Private

Jeg vil gi Mariann mine beste anbefalinger som terapeut og coach.

Hun har en helt utrolig evne til å se det du trenger som du kanskje ikke selv ser der og da.

Hun får deg til å komme raskt til kjernen av utfordringene og guider deg slik at du selv finner svarene og staker ut veien videre.

Når ting står fast tør hun å utfordre og gjør det på en varm, empatisk og kjærlig måte. Det merkes at hun virkelig bryr seg og har troen på at du kan.

Sagt på en annen måte, på en dag når du selv føler deg “svak” så ser hun styrken og potensialet ditt. Det smitter og merkes på hele måten Mariann jobber på.

Jeg har vært elev i klasse og klient en til en i en to års periode hos Mariann.

Det har for meg vært en reise i meg selv, jeg startet som en ganske fastlåst person med tydelige mønstre/roller som jeg gikk inn i, lite selvinnsikt, høy selvtillit på enkelte områder, men med lav eller ingen selvfølelse.

Mariann har støttet meg og hjulpet meg på reisen, hun har en unik evne til  å se meg, forstå meg og til å hjelpe meg videre.

Jeg har lært å akseptere det jeg ikke kan gjøre noe med, finne alternativer der jeg trodde at det ikke fantes noen og til å kunne se ting fra andre ståsteder enn der jeg alltid pleide å stå. Innsikt og aksept har gitt meg selvfølelse og tro på meg selv.

Jeg er i dag i verden på en annen måte enn jeg var før jeg startet på reisen, både som far, kjæreste og i arbeidslivet.

Jeg kan anbefale Mariann på det varmeste.

Nøkkelen til MITT liv.

Mariann så ikke diagnosene mine. Mariann så MEG.

Etter mange år med psykisk sykdom, utallige diagnoser, og et negativt selvbilde, klarte Mariann gjennom sin terapi og samtaler å åpne øynene mine, sansene mine, sjelen og bevisstheten min.

Etter år med destruktive tanker SÅ og INSPIRERTE Mariann meg til også å se MINE sterke sider. Men kanskje best av alt: Gjennom samtaler og praktiske øvelser fant JEG selv lysten i MEG til faktisk også å bruke de.

Jeg kunne selv få til akkurat det jeg ville. Jeg opplevde mestring.

Gjennom Mariann fant jeg meg selv – og tok kontrollen i eget liv. Jeg har mye å takke Mariann for.

Fra å bare se mørket og det negative i meg selv har jeg i dag fullført utdannelse, jeg er i jobb, og ikke minst: Jeg verdsetter både meg selv og selve livet.

Mariann har magiske øyne – hun ser inn i hjertet ditt!

Tiden som hennes elev, og etter hvert klient, er den mest lærerike, morsomste, krevende, kontrastfylte, energigivende og fargerike perioden i mitt liv.

Jeg kom som, hva en 2-åring ville tegnet, et «hodemenneske». Det var liten kontakt mellom mitt rasjonelle hode og følende hjerte. Med morsomme og kreative verktøy for å skape balanse, bli kvitt «styggen på ryggen», gjenkjenne følelser og finne «MEG», var Mariann fantastisk.

Alltid til stede i både det gode og det vonde, med et hav av respekt og kjærlighet. Hun dyttet og holdt igjen, trøstet og provoserte, delte av sitt  og utfordret i mitt.

Jeg har aldri ledd eller grått så mye – hverken før eller etter. Og begge deler var like fint!

Min erfaring som klient, er at Mariann eier en stor visdom og kunnskap innenfor personlig og transpersonlig utvikling, og at hun har en helt unik evne til å fange opp det du trenger i enhver situasjon. Også når du ikke selv ser det. For meg har dette vært veldig befriende.

Min opplevelse av livet og verden er at vi lever i en tid da det er utrolig viktig å vite hvordan vi kan agere for å skape oss det liv vi ønsker. Mariann hjelper deg til å se klarere og tydeligere hvor de egne utfordringene ligger, og hvordan du selv kan finne frem til veien som tar deg videre. Det som jeg virkelig setter pris på med Mariann er at hun på en veldig fin og kjærlig måte også utfordrer en på de egne tankegangene og perspektivene. Noe som for meg er veldig viktig, fordi det er da som muligheten for vekst oppstår.

Takk Mariann!

Mariann er varm, raus, ærlig og innsiktsfull. Hun har et sterkt engasjement for det hun driver med som smitter over på de rundt henne.

Jeg har hatt hennes som lærer på Humanova og deltatt på kurset «Det nye mennesket» og gruppeveiledning av coacher, og er veldig fornøyd med måten hun har hjulpet meg med å få større innsikt i meg selv og erfaring med metoder og verktøy som jeg benytter både for meg selv og som coach.

