Hvordan mestre ditt uttrykk og energi

Hva trenger du styrke nå?

Selvledelse starter med Selvinnsikt. For å lede deg selv, trenger du å kjenne din egen energi, din sammensetning og motivasjon.

Forskningen viser oss at ingen mennesker har lik personlighetstype gjennom hele livet. Vi endrer oss, vi modnes og utvikler oss gjennom kriser, smerte, erfaringer og opplevelser.

Hva som utvikler deg, hvilke talenter og egenskaper du trenger å utvikle til enhver tid er opp til deg.

 • Hva trenger du?
 • Hvor i din utvikling er du her og nå?

Gjennom kriser blir vi alle blir bedt om å hente frem Mesteren i oss. Hva betyr det for deg?

Disse 7 livsenergiene er også livets vev. Det er eldgammel visdom og innsikt som nå er også omgjort til å forstås på et personlig og relasjonelt plan.

Vil du:

 • Forstå mer av hvem du er
 • Se hvem du blir i møte med andre?
 • Vite hvordan andre reagerer på deg?
 • Forstå dine medarbeidere og kjære bedre?
 • Forstå hva som er din genuine drivkraft?
 • Vite hva som er ditt sjels kall?

Mestre ditt potensial?

Mester samlinger

Mester samlingene er for deg som vet du må skape noe nytt for deg selv her og nå. For deg som vil ha større trygghet der du står og i det du skal inn i nå.

Dette gir deg mulighet til å dykke ned i dine talent og utviklingspotensial for å kunne skape din vei.

Vi benytter din personlige og sjelelige typologi som utgangspunkt og går gjennom hva som skal til for å hente inn stadig mer av ditt sjels potensial og mestre det.

Samlingene vil gi deg en introduksjon til din personlige typologi, din sjels essens og hva den er her for å uttrykke.

Det vil være meditasjoner, øvelser og veiledning i hver modul.

Etter hver samling vil du få tilgang til øvelser for eget indre arbeid. Lydfiler til meditasjon og kontemplasjon.

En lukket Facebook gruppe hvor du og andre deltakere kan dele erfaringer, innsikter og opplevelser gjennom kurset.

8 moduler med fokus på:
 • Modul 1: Energienes dans, opprinnelse og innhold
 • Modul 2: Din kraft; viljen og styrken til å være hele deg
 • Modul 3: Din empati; kjærlighetens magnetiske kraft
 • Modul 4: Ditt intellekt; tanker, ideer og trosmønstre
 • Modul 5: Din indre harmoni; kreativitet, lek og skjønnhetens magi
 • Modul 6: Ditt fokus; sannheten om hvem du er
 • Modul 7: Din lidenskap; idealer og dedikasjon
 • Modul 8: Ditt skaperverk; magiens mester
Praktisk:

8 samlingerEnergityper

 • Innføring i grunnleggende energipsykologi filosofi
 • Hver energitype gjennomgås for din utvikling og forståelse
 • Innsikt i typenes evne og behov for å takle stress, usikkerhet
 • Innsikt i typenes talent og iboende intelligens
 • Energienes historiske og nåværende globale og personlige påvirkning på oss.

Hva får du:

 • En fullstendig komplett energityprofil inkludert.
 • Den viser dine 11 psykologiske balanser, ca. 80 sider med full oversikt over  dine sterkeste talent, ditt utviklingspotensial og sjels formål (532 spørsmål).
 • Innsikt i dine egne talent og dypereliggende behov.
 • Mulig innsikt i din Mesteroppgave her og nå i denne tiden
 • Guidede meditasjoner for din utvikling og dypere innsikt
 • Støtte og veiledning til din personlige og profesjonelle utvikling.

Årets julegave?

Nytt kurs 2021:

Online kl. 17-19.30 via Zoom. 8 tirsdager. Kurset blir tatt opp og kan brukes i ett år fra start dato.

Datoer 5. januar 2021 til 23. februar 2021 -hver tirsdag

Pris: NOK 3490 + Komplett profil DKK 990

Ved påmelding vil du få tilsendt en link med rabatt kode for profilen. Profilen må senest være fullført innen 2. modul.

Tilbud for EMCC medlemmer: NOK 2690 + 25% Rabatt på komplett profilen DKK 990

Hjertelig velkommen – gleder meg til å se deg der.

Jeg melder meg på

Veileder: Mariann Marthinussen FOTO: Fredrikke Wetherilt

Mariann elsker å lese og forstå livsmønstre og energier. Hennes nysgjerrighet på oss som mennesker og våre handlinger har ledet henne til det å benytte vitenskapen om de 7 livsnergier i sitt virke.

