Du er fullkommen

Fysiske oppvåkningssymtomer kan være noe de fleste nå vil merke og stille spørsmål til hva som skjer. Det kan være en både spennende men også utrygg prosess når sjel møter ego.

Du har allerede våknet og er der du skal være, men dette handler om å integrere oppvåkningen ned i fysisk kropp. Når alt lyset vi slipper inn, og alt vårt lys og mørke forenes i alle erfaringer og innsikter, så  skal alt dette integreres i den fysiske kroppen. Og den vil slite litt.

Vi skal igjennom enormt mye og kroppen skal med.

Jeg legger ved teksten fra «The House of David læresenter» som har beskrevet symptomer og fysiske utfordringer. Jeg kan personlige bekrefte at dette eksisterer på reisen, så kanskje kan det hjelpe deg også å sette ting i perspektiv.

PS: dette er ikke ment for at du skal unngå å oppsøke lege eller helsepersonell for dine utfordringer, men det er for deg som søker en større sammenheng og forståelse for at kroppen er et verktøy for høyere bevissthet.

Fra House of David Teaching Center

Denne teksten snakker om endringene som vil skje i kroppene våre under de kommende endringene på jorden. Disse er organisert i 22 forskjellige områder i kroppen.

Slutten slik vi kjenner historien

Under jordens endringer i disse endetider eller oppgjørets time som det også kalles, skal jorden og de fysiske legemene på jorden gjennomgå en endring når vi beveger oss fra den tredje dimensjonen til den fjerde og femte dimensjonen.

På planetarisk skala skjer det et massivt skifte. Store infusjoner av lys kommer til jordplanet mens sløret for separasjon og fornektelse løfter seg. Jordendringer skaper fysiske endringer i kroppene dine akkurat nå. Planeten muterer, og det er også vesener på den. Det skjer en transmutasjon i selve cellene i kroppen din.
En transmutasjon er handlingen om å bli transformert eller endret eller endret i form, utseende, natur til en høyere form. transmutasjon er den indre forandringen som skjer inne i kroppen som setter sammen kombinasjonen av deler eller kjemiske elementer, grupper eller enklere forbindelser eller ved nedbrytning av en kompleks forbindelse for å danne en helt ny kombinasjon.

Under mutasjon kan denne nye kombinasjonen konstrueres av kroppen fra forskjellige oppfatninger til en sammenhengende hel kropp som kan være forskjellig fra tidligere kropper.

Den fysiske transmutasjonsendringen i kroppene dine er en betydelig og grunnleggende endring i kroppen. Det kan være en relativt permanent endring i arvelig materiale som enten involverer en fysisk endring i kromosomforhold eller en biokjemisk endring i kodonene som utgjør gener.

Et kodon er en trilling av nukleotider som er en del av den genetiske koden for kroppen. Den genetiske koden spesifiserer en bestemt aminosyre i et protein eller starter eller stopper proteinsyntese som betyr å sette ting sammen. Dette er måten kroppen vokser eller blir ødelagt av sykdom i løpet av sin spesielle levetid.

Det er mange læresetninger som kommer i dag som snakker om mutasjon og også snakker om celletransformasjon. Noen har spurt hva som er forskjellen, og er det en forskjell?

Noen enheter føler at ordet mutasjon er et ord som noen ganger fremmedgjør mange mennesker, det høres skummelt ut for noen mennesker. Så de bruker ordet transformasjon eller celletransformasjon fordi det virker som et litt mildere ord å bruke. De føler at flere mennesker er åpne for ordet transformasjon.

Det er mer som en gradvis endring mens mutasjon for noen mennesker føles som om det kommer til å være noen endringer som er så radikale at dette skaper mer frykt. Og disse enhetene prøver å holde seg borte fra ordlyd og språk som kommer til å skape mer frykt fordi dette da skaper en begrensning av energi når mennesker blir møtt med ord som skaper den type opplevelser eller reaksjoner?

Uansett hva du kaller endringene som skjer nå i kroppene våre, blir informasjonen som ble kodet inn i DNA -en i strukturen din nå aktivert. Det mest konsise oppbevaringsstedet for informasjon i din personlige plan for arten din finnes i cellens DNA i kroppen din.

Ditt DNA vil utvikle seg fra to helixer til tolv helixer eller til og med fjorten tråder som tilsvarer energisentre eller chakraer i og utenfor kroppen din. Den nye tolvstrengede DNA-typen var opprinnelig i kropper for 300 000 år siden.

I menneskekroppens celler er det lyskodede filamenter, fine gossamer-tråder av energi som bærer informasjon. Når disse gossamer -trådene fungerer sammen som en fiberoptisk kabel, danner de spiralen til DNA -en din. Tenk deg at frekvensene dine begynner å løsne fra hverandre og at der de fortsatt er tilkoblet, er de bare tredd sammen. De er ikke så stivnet at de skaper så mye materie lenger. Det som skal skje da, er at energien som kommer inn i deg kommer til å begynne å komme lettere inn. Det er som om cellene må brytes litt fra hverandre.

Dette er grunnen til at så mange mennesker nå våkner og husker. Det var forhåndsbestemt at du ville gjøre det på dette tidspunktet! Vesener som har bodd i tette fysiske kropper, har nå muligheten til å leve i vidunderlige lyslegemer. Effektene er veldig rystende på noen måter. På den ene siden får du fysiske vibrasjoner som er rare og noen ganger føles ubehagelige.

Det endokrine systemet kan øke hastigheten eller bremse ned og forårsake forskjellige effekter på hormonene dine. Du kan få en plutselig sterk følelse, og så forsvinner den. Du kan ha et overveldende minne, og du vil ikke være sikker på om det er en drøm eller en virkelighet. Du er transformatorer med høy energi, som svamper i energihavet rundt deg. Etter hvert som mer og mer lys blir tilgjengelig for deg, øker også intensiteten til elektromagnetisk energi rundt deg.

Eventuelle endringer i det omkringliggende energiske feltet blir plukket opp av din subtile (eteriske) kropp. Denne kroppen fungerer som en mottaker og som en sender av disse energiene. Disse endringene påvirker din fysiske kropp direkte, som er den ytre manifestasjonen av det eteriske nivået.

Disse endringene skjer gradvis og vil fortsette over den syv år lange trengselsperioden. De har definitivt begynt. Endringene avhenger av, for mange, nivået av åpenhet, nivået av flyt i et individs liv. Orienteringen for mange har vært fra et lineært eller mentalt perspektiv. Dette er i endring for mange og mange mennesker opplever forvirring når de begynner å orientere seg om til et fysisk og mer helhetlig perspektiv.

For mange mennesker har dette pågått en stund. Så langt som det begynner når det begynner og når det slutter, avhenger det virkelig av individet, deres åpenhet og vilje og avklaring som allerede har funnet sted i deres energifelt. Med dette mener vi, kommer de på linje i sitt fysiske energisystem? Kommer de i samsvar med følelsene og den emosjonelle kroppen? Og skaper de mer en åpenhet og flyt i den mentale kroppen slik at de bevisst kan motta energiene og frekvensene som skaper skiftene, transformasjonen.

Husk også at alle som er på planeten på dette tidspunktet, alle former for liv, ikke bare menneskeliv, men alle former for liv, er og vil fortsette å bli påvirket av det vi kaller en økning i lysintensitet som kommer direkte inn i og rundt feltet på denne planeten. Så selv om de vi ser på, eller du kan se på som mindre bevisste eller kanskje helt ubevisste om endringene, definitivt påvirkes og vil fortsette å bli utført.

De har ikke den forståelsen som mange har som søker på veien etter hva som skjer for dem. Hvorfor opplever de større agitasjon, hvorfor de opplever at deler av livet deres ikke lenger fungerer? Hvorfor opplever de mindre kontroll i den mentale kroppen enn de er vant til?

Det er stor forvirring blant massene fordi det til nå ikke har vært et stort nok med klar informasjon til å forklare på en måte som kan forstås av massene hva som akkurat skjer i denne tiden i historien. For det er ingenting i fortiden din som kan måle seg med det som for tiden foregår og det som vil fortsette å akselerere.
Det som skjer med mange av dere akkurat nå er at på grunn av de økte energiene som er tilstede, vibrerer den eteriske kroppen med en høyere frekvens.