Med sin glød og kunnskap inspirerer Mariann til å stå trygt i seg selv, og dermed åpne muligheten for å kunne gi sitt bidrag inn i fellesskapet.

Anbefales på det varmeste!

Mariann og «Lev ditt liv» har betydd mye for meg. Jeg har deltatt på flere kurs, og hatt veiledning og terapi hos Mariann gjennom et helt år.

Kursene har satt fokus på meg og mine mønstre, kjente og ukjente for meg, og det beste med Mariann er at hun er direkte. Men aldri ufin eller ubehagelig.

Hun har fått meg til å snu speilet og se på meg selv i stedet for å skylde på andre. Det er en av de viktigste lærdommene jeg har fått med meg så langt i livet.

Jeg anbefaler Mariann og «Lev ditt liv» til alle som ønsker seg en forandring i livet!

Å delta på kurs med Mariann er ren magi hver gang.

Uansett hvilken situasjon du er i vil du kjenne at hennes positive energi og måte å spre sitt budskap på gjør noe med deg også.

Det hun tilfører får deg til å reflektere over ditt liv og hvordan du lever.

Du vil få masse innspill til hvordan ditt liv skal bli enda bedre ved at du endrer tankemønster.

Mariann er en veldig dyktig person. I dette ligger det bl.a en styrke i det å gjøre vanskelige ting enkle. Er det utfordringer, så hjelper Mariann deg med å se klart, slik at du vet hva som må gjøres og hva som blir det beste for deg.

Jeg har vært med på flere kurs og disse var veldig utviklende.

Mariann er en person med hjertet på rette stedet og en person som byr 100% på seg selv i slike settinger.

Takk Mariann!

En fantastisk dedikert, faglig dyktig og elskelig, sprell levende dame som vet nøyaktig hva akkurat du trenger akkurat nå.

Mariann åpner opp dører i hjertet med forståelse, respekt og glede. Digger kursene dine!

Masse visdom, engasjement og empati gjør det lett å våge noe mer!

Jeg startet coaching med stor skepsis. Det viste seg fort at skepsisen var ubegrunnet. Mariann gav meg den trygghet jeg trengte for å kunne åpne meg – finne meg selv og anerkjenne meg selv. Det har tatt tid – det har vært tøft, men jeg har fått frem min indre styrke og troen på meg selv.

Jeg har vært på flere kurs og i samtaleterapi hos Mariann. Hun er et fyrverkeri av ei dame!

Full av informasjon, livsglede, formidlingsevne, råd, tips, deler egne erfaringer og har masse empati. Hun har åpnet øynene mine mer enn en gang. Jeg anbefaler henne på det varmeste!

Mariann er en dedikert, kunnskapsrik og engasjert kursholder og terapeut.

Hun har den sjeldne kombinasjonen av tøffhet og sårbarhet som gjør at du føler deg sett og møtt med varme, men ikke «slipper unna» så lett, noe jeg personlig satte stor pris på som hennes klient etter mange år i litt for «snill» terapi.

For meg er Mariann syntesen av den omsorgsfullevarme og den konfronterende.

Hun er både sårbar og sterk og modig. Jeg anbefaler Mariann på det varmeste både som terapeut og kursholder!

Mariann hjalp meg med å se kjernen i utfordringene mine, rydde unna «skrotet» slik at «gullet» kunne tre frem og få fokus.

Hun er uredd, profesjonell og verdens hyggeligste på samme tid.

Jeg har vært på flere av hennes kurs, samt at jeg også har konsultert henne som coach.

På kursene vil du komme igang – eller videre – i din utviklingsprosess – mens du i et en-til-en møte gis rom for å kunne være mer spesifikt og konkret, noe jeg hadde behov for på et tidspunkt i min prosess.

Jeg gir Mariann mine beste anbefalinger. Du blir så godt tatt i vare.

Tusen takk Mariann!

Når du virkelig vil ned i dypet av deg selv, og livet byr på utfordringer, ja da vil jeg anbefale Mariann på det varmeste.

Hun vet akkurat hvilken del av deg som trenger å hentes frem i bevisstheten for å komme til kjernen.

Byr du henne på en sitron, byr hun deg en rose.

Mariann er en sprudlende, inspirerende og kunnskapsrik kursholder.

Hun skaper en stemning/atmosfære av trygghet, åpenhet og aksept som fører til at vi kursdeltakere tør være åpne og deltakende.

Jeg har lært mye av Mariann, som gjør at jeg bedre forstår egne og andres handlingsmønstre og reaksjoner.

Jeg har gått i terapi til Mariann i to år av studietiden min på Huma Nova. Etter at jeg ble ferdig utdannet samtaleterapeut i 2014 har Mariann vært min faglige veileder og min private terapeut innimellom.

