Finn din vei!

Høstens SjeleSpa foregår på Ringebufjellet. Her vil vi nyte god mat og kose oss på vakre Spidsbergseter og nyte fjellheimen for indre sjelefred.

Kurset legges opp til morgen samlinger med guidede meditasjoner og samtaler med fokus på indre kontakt og stillhet. Kontakten med din sjel og ditt neste steg.

Ettermiddagene kan benyttes til gåturer i fjellet, et besøk på hotellets spa avdeling eller i stillhet foran peisen. Før vi igjen møtes til kveldssamling før middag og meditasjon.

Fokuset for dagene er forbi identitet. Sjelen i oss søker alltid uttrykk og ekspansjon. Derfor står vi aldri stille. Vi bruker 4 dager til å fokusere forbi identitet. En langhelg med transpersonlig fokus. Hva skjer når vi slipper tak i identifikasjonene. Når vi går forbi det vi definerer og åpner for noe nytt…

  • Hvor er du akkurat nå?
  • Hva er du klar for?
  • Hvordan bruke sansene til å oppdage dette nye

Mariann vil guide inn til meditasjoner som gir nye svar og direkte kobling til ditt høyere Selv. En mulighet for der å styrke din transpersonlige kontakt.

Gruppedynamikken skaper bevegelse for oss og det er mulighet for personlig veiledning og fellesskap.

Bare for deg

Ofte vil mange ha noe av deg, din oppmerksomhet, din tid, dine ressurser. Denne helgen er bare for deg. For deg som stiller deg selv spørsmålet; hva vil jeg nå. Hvor går veien for meg.

Vi benytter fjellets energi og stillhet til refleksjon og for å hente frem sjelens dypere budskap til deg der du er akkurat nå.

Dine transpersonlige egenskaper settes i fokus og styrkes.

Praktisk

Datoer: 7-10. oktober 2021

Pris: 8540,- inkl. full kost og losji. Middag ved ankomst, lunsj ved avreise.  Kursavgift og snacks, te og kaffe.

Overnatting: Egen hytte for 2 personer med delt bad. Eget soverom.

Ekstra: Transport og drikke til maten.

Max 14 deltakere.

Vi tilbyr henting fra Ringebu Stasjon
Alle tog/ekspressbusser stopper på Ringebu Stasjon. Dersom dere ønsker at hotellet skal hente dere så gi de beskjed om tidspunkt for ankomst. Hotellbilen henter og bringer fra Ringebu Stasjon på forespørsel for et tillegg i prisen.
Bestill henting: booking@spidsbergseter.no

Veibeskrivelse / Gps koordinater N 61° 40′ 21» E 10° 06′ 13»
Fra Oslo/Lillehammer: 5 km forbi Ringebu, ta av E6 til høyre på Frya mot Venabygdsfjellet/RV 27.
Kjør 20km før skilt til Spidsbergseter. Fra Trondheim/Dombås/Otta: 4 km forbi Hundorp, ta av E6 til venstre på Frya mot Venabygdsfjellet/RV 27. Kjør 20km før skilt til Spidsbergseter.

Bindende påmelding innen 25. august 2021

Les hva tidligere deltakere sier om SjeleSpa


«Jeg skriver nesten i ærefrykt, for det er utfordrende å finne ord som beskriver godt nok. Kurset «Sjelespa» oppfylte til de grader tittelen. Men tro ikke at du kommer gjennom dette spaet uten din egen vilje til å bokstavelig talt møte deg selv- på godt og vondt-det kan være krevende nok. Sjela pleies ikke kun gjennom myk massasje og duftende oljer, nei! Jeg vågde å gi slipp og følte rett og slett at jeg vokste som menneske.

Som Mariann sa: «har du vokst en meter fra i går du, eller?» Og ja, det kjentes slik, om ikke fysisk, så uten tvil på sjelsplan. Da jeg bare slapp taket opplevde jeg en storhet som det ikke finnes ord for, så jeg vil ikke forsøke å beskrive det her heller. Jeg ble opprørt, glad, sint, lei meg, overveldet og fredfull. Og ikke minst takknemlig- åh, så takknemlig for Marianns ærlighet, integritet og tilstedeværelse! Under hennes veiledning følte jeg meg trygg og ivaretatt. Fire dager jeg aldri vil glemme. Takk. Nå unner jeg akkurat DEG så veldig det samme! »

Therese 

«Dette har jeg opplevd som noen fantastiske dager. Uansett hvor vi er i vår indre reise, hvor jeg er i min indre reise, her er det plass for å reise et stykke videre, i den retningen som trengs.

Så dypt det er mulig for den enkelte, dermed også for meg. Gruppen og energien gruppen skaper- nydelig. Og Mariann som legger til rette for det, på en måte som oppleves basert på bl.a. ekthet og tillit.

Dette var for meg den første gangen med sjelespa, på denne måten. Det blir garantert ikke den siste.

Anbefales til alle som unner seg noe godt, i dybden <3"

Alie Tjerkstra Holden

«Jeg var med på mange givende erfaringer som var på spahelg for sjelen. Gjennom Pustingens prosess kom hver deltager nærmere sitt Eget, et personlige tema ble tydelig for oss. Med din intuisjon, store erfaring og teoretiske kunnskap ga du hver enkelt den akkurat passende støtten.

Meditasjonene og delingen gav gruppen  spennende variasjoner over tanker/ følelser vi kunne kjenne oss igjen i. Det var godt for hele meg å være del av fellesskapet.»

Varme hilsen fra Elisabeth

Påmelding Sjelespa Høsten 2021