Vil du tilgi?

«Å tilgi er ikke å godkjenne det som skjedde, men innse at det som skjedde kan forløses»

Tilgivelse

Tilgivelse skaper frigjøring. Frigjøring fra smerten, bindingen og skuffelsen. Hvis vi ønsker å fristille oss selv, så er tilgivelse viktig. Tilgivelse er IKKE det samme som å godta eller anerkjenne et svik, et overgrep eller en urett. Derimot er tilgivelse en viljeshandling til å gå videre – akseptere at det som skjedde skjedde, og at det kan ikke endres eller bli ugjort. Det er som det er…og ble som det ble.

Når vi ikke klarer å tilgi fortsetter vi å være bundet til smerten. Vi henger fast i fortiden og lar fortiden bli en del av fremtiden vi skaper. Vi kan bære med oss nag og for mye nag og bitterhet som ikke blir forløst, skaper blokkeringer.

Tilgivelse starter alltid med å ta et valg. Du velger å tilgi. Det er en viljeshandling i å bli fri. Når vi kan tilgi både oss selv og andre, kan vi sette oss fri fra smerte, bindinger og maktesløshet.

I denne kommende adventstid ønsker jeg å skape et fellesskap hvor vi kommer sammen for å tilgi. Tilgi det som ikke ble som vi ønsket, tilgi oss selv for det vi føler at vi ikke har strukket til på. Tilgi andre for den smerte vi føler de har forårsaket slik at vi kan gå videre.

Når vi kan komme sammen som gruppe forsterker vi alltid energien av det vi jobber med derfor håper jeg du vil være med meg denne kvelden og dele din tilgivelse. <3 

Kvelden innledes med litt informasjon rundt betydningen av tilgivelse for oss selv og vår verden i dag. Mariann vil guide inn til en tilgivelsesmeditasjon og du velger selv hvem eller hva du ønsker å tilgi.

Den 25. februar inviterer jeg igjen til gratis kveld i Tilgivelsen stegn. En kveld for å gi slipp på det du ønsker og gjøre deg klar for det nye.

Jeg har begrenset plass, så det blir først til mølla. Kvelden er gratis, men dersom du skulle ha meldt deg på og ikke kommer vil det bli no-show på 200 kr. Dette da plassen kunne vært frigjort til noen andre 🙂

Hjertelig velkommen. Se påmeldingen nedenfor.

Dato: 25. februar 2020

Sted: Oslo, Kristinelundveien 6

Tid: 18.00-20.00

Pris: Gratis ved påmelding. No-show faktureres med NOK 200. Begrenset antall plasser tilgjengelig.

Påmelding

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.