Priser på enkelt timer fra 2021 er som følger:

  • Coaching/terapi, priser NOK 1250 for 60 min og NOK 1875 for 90 min.
  • Faglig veiledning studenter: NOK 1112,50 per 60 min. og NOK 1668,75 for 90 min.
  • Faglig veiledning på profesjon: NOK 1875 pr time for bedrift.

Parterapi:

  • Felles oppstartsmøte NOK 3750 inkl. mva (120 min)
  • Par timer NOK 1875 pr time (inkl. mva)
  • Individuelle timer i par relasjon NOK 1250 for 60 min inkl. mva

Firma avtale egne priser.

Gi en gave

Kjenner du noen som trenger samtale eller veiledning? Du kan velge å gi en gave enten til en du kjenner direkte via gavekort. En utstrakt hånd er et felles prosjekt hvor jeg og du sammen strekker ut en hånd til noen som står i en krise.

Dette er hvor du kan donere en sum til en ukjent venn.

En ukjent venn

Dette kan være:

  • Student som ikke har råd til en time selv
  • En ufør som sliter med økonomi
  • En person i krise som ikke har tilgang til økonomiske midler for å få hjelp akkurat nå

En slik donasjon på NOK 700 vil kunne gi en person muligheten for å få litt hjelp der vedkommende er akkurat nå.

Ditt bidrag går til en lukket konto for slike ytelser. Jeg vil alltid be de som mottar gaven om å skrive noen ord om opplevelsen som deles på websidene, dersom de orker. Men, det skal ikke være et krav, da situasjonen kan være så prekær at det ikke er overskudd til slikt.

Vit likevel at din donasjon ble mottatt av en i nød og du bidro til å gjøre livet litt lettere for et medmenneske på veien ved din omtanke.

Tusen takk!

En slik donasjon kan sendes via Paypal her.

MVA på terapitjenester

Fra 1.1.2021 har myndighetene pålagt moms på alle terapitjenester.

En høring ble sendt ut i fjor sommer hvor mange organisasjoner, forbrukere og utøvere meldte sin sak. Dessverre ble vi ikke hørt. Link til denne finner du på:

https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/horing—forslag-om-merverdiavgiftsplikt-pa-alternativ-behandling-og-kosmetisk-kirurgi-og-kosmetisk-behandling/id2715167/

Vi som terapeuter jobber fortsatt for å komme til en annen løsning på dette, for å sikre at flest mulig mennesker har mulighet til å benytte hjelp utenfor det offentlige til overkommelige priser og samtidig opprettholde en bærekraftig praksis for utøvere.

Siden dette nå trer i kraft 1.1. må jeg inntil videre må jeg derfor legge på 25% på alle terapitimer. Husk at dersom du har et firma selv, kan du be om å få faktura til firma og trekke mva fra der.

Vi har en ny mulighet for å bli hørt den 5. januar og du som forbruker har også mulighet til å sende inn dine synspunkt dersom ønskelig. Link til dette finner du her:

https://www.stortinget.no/no/Hva-skjer-pa-Stortinget/Nyhetsarkiv/Hva-skjer-nyheter/2020-2021/skriftlige-innspill-til-representantforslag-om-tiltak-mot-kvakksalveri-og-bedre-prioritering-av-helseressurser/?fbclid=IwAR2TJfn3svndKIjhfTI8sX7zL7we69ELzxc76c733BdroVEqPrA182W9StU

Beste hilsen Mariann