Jeg har også deltatt på kurs i Motiverende Intervju hos Mariann.

Jeg opplever Mariann som en erfaren og strukturert kursleder og lærer. Hun skaper alltid god balanse mellom teori og at deltakerne får øve i praksis. Humor og kreativitet har hun med seg hele veien, slik at det det aldri blir kjedelig.

Mariann har masse erfaring som terapeut, veileder, kursholder og lærer. Det oppleves godt å ha henne som faglig støtte, som veileder. Det finnes vel knapt den tematikk Mariann ikke har erfaring med fra terapirommet.

Både som veileder og som terapeut er Mariann dyktig på å utfordre meg til ny utvikling, med utgangspunkt i der jeg er her og nå. Jeg opplever henne som veldig kreativ i sitt arbeid. Jeg kan likevel alltid ha tillit til henne og være trygg på retningen hun leder meg i.

Jeg  opplever aksept og tillit til den jeg er, fra Mariann. Hun serverer meg ingen ferdige råd, eller fastslåtte sannheter.

Det gir meg frihet til å få nye innsikter om meg selv og om mitt arbeid, og til å utvikle meg videre.

I midten av 20-årene opplevde jeg noe av det mest skremmende jeg har opplevd. Jeg fikk et angstanfall, som kom som lyn fra klar himmel. Jeg var selvfølgelig helt uforberedt og hadde ingen kjennskap til dette.

Inntil denne natten var jeg en uredd, glad, aktiv, sosial, utadvendt, trygg og ressurssterk jente i full jobb. Jeg fattet ikke hvor denne angsten kom fra.

Jeg husker at jeg tenkte; «Hvordan kunne dette skje meg?»

Jeg oppsøkte lege, som rådet meg til å ta antidepressiva medisiner. Det ønsket jeg ikke. Det måtte finnes andre muligheter å løse dette på. Og ja! Det gjorde det.

Det ble starten på mitt møte med Mariann. Et møte ble til flere og frykten for å få et nytt angstanfall ble mindre og mindre.

Mariann var til stor hjelp. Hun lærte meg teknikker for å takle angsten for angst og metoder for å bli flinkere til å sette grenser og si nei. Men selv med hjelp fra Mariann måtte jeg gjøre jobben selv, men med riktig verktøy og teknikker ble jobben enklere og mestre.

Jeg er i dag svært takknemlig for at jeg møtte nettopp Mariann. Hennes dyktige kompetanse og erfaringer har vært til stor hjelp.

Angstanfallet, som jeg på den tiden ikke unnet min værste fiende ser jeg i dag på som en nyttig erfaring som har gjort meg mer robust, ydmyk, forståelsesfull og bevisst på mine valg, handlinger og avgjørelser.

Jeg ble første gang kjent med Mariann på HumaNova i perioden 2006-2010.

Jeg tok da utdannelsen til samtaleterapeut i Psykosyntese. Mariann var selv terapeut og lærer ved studiet i denne perioden.

Som lærer oppfattet jeg henne som faglig sterk med god evne til å møte oss studenter. Hun brukte egne erfaringer og eksempler til å tydeliggjøre og forklare stoffet vi behandlet og formidlet dette med den tyngden som kommer fra egne innsikter og realisasjoner.

Mariann har senere vært min veileder i mitt virke som terapeut og alltid en trygg og imøtekommende person å søke råd og støtte hos. Hennes evne til å se, forstå og sanse det som finns bakenfor formidles med varme og respekt og jeg føler meg alltid sett og ivaretatt i hennes sesjoner. Etter et slikt møte har jeg alltid oppdaget nye ting og fått svar jeg kanskje ikke forventet, men som jeg i ettertid ser at jeg trengte.

Jeg opplever Mariann som en faglig sterk veileder, coach og terapeut med bred erfaringsbakgrunn og med god intuisjonen og empati som er forutsetningen for mennesker og organisasjoners vekst og utvikling.

Siden 2015, da jeg ble anbefalt av min tidligere coach å gå til Mariann har jeg alltid følt meg godt mottatt, velkommen, sett og hørt.

Hos Mariann kan man snakke om alt, hun kommer med en klar tilbakemelding, råd og veiledning som gir meg et større perspektiv på situasjonen, som igjen hjelper meg til å finne løsninger der jeg følte jeg hadde stagnert eller ikke klarte å se neste steg i riktig retning. Hun er god på å motivere, har de beste klemmer og jeg lærer alltid noe nytt om meg selv underveis.

Hun er faglig dyktig og utrolig flink med mennesker. Læringskurven på både kurs og personlige timer er høy. Det får deg ut av komfortsonen, men på en veldig lærerik måte som ikke er så skummel som jeg først trodde.

