylte til de grader tittelen. Men tro ikke at du kommer gjennom dette spaet uten din egen vilje til å bokstavelig talt møte deg selv- på godt og vondt-det kan være krevende nok. Sjela pleies ikke kun gjennom myk massasje og duftende oljer, nei! Jeg vågde å gi slipp og følte rett og slett at jeg vokste som menneske. Som Mariann sa: «har du vokst en meter fra i går du, eller?» Og ja, det kjentes slik, om ikke fysisk, så uten tvil på sjelsplan. Da jeg bare slapp taket opplevde jeg en storhet som det ikke finnes ord for, så jeg vil ikke forsøke å beskrive det her heller. Jeg ble opprørt, glad, sint, lei meg, overveldet og fredfull. Og ikke minst takknemlig- åh, så takknemlig for Marianns ærlighet, integritet og tilstedeværelse! Under hennes veiledning følte jeg meg trygg og ivaretatt. Fire dager jeg aldri vil glemme. Takk. Nå unner jeg akkurat DEG så veldig det samme! [/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src='2191' name='Kristin Vonheim' subtitle='Kursdeltaker' link='http://' linktext='' av_uid='av-220k7m'] Tusen takk for alt jeg har fått innsikt i og lært både om meg selv og tiden vi lever i bare i løpet av tre korte kursdager. Jeg opplever virkelig at jeg er et helt annet sted i dag enn på fredag. At sannheten jeg hadde om seg selv da, er en annen nå, og at den hele tiden er i utvikling. Jeg er så takknemlig for at du viser vei, deler av kunnskapen og erfaringene dine. Jeg håper virkelig at det kommer en oppfølging, et trinn 2, jeg er iallefall klar 🙂 [/av_testimonial_single] [av_testimonial_single src='' name='Wenche Olsen' subtitle='Kursdeltaker' link='http://' linktext='' av_uid='av-34creu']

Jeg har vært på flere kurs og i samtaleterapi hos Mariann. Hun er et fyrverkeri av ei dame!

Full av informasjon, livsglede, formidlingsevne, råd, tips, deler egne erfaringer og har masse empati. Hun har åpnet øynene mine mer enn en gang. Jeg anbefaler henne på det varmeste!

Kursleder: Mariann MarthinussenPsykosyntese

Sjelereiser i inn- og utland

Mariann har i mange år reist sammen med blant andre, Jonette Crowley på spirituelle reiser rundt i verden til steder som; Peru, Hawaii, Russland, Egypt, Kambodsja, Vietnam og nå sist Tibet for personlig og transpersonlig utvikling og forståelse av de indre og ytre energiene vi er tilknyttet og trenger å kunne beherske.

Mariann vet hvordan det er å leve ut sitt transpersonlige aspekt, finne sin egen vei livet, leve ut de største drømmer. Det å kunne legge fortiden bak seg og leve et liv i glede og nytelse med en indre styrke. Hun har gjort et yrke utav det å følge sjelens kall. Følge overbevisningen om at det finnes noe mer, noe bedre og at vi faktisk KAN skape våre egne liv.

Selverkjennelse, selvfølelse og egenkjærlighet og troen på egne valg kan ta tid og vi trenger være rause med oss selv og veien vi går.

Fra høsten 2021 vil hun ta med egne grupper til Kypros, Malta og Goa for transpersonlig utvikling og fordype kontakten med vårt Spirituelle Selv.

Bakgrunn

Mariann er utdannet innen  Transpersonlig psykologi; psykosyntese, mindfulness, energipsykologi, og er gruppeterapeut. Hun har siden 2007 drevet egen praksis og jobbet med bedrifter og private. Hun er medstifter av Energipsykologi Norge og underviser i Energipsykologi (Fundamentet til Psykosyntesen).

Hun har over 15 års erfaring med transpersonlige prosesser gjennom sitt eget arbeid og med klienter og kursdeltakere.

Mariann arbeider i dag som kursholder, terapeut, coach og veileder og har undervist på Nordens største psykosynteseskole i Psykosyntese i mange år. Hun er terapeutene og coachenes veileder.

Les hva kundene sier her