Den fysiske kroppen prøver da å ta igjen, men den har ikke helt gjort det ennå. Dette resulterer i en fremskyndelse av din molekylære struktur. Mange mennesker opplever dette nå som en oppspenning som skjer i dine egne kropper.

Denne intensiveringen av energien påvirker alle systemer i kroppens nerver, muskler, kar, hud, organer og glans når de prøver å tilpasse seg de nye frekvensene.

Nervesystemet, som bærer disse energiene gjennom kroppen i form av nerveimpulser, og det endokrine systemet, som regulerer mye av din fysiologiske funksjon gjennom utskillelse av forskjellige kjemiske stoffer (hormoner), kan oppleve enorme energioverbelastninger som de hele tiden forsøk på å opprettholde en tilstand av homeostase og balanse i kroppen.

Denne ekspansjonen i bevisstheten under celletransformasjon trekker deg bokstavelig talt inn i verdener som er utenfor potensialet og som blir virkelige. Enkelte ting i din verden kan endre seg rett foran øynene dine. Den kanskje mest dyptgripende endringen er behovet som mange mennesker har lagt merke til i det siste for mer hvile.

Er det noen som føler seg sliten i det siste? I så fall må du fortsette å lese dette materialet.

Kroppssystemene dine er overbelastet og Moder Jordens systemer er også overbelastet. Kroppen hennes, massen av seg selv, fungerer veldig mye som din egen kropp. De fleste skjønner ikke at din mor Jord faktisk puster inn og ut?

Folk som har vært i huler eller har vært i nærheten av åpninger inne i jorden, kan faktisk høre luft susende inn og ut av Moder Jord. Ved å overgi deg til endringsprosessen som foregår på jorden og i kroppene dine, frigjør du din egen begrensede eksistens, dine egne begrensede ønsker, alt du har holdt nær deg for sikkerhet og en følelse av pleie og sikkerhet.

Så mye skjer på veldig dype nivåer av dere selv, og det skjer vanligvis i underbevisstheten. Du kan føle deg overvunnet av sorg, føle at du har mistet noe, eller at du forlater noe uten å ha en ide om hva det er du beklager eller gråter over. Etter hvert som du nærmer deg den siste opplevelsen (kalt Oppstigning), vil du føle deg mer og mer av å gi slipp på flere ting.

Under prosessen med cellulær transformasjon kan du se eller føle spesifikke fysiske endringer og opplevelser i kroppen din og i kroppene til de rundt deg, for eksempel følgende:

I. Verk, smerter og hodepine

Nye smerter vil dukke opp forskjellige steder i kroppen, og da vil disse forsvinne. Hodepine og plutselige skuddsmerter i hodet eller øynene kan forekomme, og dette kan være tegn på at justeringer blir gjort i energien din. Disse justeringene vil tilpasse deg forskjellige frekvenser under mobil transformasjon. Delene av hjernen din som har vært sovende tidligere, brukes nå. Dette kan kreve litt omkobling av hjernekretser mens hjernemønstre som ikke lenger er funksjonelle, blir omdirigert. Etter hvert som du utvikler en høyere måte å tenke og være på, vil du oppleve flere kreative energier og skape dypere meditasjonsnivåer. Se også ENDRINGER I KROPSSFORM samt ENERGIFLYT i KROPPEN lenger ned i teksten.

Etter hvert som transformasjon skjer, kan det være perioder hvor du føler deg mer engstelig og irritabel enn vanlig. Du kan også føle deg rastløs, hodepine, mindre konsentrert. Du kan ha økt følsomhet for mennesker, lyder, lukter og miljøer. Du kan oppleve muskelsår spesielt i korsryggen, leddsmerter eller dårlig fordøyelse. Når disse kjertlene er overdrevent simulerte, er kroppen din konstant i en hyper-kamp-eller-flukt-tilstand, og kroppen bruker ressurser på enorme hastigheter.

Mutasjonsprosessen du for tiden gjennomgår, har blitt startet i hjernens molekylære struktur. De progressive endringssyklusene blir først og fremst introdusert for resten av kroppssystemene gjennom cerebral-spinalvæsken og derfra gjennom nervesystemet generelt.

Dette står for de gjennomgripende følelsene av forstyrrelser i hodet, øynene, ryggraden og nervene. Det har resultert i svimmelhet, hodepine og trykk i hodet, vanligvis opplevd bakfra og framover, andre ganger, fra side til side. Det står også for betydelig nervøs forstyrrelse, søvnløshet og uregelmessige energisvingninger og -fall.

Fordøyelsen kan bli uberegnelig og særegne smerter kan komme og gå uten forvarsel i forskjellige deler av kroppen.

II. KROPPSCELLER

Vevet i kroppen vår består av celler. Cellene består av molekyler, og dette fortsetter og fortsetter til det subatomære nivået er nådd. På det subatomære nivået dannes malene eller tegningene for kroppene våre. Sannsynlighetene for hva vi kan gjøre er skapt på subatomisk nivå. Det skjer endringer på dette nivået etter hvert som jordendringene skjer og som akseskiftet skjer på planeten. Disse endringene skal skje veldig snart. I løpet av denne akseskiftperioden vil tidligere typer atferd og tidligere måter å ordne materie ikke være tilgjengelige.

På vårt materielle nivå vil disse endringene fremstå som en omorganisering av materie. Fra et åndelig nivå er disse endringene imidlertid knyttet til veksten av planetarisk bevissthet. Når disse endringene skjer, vil livsformene på planeten endres. Selve strukturen til hver celle i kroppene våre endres. Endringene i kroppen din vil skje i kroppens celler da disse cellene gjennomgår en skånsom infusjon av nye elektromagnetiske impulser. Strukturen for energiutveksling og energioverføring blir sakte ledet i cellene under celletransformasjon.

Dette kan være årsaken til perioder med utmattelse når kroppen går gjennom radikal ombygging og gjenoppbygging. Når denne endringen blir observert, slapp av og beveg deg med endringene som skjer i kroppen din. Tross alt har du ingenting annet å gjøre. Du må bruke tid på meditasjon, lesing, etc. for å slappe av til tiden kommer at endringene til slutt vil stoppe.

Vi bygger ny informasjon inn i kroppens celler, men likevel har det blitt sagt at disse endringene skjer naturlig. Noen har spurt om dette tyder på at vi kan omprogrammere vårt eget DNA, eller blir dette gjort automatisk, og vi blir ikke involvert i det. Svaret er at det er litt av begge deler. Cellene har blitt kodet for denne gangen i historien, før tidspunktet for menneskelig fødsel. Mange oppdager at de blir trukket til et bestemt sted eller til en bestemt person. De finner ut at det å være i det miljøet, enten med den personen eller på det fysiske stedet, skaper en type trigger, en trigger i mobilminnet. Så i denne forbindelse skjer det automatisk.

Vi følger våre impulser. Vi følger vår naturlige bevegelse i livet dit kroppen leder oss og hvem kroppen leder oss til. Dette skaper avfyring eller utløsning av ny informasjon. Det er en type overlapping og en blanding av mange prosesser som finner sted når disse utløserne aktiveres. Deretter aktiveres den nye informasjonen.

Dette skjer på en rekke nivåer i kroppen. Jo mer vi er i samsvar med kroppens visdom, jo ​​mer er det en bevegelse bevisst mot det som vil utløse det cellulære minnet og aktivere transformasjonen i DNA. Så du deltar, det er ikke å lene seg tilbake og gå på automatpilot, og alt vil skje. Til en viss grad er det slik, men det er også jo mer du er i samsvar med disse endringene bevisst, jo mer vil du være kaptein på skipet ditt, lede og orkestre en medskaper av disse endringene i deg selv og i massene. Det er mange deler til transformasjon, det er verken at du er på den ene siden av gjerdet eller en annen.

Hva dette betyr i biokjemiske termer er ganske tankegang. En grunnleggende renovering skjer i huset ditt (kroppen) mens du bor i det. Ved å bruke analogien til å bygge om hjemmet ditt, fjerner arbeiderne det gamle taket, river det gamle gulvet, kobler fra det gamle rørleggerarbeidet og slår av strømmen for å koble hjemmet til nytt. Alt dette skjer mens du prøver å bo der.