Ville anbefalt både private samtale timer og kurs med Mariann. Jeg har lært utrolig mye både om meg selv og mye annet i de 3 årene jeg har gått til henne, og går fremdeles på timer innimellom for coaching, samtaler og veiledning.

Jeg er evig takknemlig for å ha møtt henne, noe som har gitt meg mye høyere livskvalitet.

Bedrifter

Jeg har hatt Mariann som coach i 12 år og kan anbefale henne på det varmeste.

Hun har hjulpet meg å fokusere på nuet og jeg kan dermed bruke mere energi på de ting som virkelig gir meg noe, og som jeg kan påvirke. Ved hjelp av meditasjon og visualisering har jeg lært å forstå meg selv bedre slik at jeg igjen kan forstå dem jeg omgås med. Mariann sier at alt jeg har oppnådd gjennom mange år med coaching har jeg klart selv, men som på alle turer i ukjent terreng trengs det en veileder som hjelper deg når du står fast.

Det er mulig jeg har oppnådd de endringer som jeg har opplevd med eget arbeid, men med en veileder som Mariann blir turen både gjort mulig, spennende og begivenhetsrik. Det betyr ikke at alt en opplever på turen er positiv i første omgang. Hun vet nøyaktig hva som skal trekkes frem i din bevissthet for at målet skal nås.

Jeg har endret min oppfattelse fra at jeg som individ er en av mange, til å være en viktig del av noe mye større. Dette høres nok rart ut, men det gir mening etter en stund. I jobbsammenheng opplever jeg en selvsikker ro i det å vite hvem jeg er og hva jeg står for. I en hverdag som blir mer og mer krevende kan det være greit å ha noen verktøy tilgjengelig som ikke er beskrevet i matte og fysikkboken.

Innovasjon for meg er å se det samme som andre, men tenke annerledes og dermed komme frem til nye løsninger. Denne prosessen krever et fritt sinn som tenker uten grenser selv om verifisering av ideer fremdeles vil måtte være styrt av gjeldene fysiske regler.

Ved å tørre å åpne opp for nye impulser fra en større helhet vil tilgangen på nye ideer vokse og vi kan sammen utvikle løsninger for et bærekraftig samfunn.

Jeg har deltatt på MI kurs (Motiverende Intervju) hos Mariann. Det var svært lærerikt og givende og se hvordan MI som metode, kan brukes til å hjelpe mennesker å finne sin motivasjon og gjøre sine valg på en enda bedre måte.

Innholdsmessig var kurset kjempebra. Mariann har masse kompetanse og er dyktig i sitt fag. Hvilket gjør det gøy å være på kurs med henne. Hun kan også utfordre kursdeltakerne på en god og konstruktiv måte i sin tilnærming til materialet. Hun gjør det med en varme som bidrar til tillit.

Det at kurset også gjennomføres med stor grad av praktiske øvelser, gjør innholdet mer levende og mer moro og lære. Det skaper en større læringsgrad enn kun gjennom teori.

Mariann som kursleder er kunnskapsrik, dyktig og engasjert i sitt arbeid. Hun formidler sin erfaring og kompetanse på en spennende, troverdig og utviklende måte.

Jeg vil på sterkeste anbefale å gå på kurs med Mariann.

In a fast growing company within a global market the demand on people and their team qualities can be extreme. Mariann has helped us and guided us to cope with the interpersonal and personal challenges and supports us in our journey to become a sustainable company and leader in its field. Mariann is still working with us, both at individual and at team level.

Mariann is very dedicated and enthusiastic in her work as a teacher, coach and therapist. She has great integrity in her work and is very supportive. She genuinely cares about the people around her. I would recommend her to any clients or companies.

Mariann’s work dedication, personality, management skill and organization talent is exceptional. She possesses a unique combination of being very personal and very professional in her work. All the INTSOK events she put together were the best in the business. I can highly recommend Mariann!

Dette var første gang jeg har vært på kurs med Mariann og jeg kan anbefale henne på det varmeste. Hun er trygg i det hun gjør, engasjerende og en naturlig autoritet med masse kunnskap og et stort hjerte. Hun elsker mennesker og ønsker å hjelpe og veilede. Ved siden av felles samtaler var vi innom uttrykk gjennom skriving, tegning, bevegelse og lyd. Alt skjedde i en veldig trygg ramme hvor det var ok for alle å få utfordringer på det emosjonelle plan og utløp for følelser. Jeg ønsker å benytte meg mer av hennes ekspertise og kompetanse.

Jeg er også veldig takknemlig for at min kompetanse i Atlaskorrigering Engelheart ble profesjonelt knyttet til kurset.