Hun sier selv: «Det å forstå min egen sammensetning av psykologiske drivkrefter og motivatorer, har vært avgjørende for min aksept og kjærlighet til meg selv. Det har også gjort meg mer forståelsesfull og tolerant overfor mine medmennesker.»

Mariann har erfaring fra tusenvis av klient- og undervisningstimer i Psykosyntese og Energipsykologi og over 20 års fartstid med personlig og profesjonell utvikling av ledere og medarbeidere.

På reisen har hun opplevd både elever og klienter finne sin trygghet, styrke og sine verktøy for å skape gode liv.

Nå er tiden inne for at de fleste av oss skal hente frem Mester Potensialet. Mestre vår egen energi og uttrykk. Hva vil det bety for deg? Hva skal til?

Bakgrunn

Mariann er utdannet innen Transpersonlig psykologi; psykosyntese, mindfulnessenergipsykologiMI (Motiverende Intervju) og er gruppeterapeut.

Hun har tidligere undervist i mange år på Nordens største psykosynteseskole. Hun er terapeutene og coachenes veileder og har utdannet coacher og terapeuter i Psykosyntese og Energipsykologi siden 2011, vært faglig veileder siden 2015.

Før dette «vokste hun opp» i en internasjonal konsulentbransje. Etter 16 år i internasjonal forretningsvirksomhet (McKinsey & Co., NORWEP ) startet Mariann sin egen praksis i 2007 og har jobbet med både private og bedrifter med støtte til personlig og profesjonell utvikling.

Mariann er i dag medstifter av Energipsykologi Norge hvor hun underviser i Psykosyntese og Energipsykologi (Fundamentet til Psykosyntesen). Hun er også medeier og del av et psykologisk team til støtte for internasjonale meglere gjennom Conflict Prevention Group.

Les hva kundene sier her

«Alt er energi»

Dette var det Albert Einstein som sa. Det å forstå din egen energimessige sammensetning er en forutsetning for å skape det livet du vil.

Det å vite hvordan livsenergiene og de psykologiske drivkreftene fungerer i ditt liv, i din kropp, i ditt sinn er avgjørende for å mestre den og utnytte enda større aspekt av ditt potensial.

Hva sier deltakerne?

Kurset var en fantastisk påminnelse om at vi er så mye mer enn det vi tror vi er og opplever i hverdagen! Et sted ligger det en bevissthet om at vi er noe mer, og at det finnes noe mer, men kurset ga det rommet og den anledningen som må til for å oppleve det.

Jeg deltok på kurset i en periode som for meg kunne ha blitt dominert av kamp, negative tanker og frykt for fremtiden. Kurset ble en viktig motsats og ga inspirasjon til å både tenke nytt og å ha tillit til at alt er som det skal være.

Ønsker definitivt mer av det samme senere. Så tusen takk, Mariann, for at du på en inspirerende og engasjerende måte ledet oss gjennom disse opplevelsene.

Kurset 7 veier til sjelen har vært en utrolig reise; Kurset er innholdsrikt og spennende, det har ikke vært et kjedelig sekund – kurskveldene gikk altfor for. Meditasjonene er gode, og jeg føler at jeg fant inn til meg selv.

Dette kurset kan jeg anbefale til alle som er nysgjerrige på seg selv og leter etter roen, den fant iallfall jeg. Jeg føler at jeg står trygt i meg selv på to ben 🙂 Flott at vi har fått meditasjonene, så jeg kan fortsette reisen. Og jeg ønsker meg flere kurs.

Jeg er veldig takknemlig for at jeg deltok på dette kurset. Kurset er inspirerende, og for meg har det startet en viktig prosess i mitt liv. Arbeidet med de 7 livsenergiene er utrolig spennende, og Mariann er en dyktig kursholder med et smittende engasjement. Kan sterkt anbefales!

Jeg fikk først og fremst inspirasjon og «input» av tanker om hvordan det hele henger sammen. Det var så moro å leve seg inn i mesterforestillingen. Hvordan det føles å være meg når alle iboende potensialer er utviklet. Selv om det nok er en stund til jeg er der, er det viktig å bli påminnet muligheten for å komme dit.

Mariann sine innspill og gløtt inn i en utvidet universell bevissthet en verden som kanskje ikke er helt slik som skolebøkene beskriver den – er ytterst fascinerende. Og til slutt, veldig hyggelig å være i samme rom som så flotte og selverkjennende damer. Ikke minst, bare å oppleve deg Mariann. Så fri og modig!!

Stor klem fra Kjersti