På samme måte, ettersom kroppen din gjennomgår den samme «ombyggingen», prøver du å holde forandringene i forveien, og du vil føle deg ekstremt desorientert og ubehagelig når de oppstår. Endringene i kroppens hus skjer fordi DNA-en din blir omstrukturert.

Ditt DNA inneholder en gammel forståelse om hva det er å være her som er dypt fokusert i individualitet. DNA har det individualiserte uttrykket for guddommelighet, individet I Am, og det har helheten. Nå kan du tenke deg begge deler, men kan du likevel tenke deg hvordan det ville være å være bevisst på deg selv som individ og samtidig vite at du er helhet? Det er det du jobber med å oppnå på dette tidspunktet, enten du skjønner det eller ikke. Potensialiteten i DNA er i stand til å omformatere for å tillate disse endringene.

Universell lov bestemmer at den fysiske formen for guddommelig livsuttrykk for en art bare kan endres eller omformateres av de som bor der. Dette betyr at DNA fra en art av jorden bare kan endres gjennom det kreative valget av bevisstheten som bor i kroppsformen. Hva dette betyr for deg er at det menneskelige DNA som er ansvarlig for alle aspekter av din fysiske tilstedeværelse, ikke kan endres av andre vesener, og det kan heller ikke endres av deg utenfra det fysiske planet.

Hvordan endrer du ditt eget DNA? For å endre DNA og for å endre strukturen din må du endre følelsene dine. Du må også endre tankene dine, for å gjøre disse to tingene betyr å endre biokjemi og hjernekjemi. Det betyr hodepine og kvalme noen ganger.
Etter hvert som disse endringene oppstår, vil du oppleve svimmelhet, snurrfølelse og tap av emosjonell sentrering.

Under celletransformasjon er kroppen din en konstant strøm av kasserte proteiner og strukturer. Cerebrospinalvæsken blir fylt med kasserte mineralforekomster. Du slår bokstavelig talt kroppen din og du bygger den opp igjen. Endringene vil være veldig intense og vil være veldig utfordrende for deg under prosessen med avveging. Dere er genetiske ingeniører av den nye verdensarten.

Hvis du er enig i dette og du er villig, må du omorganisere og bygge opp ditt eget DNA. Du lever i kroppen din, og du vil forandre den mens du lever i den. Noen mennesker har allerede begynt å gjøre dette.

III. ENDRINGER I KROPPS FARGE

Under celletransformasjon vil det oppstå re-pigmentering av kroppen. Mange forskjellige typer uvanlige merker (runde, røde, hvite, etc.) vil vises på huden til unge mennesker så vel som på huden til eldre kropper. Dette er en midlertidig re-pigmenteringsprosess som lar huden komme inn i de sanne formålene. Huden er et organ som fungerer som en bro mellom tung, tett materie av kroppen og mindre tett materie i kroppens auriske felt.

I løpet av 25 år vil det oppstå en svak mørkning av selv de letteste menneskene. Dette gjelder at blodcellemembranene blir beriket med oksygen, slik at de kan bevege seg i større antall og større hastighet gjennom kapillærsystemet nærmere overflaten av huden.

IV. ENDRINGER I KROPPSFORM

Du fullfører en tidssløyfe i din åndelige vekst som har tillatt deg å utforske noen saker i dybden. Denne tidssløyfen nærmer seg nå slutten, og kroppen din begynner å endre form når du lukker tidssløyfen. Når du kommer tilbake til den opprinnelige tidssekvensen, vil du gå tilbake gjennom det du har vært tidligere. Noen mennesker kan legge merke til at hodet ser ut til å prøve å ekspandere, og mange mennesker vil ha hodepine i disse tider, vanligvis forbundet med press fra disse endringene. Det vil føles nesten som om noen prøver å tvinge hodet til en større form. Endringer i kroppsform vil skje sakte over tid. For tiden skjer endringene som skjer på innsiden av kroppen i infrastrukturen på følgende steder:

A. i cellesystemet i blodet

B. i sentralnervesystemet

C. i beinmargen

D. i hjernens mønster, hvordan det avfyres og mottar informasjon fra Kilden.

Dette er endringene som skjer nå, og for mange skaper dette forvirring fordi de føler at noe skjer, men de kan ikke se det i speilet. De ser seg i speilet og de ser at de i stor grad er personen de var for fem -ti år siden. De ser ikke ut til å ha mindre rynker, de ser ikke ut til å se mer sunne ut.

Dette skaper litt forvirring fordi de vet at de jobber så bevisst og så hardt med sin indre vei. Likevel kommer endringene sakte og blør inn i ytre kroppen. Dette vil sikkert skje over tid, men det skjer på innsiden nå. Det er her basen først må bygges, dypt på innsiden av kroppen og kommer fra innsiden og ut.

I fremtiden vil du se en større letthet, et uttrykk for kroppen, som uttrykker dens letthet av å være. Du kan se mennesker som opplever en større tynning eller en lettelse av din kropp og væren. Mange mennesker vil føle seg høyere.

Det er kanskje ikke et reelt skifte i den fysiske kroppen med å vokse høyere, men det vil være den følelsen av oppløftning. Kroppen uttrykker oppløftelse med en følelse av å gå høyt og å være lettere med kroppen. Noen mennesker vil oppleve vektendring, enten gå ned i vekt eller gå opp i vekt som et resultat av indre transformasjon.

Kroppen vet hvordan den skal omstille seg og omorganisere seg selv fordi denne prosessen er ganske naturlig. Denne transformasjonsprosessen er blitt kodet i cellene i kroppen og foregår naturlig. Det folk nå lærer å gjøre er å hjelpe det som skjer naturlig ved å være utenfor, være klar over maten de spiser, være klar over deres forbindelse til jorden og ved å være oppmerksom på retningen kroppen deres leder dem. Jo større du er klar over dette, jo større kan du hjelpe det som allerede skjer, og du vil fortsette i sitt eget naturlige tempo i henhold til mobilkodingen for hver enkelt.

V. ENDRINGER i det ENDOKRINE SYSTEMET og det SENTRALE NERVESYSTEM

Du ser allerede en økning av en svekkelse i immunsystemet med akselerasjonen av nervesystemet. Det er mange nye sykdommer (en ubalanse) som kommer ut hos mennesker. Flere mennesker opplever et dypere nivå av frustrasjon og aggressiv agitasjon som skaper mange symptomer i kroppen, mange nervøse lidelser og følelser av oppvarming.

Dette kommer ut med eksplosjoner av sinne og vold. Det er en ubalanse i nervesystemet som kan skape mange lidelser, mange typer feber eller noen form for ubalanse i hjernebølgesystemet etter hvert som det begynner å bli en omstilling av tankene. Du vil se mange nye lidelser eller sykdommer dukke opp som har å gjøre med sentralnervesystemet, ettersom det er en følelse av at en ny ledning pågår for å imøtekomme økningen i lysintensitet.

Det er som om noen setter inn en 120 watts lyspære i en stikkontakt som tidligere hadde en 40 eller 60 watt pære. Det er et større nivå av amplitude, av kraft i energien som går, som du plutselig blir koblet til. Det skaper ikke bare en akselerasjon, men en større forstørrelse av energi som går gjennom kroppen din. Denne energien blir satt inn eller koblet gjennom nervesystemet. Med mindre det er en endring i måten mange mennesker går gjennom sitt daglige liv på, vil nervesystemet ikke kunne håndtere økningen av energi.

Noen ting vi vil foreslå ville være en større kontakt med den naturlige verden fysisk ved bokstavelig talt å sette føttene i jorden og hendene på jorden. Det ville også være nyttig å være i større kontakt med vann, for eksempel å ha vann i hjemmet (dvs. et akvarium, vannskåler eller en eller annen type vann). Dette bidrar til å skape større balanse i det elektromagnetiske feltet. Dette anbefales for å balansere økningen av energi som kommer inn nå og påvirker den fysiske kroppen og dens velvære.

Den eteriske kroppen fungerer som en sender og mottaker for omgivende energier. Dette skjer via spesifikke energisentre for kroppen eller chakraene. Hvert chakra er direkte forbundet med en endokrin kjertel og nerve plexus. På grunn av deres nære forhold til chakraene, som overfører og mottar denne energien, gjennomgår spesielt det endokrine og nervesystemet radikal transmutasjon. Økningen i elektriske energier krever en fullstendig omkobling av nervesystemet, mens alle organer og kjertler i kroppen blir totalt omstrukturert. Når du tar på deg lyset, vil de fleste av disse organene og kjertlene ikke lenger være nødvendige, og vil gradvis atrofi og forsvinne. I mellomtiden er det viktig å erkjenne endringene som skjer i kroppen og å støtte den fysiske kroppen så mye som mulig.

Etter hvert som mer og mer lys blir tilgjengelig, øker også intensiteten til elektromagnetisk energi rundt deg. Dette betyr at det vil være raskere nevrologisk aktivitet i kroppen, noe som resulterer i impulser med høyere intensitet som utløser sentralnervesystemet. Nervesystemet vil umiddelbart prøve å spre den energien ved å sende den tilbake ut av ryggmargen. Hvis disse impulsene deretter skyter langs tilrettelagte veier inn i muskelsystemet, kan de forårsake tetthet og ømhet i muskler. Hvis de skyter inn i blodårene, resulterer ofte begrenset sirkulasjon.

Når disse impulsene brenner inn i huden, kan du oppleve unormale termiske opplevelser (dvs. føle deg varm eller kald, prikk, kløe osv.).

Hvis de skulle sendes inn i organer og kjertler, kan de hemme deres tidligere normale funksjon. Derfor kan vi se viktigheten av å støtte nervesystemet på dette tidspunktet når det prøver å opprettholde en tilstand av homeostase (relativt stabil likevektstilstand) i den fysiske kroppen. Kroppen prøver å ta igjen de økte frekvensene til den subtile kroppen. En måte å gjøre dette på er å avbryte noen av disse veiene som impulsene med høy intensitet beveger seg langs. Akkurat som noen som berører en strømførende ledning holdes der av strømmen til den er slått av, slik vil også strukturene og vevene i kroppen forbli i en stimulert tilstand til disse veiene blir avbrutt og slår av strømmen.

Mutasjonsprosessen implementeres av sentralnervesystemet som er startet i molekylær hjernestruktur. De progressive endringssyklusene introduseres først og fremst gjennom cerebral-spinalvæsken og derfra gjennom nervesystemet generelt. Under mutasjonsprosessen vil du hele tiden slenge av hele strenger eller sekvenser av proteiner. Hele systemer blir kastet av kroppen og blir gjenoppbygd med ulikt strukturerte forbindelser som du mottar gjennom vann, luft og matvarer som også gjennomgår elektromagnetisk reformatering.

Du vil finne ganske høye nivåer av proteiner som skilles ut i kroppsvæsker som urin. Kroppen vasker bokstavelig talt bort den gamle kroppen din og formaterer og gjenoppbygger den mens du lever og puster og beveger deg i den.

Omstruktureringen av DNA betyr at du ikke lenger vil ha fire kropper. Du vil ikke lenger ha mange chakraer. Du vil ikke lenger være en lagdelt bevissthet. Du vil ikke inneholde mellomrom, ingen hull i din bevissthet eller i ditt tilsvarende DNA. Du vil ha en sfærisk modell uten hull eller separasjoner. Alt i systemet ditt, i ditt vesen vil ha helhet, rundhet. Det er en ubeskrivelig ting du vil bygge.

Når vi går gjennom celletransformasjon (overgangsperioden fra den gamle døende verden til den nye verden), vil det være tider når du kan føle deg løsrevet som om kroppen din er ute av fase med alt. Dette vil være frustrerende for deg i dine mentale og følelsesmessige kropper. Du kan føle deg mindre funksjonell som vil oppstå når du slipper de gamle måtene og før de nye måtene er blitt fullstendig dannet. Denne endringen over periode vil føre til at du har en tendens til å ha lavere selvfølelse.

Det vil også ta opp en rekke overlevelsesproblemer. Man må kanskje bruke dyktige kroppsarbeidere for å hjelpe en med å frigjøre energi. Disse energiene holdes i den krystallinske matrisen i kroppens strukturer og vev. Når karosseri utføres i forbindelse med lyd, er det spesielt effektivt. Bindevevsarbeid vil også være nyttig som nevromuskulær terapi. Karosseri som dette vil bidra til å re-mønstre og åpne nervesystemet, og det vil også bryte ned krystallisert energi.

Kranial sakral terapi, utført av en dyktig kroppsarbeider, kan også være nyttig for å integrere energiene i kroppen din. Ettersom de økte energiene integreres i kroppen, kan noen ha nytte av kiropraktiske tilpasninger, da det kan være perioder hvor du er utsatt for forvrengninger og subluksasjoner av ryggraden fra endringer som skjer i kroppen. Det er mange homøopatiske midler du kan prøve, i tillegg til perle- og Bach -midler som du kan støtte for deg følelsesmessige og fysiske kropper.

VI. Spise og drikke drikker

A. SPISEVANER

Folk har allerede et ønske om å spise på en annen måte. De ser et stort skifte bort fra de tettere matvarene (dvs. kjøtt og tunge proteiner), og fra matvarer som er tunge og vil bli i kroppen lenger og vil skape større tetthet i kroppen. Under mobil transformasjon vil næringen din komme mer og mer fra lys- eller energivibrasjonen og mindre og mindre fra fysiske kilder. Dette lyset gjennomsyrer universet og påvirker også endringer i kroppens celler under transformasjon. Dette kan resultere i endringer i spisevaner og endringer i matlysten.

Det kan også være et helt nytt arrangement av inntaket av næring. Tung eller fet mat kan ikke fordøyes fordi kroppen fungerer med tunge matvarer som ikke vibrerer med endringen i kroppsvibrasjonen. Du vil bli tiltrukket av maten som best harmonerer med deg som et lysvesen. Dette betyr for noen mennesker å opprettholde dere selv med svært sparsomme dietter som vil få dem til å føle seg fantastisk. For andre kan inntaket av mat være annerledes.

Du vil sannsynligvis legge merke til fysiske endringer i kroppen din som til slutt vil føre til fysisk helbredelse. Spis så mange rå og rene, ubehandlede og ukokte matvarer du kan. Dette betyr for det meste fersk frukt og grønnsaker som resulterer i et grunnleggende avgiftningskosthold. Du må lytte til din egen kropp og spise det som er riktig for deg. Kroppens behov vil trolig endre seg raskt i disse tider.

Du kan ha merkelige ønsker om mat du vanligvis ikke spiser. Du kan ha stor appetitt den ene dagen og knapt være sulten den neste. Du kan oppleve intense lyster etter visse matvarer, hvorav noen vanligvis ikke spiser. Det som er viktigere er å holde kontakten, øyeblikkelig med kroppen din, mens den leder deg til maten og støtten den trenger.

Alt du trenger å gjøre er å lytte til kroppen din.

I tillegg kan du av og til oppleve forstyrrelser i fordøyelsessystemet, noe som kan resultere i magesmerter, gass eller oppblåsthet delvis på grunn av økt energiintensitet i det tredje eller solar plexus-chakraet. Det femte eller halschakraet er også et veldig kraftig energisenter, og dets fysiske motstykke, skjoldbruskkjertelen, er spesielt sårbar for endringer i elektromagnetisk energi.

Denne kjertelen regulerer kroppens metabolske prosesser, og prøver i mange tilfeller det vanskeligste å holde tritt med de økende vibrasjonshastighetene. Noen av de transmutative symptomene som vanligvis oppstår er uforklarlig vektøkning eller -tap, treghet, endrede søvnmønstre, og igjen, mer trøtt og sliten enn vanlig uten noen åpenbar grunn.

Mer frukt og grønnsaker vil være ekstremt viktig for kostholdet ditt. Du vil oppdage at mange fete matvarer ikke vil fungere i kroppene dine i løpet av disse skiftende tidene for cellulær transformasjon.

Mange mennesker har spist kjøtt som fortsatt vil være av en viss betydning for dem. Imidlertid vil mange mennesker begynne å gi slipp på disse tettere matvarene under celletransformasjon. Noen tyngre korn kan være for tette for kroppene dine når endringer i den indre kroppen oppstår.

Det er noen veldig gode ernæringsstoffer som kommer fra naturen, som skaper en balanse i aminosyren. For eksempel er maten din som kalles spirulina en av dem, matvarer som nå kommer ut som kalles cellemat. Dette er matvarer med høy grad av livskraft, og de er veldig gode på et generelt generelt nivå. Vi foreslår at bruk av disse nye matvarene eller alle typer kosttilskudd gjøres direkte ved å få tilgang til egen kroppsvisdom.

(Mariann’s note: Det kan være at du ikke skal bruke noe vitaminer også, fordi kroppen din justerer seg slik at det blir forstyrrende utenforliggende energier som den egentlig kan lage selv. DU vet hva som er riktig for deg).

Ved å spise annerledes hjelper du også med å avgifte jorden, overflaten og atmosfæren. Når du gjør dette, visualiser du et hvitt lys som strømmer gjennom kroppen din og jorden, lyser de mørke flekkene og elsker alle delene dine. Rensing av kroppen din vil resultere i en rensing av jorden.

Å ære kroppen din med rene og naturlige matvarer (slik naturen har til hensikt) er å ære Jorden og Jordens tilbud på en måte som er uten like. Etter at du har renset kroppen din, vil du begynne å styrke og helbrede noen av kroppsdelene som var svake eller slitne. Under celletransformasjon kan kroppen kreve visse næringsstoffer som den ikke trengte før (dvs. fett, proteiner, karbohydrater, vitaminer, mineraler og hormoner).

Vi vil anbefale at hver og en lærer å gå tilbake innover og å koble til kroppens visdom igjen og lære å spørre og motta fra øyeblikk til øyeblikk når den endrer seg konstant. Så en dag må du kanskje ha mye karbohydrater, i en eller annen form, på en annen dag må du ta et helt annet kosttilskudd, når kroppen din for eksempel har balansert seg med en type mat, klorofyll eller grønn mat.

Vi vil deretter flytte fokuset ditt til et annet for å skape en annen total balanse. Vanligvis er det viktig å lytte til kroppen og holde den oppdatert med informasjonen slik at du jobber på et øyeblikk-til-øyeblikk og daglig nivå.

Vi oppfordrer hver person, og vil foreslå at du oppfordrer hver person til å komme inn i en større tilkobling og bevissthet om sin egen individuelle kropp ved å lære å spørre kroppen og deretter lære å åpne for kroppens visdom. Du bør spørre kroppen din direkte, hva jeg må operere på et høyt nivå på denne dagen.

Hva på denne dagen kan jeg gjøre for å skape en følelse av flyt i livet mitt? Hvis vi ville gi ut formler, hadde folk en tendens til å holde på den formelen og ville lage en serie metoder om hvordan de skulle gjøre det.

Vi har en tendens til å unngå denne typen råd fordi hver person er så unik, og det som kan fungere veldig bra for en, ville ikke skape åpenhet eller flyt for en annen.

B. DRIKKEVANER

Mengden vann du drikker vil også være ekstremt viktig for deg under transformasjonen. Vannet vi drikker gjør at elektrumet kan strømme gjennom kroppen din, som reduseres lys til en tetthet når den kommer inn i kroppsmassen. Jo mer vann du drikker, jo lettere er det for lysenergien (prana) å komme inn i kroppen din og bevege seg gjennom den fysiske kroppen og forynge kroppens organer.

Det ville være lurt under en celle transformasjon å drikke rikelig med vann. Det ekstra vannet lar lyset bevege seg raskere gjennom kroppen. Lys er en elektrisk kraft i vår tetthet, og det ekstra vannet hjelper lysets bevegelse. Fra ditt perspektiv renser du kroppen din med ekstra væske. Det ekstra vannet tillater lyset (prana) å bevege seg gjennom kroppen når prana bringer nytt liv inn i og gjennom kroppen.

For at mutasjonsprosessen skal bli så behagelig som mulig, må du holde inntaket av vann oppe. Hvis du ikke gjør det, vil kroppen din prøve å beholde væske for å sikre at elementstrømmen i systemet opprettholdes. Hvorfor er dette viktig? Det er fordi du under mutasjonsprosessen stadig sløser av hele strengen eller sekvenser av proteiner. Hele systemer blir kastet og gjenoppbygd med ulikt strukturerte forbindelser som du mottar gjennom vann, luft og matvarer som også gjennomgår elektromagnetisk omformatering. Med andre ord vil du finne ganske høye nivåer av proteiner som skilles ut i kroppsvæsker som urin. Du vasker bokstavelig talt bort den gamle kroppen din og formaterer og gjenoppbygger den mens du lever og puster og beveger deg innvendig.

Det er ganske nyttig for folk å gå inn i en diett som inneholder mer vann, ikke bare vann i sin rene form, men også gjennom frukt og grønnsaker. Dette skaper en større letthet i kroppen og hjelper kroppen til å omorganisere sin elektriske struktur. Det er egentlig ganske enkelt, hvis du tenker på det, er det mer en bevegelse bort fra tettheten og kompleksiteten til det du har kalt din moderne verden og beveger deg inn i en større renhetstilstand som du kan motta denne transformasjonens nåde gjennom .

Se også SINUS og ØREFORSTYRRELSER.

VII. ENERGISTRØM/FLYT i KROPPEN

Under celletransformasjon i kroppen din vil det være økt energistrøm hovedsakelig i det parasympatiske systemet i kroppen (dvs. nedre lemmer, ben, veikryss langs ryggraden, og spesielt ganglier der den nedre korsryggen er plassert) og i skuldrene . Elektriske sansninger vil bevege seg opp og ned i kroppens lemmer.

Noen mennesker vil også oppleve svette og migrene hodepine. Du vil merke økt energi når du viser en tanke. Det er godt å være forsiktig med disse energiene og tankene dine, fordi de vil bli forstørret i løpet av overgangstiden under cellulær transformasjon.

VII. TRENINGSVANER

Vi har nevnt viktigheten av å drikke mye vann under cellulær transformasjon. Det er også viktig å gjøre flere fysiske øvelser (dvs. gå, jogge, løpe, gå, svømme) som vil være ekstremt støttende under endringene. Øvelsen fra dans er også spesielt kraftig fordi mange energiske veier kan kuttes kort og integreres i hele kroppen med bevegelsen involvert i dans.

IX. Øyne

Den hvite delen av øynene kan gradvis endre farge, kan bli blodskutt og kan bli litt mørkere. I noen tilfeller kan dette skape en liten glød av rosenrødhet i øynene eller en liten farge av brun eller grønn, men i de fleste tilfeller vil fargen være rosenrød. Denne endringen gjelder den økte blodhastigheten nær overflaten av øynene som kan sees.

Øyets synsfelt vil endre seg, og du vil begynne å se dimensjoner annerledes ettersom ditt fysiske syn justeres når det samhandler med åpningen av det tredje indre øyet, mellom dine nåværende ytre øyestillinger.

X. FINGERNEGLER

Flere «rygger» (ujevnheter) kan dukke opp i neglene ved den glatte lyse delen av –  halvmånelinjen ved starten av neglen. Denne delen av neglen kan begynne å variere og kan bli krøllet.

XI. HÅR

Det kan skje en endring i håret, hvor håret er på kroppen og i hårets tykkelse som kan bli gradvis tykkere over flere år. Denne endringen vil være tilstrekkelig slik at den blir målbar.

XII. HODE

Når du begynner å reformatere, har ting løsnet, biter kommer ut av vevene i kroppene dine. I hodene deres, i hodeskallen, de som muterer og til og med de som vurderer å forberede seg på dette, er det mange mineralkonstruksjoner som slenges ut i cerebrospinalvæsken.

Dette materialet beveger seg inn i ryggraden, gjennom nervene og ut i vevet, slik at hvis du resirkulerer dette kasserte materialet, blir det veldig ubehagelig. Det kan være forstyrrelser i hodet, øynene, ryggraden og nervene (dvs. svimmelhet, hodepine, trykk i hodet (vanligvis bakfra og fremover og kan også være fra side til side).

Det primære stedet hvor mutasjon oppstår er i hjernens DNA. Dette betyr at visse hjernefunksjoner kommer til å bli litt vanskelige. Visjonen (Synet) ditt vil bli påvirket; du kommer helt sikkert til å bli påvirket når det gjelder hodepine; til en viss grad vil hørselen din bli endret; og mest av alt vil din evne til å føle at du har et skarpt fokus hele tiden bli påvirket.

Hodet ditt begynner bokstavelig talt å inneholde materiale som er i stand til å kortslutte elektrisk. Hvis du har en følelse av at du mister din mentale klarhet, at visse ting skjer i hodet ditt, inkludert hodepine, som får deg til å føle at du har kortslutninger i hjernen din, er det på grunn av at dette materialet har slukket seg.

Humørsvingninger er også symptomatiske på kroppens forsøk på å integrere mer lys. Det kan være øyeblikk hvor du føler deg fantastisk og har mye energi, etterfulgt av et plutselig krasj og depresjon mens du opplever den gamle verdens trekk.

XIII. HØRSEL

Ørets auditive rekkevidde vil utvide seg slik at du vil kunne høre de nåværende uhørlige lydene av Guds skapelse i deg og som omgir deg. Denne endringen vil gjøre deg i stand til å ha tro på Gud fra å høre lydene i ørene dine.

Ringing eller toner i ørene kan også være overføringer fra åndelige enheter fra andre dimensjoner. Informasjon fra disse kildene gjør seg kjent for deg på passende tidspunkt i din spesielle åndelige vandring.

XIV. HJERTE

Hjertebank kan til tider føles når hjertet ditt synkroniseres med rytmen til jordens hjerterytme. Endringer kan også oppleves i hjertemuskelvevet og» striasjoner» i hjertemuskelvevet vil begynne å vise flere variasjoner. Det ser ut til at vevet sprer seg etter hvert som hjertemuskelen blir tettere. Denne endringen vil tillate hjertet å vare lenger og skape en normal levetid på 150 år for et individ. Den normale pulsfrekvensen vil øke med omtrent tre til fire slag i løpet av de neste ti til tolv årene.

Du kan se en større innsnevring rundt hjertet når mange mennesker reagerer på energien fra kjærlighet og lys som kommer i større forstørrelse. Flere hjerteinfarkt eller forskjellige sykdommer vil oppstå der det er restriktiv strøm av energi rundt hjertesenteret. Dette kan unngås med en større bevissthet om den energien og en større åpenhet for følelsene, slippe taket, ikke å ha så mye av følelsene holdt i kroppen, men finne måter for følelsene å bli harmonisk opplevd.

Følelsene skal merkes, ikke fornektes, og følelsene kan da skape mer flyt og mindre avstengning av livskraften.

XV. VARME OG KALDE TOKTER

Disse vil bli mer kjent for mange mennesker etter hvert som celletransformasjon skjer i kroppen. Det er som om motorene dine blir ombygd og temperaturmåleren blir byttet ut. Det ligner på en motor i en bil, og denne temperaturmåleren, som den er i en motor, er utdatert. Så på en måte finner du ut at når du bygger ny informasjon inn i kroppen, inn i cellene, omstrukturerer du de forskjellige aspektene ved den fysiske kroppen gjennom denne transformasjonen. Så når dette skjer, er det et større gap i det som oppleves, en større opplevelse opp og ned, en større opplevelse av omveltninger. Mye blir kastet rundt, mye som ikke lenger fungerer og som er utdatert. Det blir kastet ut etter hvert som nye data og nytt utstyr gradvis blir introdusert og bygget inn i kroppen.

Dette skjer for alle vesener, enten de er bevisste eller ikke. At de som velger å ikke bli på planeten, selv om de kanskje ikke er bevisste på valget i det hele tatt, har bestemt seg for ikke å gjennomgå dette nivået av akselerasjon og endring i kroppen.

De som velger å være her på dette tidspunktet under denne raske akselerasjonen og forskyvningen av den fysiske kroppen, det fysiske sinnet og det emosjonelle systemet, kommer til å ta disse valgene enten bevisst for mange og ubevisst for mange. Men alt vil definitivt bli påvirket av energiene.

Alle vil på et eller annet nivå oppleve en forskyvning i kroppen når kroppen beveger seg naturlig til et høyere mottakelighetsnivå og tilpasning til kilden.

XVI. MINNEFORANDRINGER

Flere mennesker er nå i stand til å justere bevisstheten sin for å motta usynlige krefter eller bølgelengder fra universet og bruke denne nye bevisstheten til å forvandle seg selv til en ny måte å være på. Disse nye innkommende energipulsene påvirker cellene som består av de mentale, følelsesmessige og åndelige kroppene.

Folk manifesterer, på alle nivåer, dette innkommende lyset med hele ditt vesen. Det vil være tider hvor du vil bli inspirert med blinkende minner, tilbakekalling av tidligere situasjoner og liv og andre erkjennelser. Innsikt som er evig og kosmisk begynner å infiltrere kroppen din og belyse menneskets sinn på en måte som indre kroppsceller vil aktivere. Den mentale kapasiteten til mennesker vil øke betraktelig under mobil transformasjon.

Du kan finne deg selv midt i en setning når du plutselig helt glemmer hva du skulle si videre. Du tenker kanskje på noe som skjedde når du har problemer med å få tilgang til minnet om hendelsen. Når du går inn i en nådetilstand under mobil transformasjon, jo vanskeligere blir det å referere din fortid gjennom minnesystemet ditt. Alle ubrukelige data blir hentet fra minnefilene dine.

For å mestre begrensning var tidligere referanse av data nyttig på grunn av din aksept som virkelighet basert på din tro og tidligere erfaringer. Å referere til data fra fortiden faller bort, og folk trenger ikke å holde minnet i live.

XVII. MENSTRUASJONS KRAMPER

Kvinner kan merke en lysning av blodstrømmen under menstruasjonen med mindre flyt og mindre kramper. Noen gravide får lettere og kortere fødsel med mindre smerter og arbeidskraft.

XVII. UT-AV-KROPPEN OPPLEVELSER

Det vil bli flere opplevelser utenfor kroppen etter hvert som cellulær transformasjon oppstår. Denne opplevelsen vil også bli akseptert mer av publikum generelt. Det vil bli oppnådd av flere mennesker, og opplevelsen blir mer populær og blir morsommere etter hvert som flere opplever den. Flere erfaringer utenfor kroppen har allerede vært økende for mange ettersom det er tynning i sløret. Når et vesen har bestemt seg for å anta fysisk form, var det en tilsløring.

Når mange går bevisst på sin vei og åpner for å motta de større frekvensene til det sanne flerdimensjonale jeget, blir det større helhet og innretning med sjelen. Kroppen gjennomgår en prosess med denne utslettelsen av sløret, og det skjer en tynning og gradvis frigjøring av denne beskyttelsesinnretningen.

Etter hvert som dette sløret blir tynnere, vil du innse at det ikke er noen grenser mellom ditt fysiske jeg, ditt høyere selv eller sjel-jeg og ditt flerdimensjonale vesen. Mange begynner å oppleve større kontakt med, ikke bare vesener fra andre riker, men med vesener av seg selv ettersom de er ren energi. For mange er dette en ganske utfordring å begynne å oppleve forbindelse med seg selv ettersom de eksisterer utover tid og rom som ren energi. Men etter hvert som sløret tynnes, er dette en av erfaringene som skjer større forsterkning og forekommer oftere når sløret blir tynnere.

Når det gjelder ut-av-kroppen-opplevelsen, utfordrer de åndelige enhetene mange til å inkludere kroppsbevissthet og ikke å la den være igjen når de reiser utenfor kroppen og hvor bevisstheten skaper et fokuspunkt i bevisstheten. Dette kan inkludere en annen dimensjon som interdimensjonal reise eller reise utover tid og rom med bevisstheten. Det virker nå for deg at du ikke skal gå noen steder.

Men bevisstheten virkelig opplever og går inn i denne verden og dimensjon. Den kan derved få tilgang til energien og disse frekvenssettene og mønstrene og informasjonen du ønsker å søke fra vesener som lever i den dimensjonen.

Dette er egentlig ikke så vanskelig som det kan virke. Det er en naturlig ferdighet som igjen er blitt beskyttet mot, og mange er ikke helt klare til å gå inn på det nivået av multidimensjonalitet. Mange blir mer interessert i å gå inn i bevisstheten på jorden fordi det har blitt ringt ut av jorden. Mange reagerer ubevisst eller bevisst på oppfordringen om å begynne å arbeide bevisst og direkte i direkte tilpasning til jordens energi.

Dette vil hjelpe både individet, den menneskelige masseopplevelsen og vil hjelpe til med å transformere og balansere jordens transformasjon eller mutasjon. Det er veldig gunstig for de som føler en slags nysgjerrighet eller interesse eller en tiltrekning til denne oppfordringen, for å begynne å utforske hvordan de kan reise inn i og innrette seg etter jordens bevissthet. Det begynner mye med en intensjonsbønn om at du virkelig har tenkt å gå inn på dette nivået av bistand.

Dette er den første døråpningen man ville gå gjennom. Og derfra må du være åpen for mange overraskelser, for det kan skje, og det kan skje raskt for noen. De vil befinne seg i en veldig dyp bevissthet, i en veldig dyp innretning med bevisstheten på jorden. Derfra er valgene uendelige.

XIX. SINUS og ØREFORSTYRRELSER

Forstyrrelser i disse områdene er et av de viktigste tegnene på cellulær transformasjon. Flere mennesker opplever bihulebetingelser (dvs. ubehag, drenering og hodepine). Disse økte forstyrrelsene vil fortsette å oppstå under cellulær transformasjon. Store endringer vil skje i sinus siden de fungerer i kroppen først og fremst for å skape balanse. Disse endringene knytter seg hovedsakelig til at kroppen har blitt kastet ut av balanse under celletransformasjon. Din fysiske kropp reagerer på endringene ved å overreagere på svak stimulering av biologiske stoffer, for eksempel pollen, som ikke kommer fra seg selv.

Influensalignende symptomer, bihulebetennelse og overbelastning, spesifikke smerter og toksisitet kan være andre reaksjoner du vil oppleve fra den økte intensiteten av innkommende energi. Når disse forstyrrelsene skjer, når kroppen en terskel. Det vil passere utover denne terskelen ettersom kroppens evne til å håndtere mer lys øker. I disse tider vil det være spesielt nyttig å ta flere bad og å drikke mye vann.

Dette vil hjelpe kroppen din til å lette disse endringene lettere. Svømming vil også være nyttig i denne forbindelse siden vann er veldig beroligende og avslappende, i tillegg til å være nyttig for å balansere energien din.

XX. SØVN OG DRØMMER

Vi beveger oss inn i de høyere dimensjonene for tiden. Dette skaper en midlertidig forvirring av tid. Du vil ha drømmer som er uberegnelige og merkelige noen ganger. Du vil våkne opp og føle deg følelsesmessig forvirret.

Søvnmønstrene dine kan bli totalt forstyrret. Kanskje du har sovet åtte timer i natt til nyere tid. Nå sliter du med å få seks timers søvn og vet ikke hvorfor. Det vi vil at du skal vite er at søvnmønstre kommer til å være veldig forskjellige. Du kan sove selv flere timer enn vanlig og måtte ta en lur i løpet av dagen, da trenger du veldig lite søvn i det hele tatt og har mye energi. Det du kommer til å finne er at jo mer lys du tar inn i kroppen din, desto mindre tid trenger du for søvn.

Det som vil skje, er at det ikke er for deg å erstatte denne søvntiden med en tredimensjonal livsstil. Det er viktig for deg å kunne bruke denne ekstra tiden til et høyere aspekt. Du vil begynne å se en bevissthet om hva du gjør, men din bevisstløs vil begynne å bruke denne tiden til større opplysning.

Dette skjer fordi du beveger deg inn i høyere dimensjoner. I denne nye dimensjonen er opplevelsen av natt og dag totalt omvendt. De fleste er vant til å være oppe og på dagtid og sove om natten. Du er i en maktkamp i deg selv. Det er som om en del av deg forankrer deg inn i den fjerde dimensjonen og prøver å leve på en måte mens resten av dere er her i den tredje dimensjonen og prøver å fortsette som tidligere. Drømmene dine kan til tider virke så forvirrede fordi drømmelivet vanligvis beveger seg mellom dimensjoner før det fysiske livet. Bevisstheten din skifter frem og tilbake. Du har et glimt av den opplevelsen i drømmene dine. Noen ganger er drømmene dine ikke bare flotte, men de er også sekvensielle.

Andre ganger våkner du og de føler seg mer forvirret enn noensinne.
Du kommer til å måtte kutte ned på fjernsyns- og radiobruk, og du kommer til å finne ut at selv de elektriske lysene dine vil begynne å ødelegge deg, så vi forventer at du også vil begynne å redusere dem.

En del av det som kommer til å skje i din verden er at behovet for så mye elektrisitet kommer til å bli mindre, og du vil bruke mer tid på åndelig utvikling.

XXI. SVETTE- og TÅRE KJERTLER

Endringer i tårekanalene og svettekjertlene i kroppen vil skje under cellulær transformasjon. Når det gjelder svettekjertlene, svetter de fleste nå mindre enn de gjorde for omtrent fem år siden. De fleste mennesker under mobil transformasjon vil svette mindre enn de gjorde tidligere, men det vil være en mindre endring som vil være observerbar og målbar. Når det gjelder tårekjertlene, vil tåreoppløsningen din være litt tettere, tykkere og vil bestå av flere mineralforbindelser. Denne endringen vil også være målbar. Se også ENERGIFLYT i KROPPEN.

XXII. VIBRASJONER I KROPPEN

Noen mennesker opplever en vibrasjon i solar plexus fra tid til annen. De har lagt merke til denne vibrasjonen i økende grad de siste månedene. Dette er en del av endringene som skjer under cellulær transformasjon. Jorden opplever også en vibrasjon fra tid til annen.

Disse vibrasjonene er designet for å endre selve saken til jordens og stoffet ditt. Endringene vil sakte tilføre visse eteriske komponenter som eksisterer i mulighet og sannsynlighet, og som eksisterer innenfor de omfattede målene for sjelens reise gjennom denne planeten, som er Guds spillefelt. Disse endringene kommer til å blande disse eteriske komponentene inn og ut av din fysiske kropp på samme måte som du ville dyppe en tepose i varmt vann for å oppnå en siste forfriskende drink.

Vibrasjonen i hele kroppen din skifter til en høyere frekvens under celletransformasjon. Noen opplever mange forskjellige fysiske symptomer som til tider kan være sterke eller kan være veldig subtile. I løpet av denne levetiden skjer det mer evolusjon i kroppen din enn i summen av alle tidligere liv på denne planeten. Det skjer en transformasjonsendring både i kroppen din og på jorden. Selve cellestrukturen i kroppen din endres, noe som gjør at du kan motstå og integrere disse høyere frekvensene av energi. Kroppen din trenger å vite at dette skjer og at det er greit siden den aldri har opplevd å være i et lett legeme før på denne dimensjonen. Som et resultat kan kroppsvibrasjoner oppleves, og mange tror kanskje at det skjer et jordskjelv i disse periodene.

Disse kroppsvibrasjonene vil oppstå gjennom en induksjonsprosess når jordens kraft parrer seg med kroppen. En måte å balansere og flytte denne energien gjennom kroppen er med fysisk trening (dvs. å gå minst flere mil om dagen).

SAMMENDRAG

Etter hvert som prosessen med cellulær transformasjon skrider frem, vil du bli tynget av en feilaktig følelse av uverdighet. Alt mørket inneholdt i deg selv i hodet ditt, betrakter du som dine egne små synder. Disse følelsene er ikke dine synder, men de er arven til alle artene du representerer.

På grunn av tyngden og mørket du tok med deg da du inkarnerte til denne planeten, kunne du ikke forestille deg at du var ren og guddommelig nok. Du kunne ikke forestille deg at du var god nok og klar nok, så vel som lys nok til å holde Kristus -lyset i kroppen din.

Du håndterer enorme biologiske endringer, og du har også alle de psykologiske, mentale/konseptuelle og emosjonelle problemene du arvet da du kom for å håndtere det også. Du må håndtere mange kompliserte problemer i livet ditt, noen som du ikke er klar over for øyeblikket og som alle er inneholdt i kroppen din.
Når du muterer, blir alle disse tingene kastet opp av DNA -en din.

Du har dem ikke inni deg fordi du gjorde noe galt. Når ting har dukket opp fra de dype stedene i deg og ikke har følt meg bra, er det ikke fordi du gjør noe galt. Det er fordi du er den riktige tingen og de gamle tingene inne i kroppene dine må dukke opp. Du må trekke dem ut, så kommer de ut av DNA -en til kroppene dine. De vil bli sluket av i kroppen din og på eteriske nivåer også.

Tidligere sivilisasjoner har gjort gjentatte forsøk på å regulere sin oppførsel, for å håndtere problemene konflikt og separasjon og destruktiv oppførsel. De utviklet regler, lover og måter å håndtere det destruktive aspektet av konflikten som utviklet seg i deres sivilisasjoner. De setter opp lover og lovgivere.

Noen ganger opprettet de også en guddommelig kraft som var i stand til å evaluere folks prestasjoner og deretter dele ut straffer. Noen ganger ble dette ansett for å være en veldig dagligdags del av samfunnet, omtrent som ditt rettssystem der du har en dommer som dømmer deg. Noen ganger ble det forhøyet gjennom en guddommelig prestegruppe eller en religiøs guddom.

Religion har fortalt deg at det er GUD som vil at du skal oppføre deg slik. Du ble fortalt at Guddommen krevde deg til å gjøre dette, og hvis du ikke gjorde dette, vil Guddommen kreve å straffe deg på forskjellige måter. Da du kom hit, tok du med deg en følelse av at noen ting var riktige og noen ting var feil. Du tok også med deg en følelse av at noen ting kan være gode og noen ting kan være onde. Dømming av deg selv er ikke nyttig lenger.

Så du har i deg en slags Far/Mor/Gud -figur, en gammel utenomjordisk. Du kan til og med ha en utenomjordisk lovgiver, i motsetning til en mor til far/Gud. Dette er en som evaluerer fordi den vet alt, og den vet hva som er riktig fordi den har sett alt før. Det opererer ut av fortiden. Det er faktisk vevd inn i DNA -strukturen din. Det er en del av dette materialet du må frigjøre, denne dommen.

Du har et genetisk målkort, og du har en målvakt som fortsetter å krysse av om du får det riktig eller ikke. Hver gang du ikke får det riktig, knuser du på alle nivåer av ditt vesen. Hver gang du gjør det riktig, blomstrer du på en måte, bortsett fra at det alltid er frykt for at du ikke klarer å holde på denne rettigheten. Så du kan se at det er på tide å slippe den ideen om guddommelighet. Dømmekraft er ikke nyttig for deg.

For å bli forbundet med Kristusbarnet må du gi avkall på «Holderen». Det er en pris for Kristusbarnet, du må bytte inn din «Holder» – den/det som holder deg tilbake.

Men det er en annen pris du må betale. Du må gi opp å evaluere hver handling, hver tanke, hver følelse, hver følelse. Tror du det er mulig at du kan ha hodepine, og det ville være bra? Tror du at du kan ha fordøyelsesbesvær eller svimmelhet, og det ville være greit? Tror du at du kan såre noen andre, og det vil fortsatt være riktig?

Det er konstant flyt i energisystemet ditt som registrerer når du har gjort det bra og når du har gjort det dårlig. Følelsene av å bli dømt forårsaker en viss sammenknytning i biokjemien din, og det oppstår en sammenknytning i deg.

Denne sammenknytningen forårsaker en samling av materialet du prøver å frigjøre på grunn av mutasjonsprosessen. Det å tviholde, klamre seg til noe forstyrrer renselsesprosessen og med gjenoppbyggingsprosessen som skjer i deg.

Derfor, hver gang du tar en vurdering eller fordømmelse av deg selv, skaper du syre  i Ph -balansen i kroppen din. Denne Ph -endringen forstyrrer den elektriske strømmen i kroppen. Du skaper derfor klumper av søppel som er ment å passere, forlate kroppen din, og når disse er klumper, er det vanskeligere å passere ut av kroppen din.

Fordømmelsen og vurderingen forstyrrer derfor komfortabel mutasjon og kan skape frykt. Hvis du ønsker selvutvikling men du fortsetter å fange deg selv, gjennom fordømmelse og kritikk så vil faktisk kunne oppstå eller forsterke frykten.

Denne frykten kan ha følgende former:

 • Du vil aldri få det til.
 • Du vil aldri kunne bli god nok.
 • Du vil aldri være verdig.
 • Du kommer aldri til å få til dette om å være god.
 • Du kommer aldri til å til få til dette å ha rett.
 • Du kommer aldri til å få til dette å være åndelig.

Hver person, i din egenart, vil være mer tilpasset visse energier enn andre personer. Analogien kan være å ha en antenne kalibrert for å motta en bestemt radiostasjon.

Mange mennesker vil resonere med forskjellige bølgelengder ved forskjellige vibrasjonsfrekvenser enn andre mennesker. Uansett hvilken bølgelengde din spesielle design er kalibrert til, er disse bølgelengdene veier kuttet i bevisstheten din. Når du har begynt å transmutere (endre), vil energiene til de bestemte frekvensene i universet dra nytte av disse veiene for å overføre flere og flere av de samme energiene til deg.

Det kan se ut til at problemer du trodde du hadde håndtert og løst, plutselig har dukket opp igjen i livet ditt, større enn noensinne, med enda mer intensitet og drama enn før. Det er nyttig å ikke identifisere disse problemene som dine personlige ting. Du trenger bare å innse at disse energiene er tilstede, og så la dem bevege seg gjennom deg. Vet at du overfører dem til de mange som ennå ikke er bevisste nok til å gjøre det selv.

Du må forstå klart om de smertefulle handlingene og tingene du har kalt «onde og onde». Hvis du visste hva som egentlig foregikk, og hvis du forsto essensen av handlingene, ville du forstå at de var nødvendige og passende for deg å vokse og forandre deg.

Religionen om Gud forteller deg at det er mange ting du ikke må gjøre, og skulle du gjøre dem, er dette synd eller en karmisk belastning for deg.

Jeg sier til deg at jeg aldri har sett en synd på denne planeten.

Jeg har sett mange ting som:

 1. Mennesker som agerer ut sin arv
 2. Mennesker som prøver å forstå sin arv
 3. Mennesker som gjenoppretter kampene sine.
 4. Mennesker som gjenskaper sine mord
 5. Mennesker som gjenskaper sine svik
 6. Mennesker som studerer energien til disse tingene.
 7. Mennesker som prøver å se en måte ut av alt det ovennevnte

Jeg ser ikke på disse som synder. Jeg ser på dem som et forsøk på å forstå din oppgave på jorden og å gjennomgå denne oppgaven ved å oppleve det du har kommet hit for å forandre. Det er en veldig skremmende idé at det ikke vil være noen keeper som beskytter andre fra deg. Det vil ikke være noen keeper som beskytter deg mot deg selv, og det vil ikke være noen keeper som beskytter deg mot andre.

Fordømmelse vil ødelegge din fysiske struktur. I det kommende magnetiske polskiftet, vil dommer og vurderinger ødelegge kroppen din, for eksempel fordømmelsene du har gjort mot deg selv og alle de du har gjort de daglig gjøremål.

Alle vurderinger av mat, kroppssmerter, klær, omgang med andre osv. Påvirker kroppen din og mutasjonsprosessen som skjer i kroppene dine. Disse vurderingene ødelegger balansen i kroppene dine. De gjør mutasjonsprosessen vanskelig, smertefull og veldig deprimerende når du fortsetter å dømme ikke bare deg selv, men også andre.

Dette er noe du må slutte å gjøre. Du må gå inn i selvaksept av deg selv så vel som av andre for å skape et biokjemisk og et elektromagnetisk miljø i kroppene dine som vil optimalisere muligheten for kroppen til å mutere lett. Dette vil da skje med en viss balanse og med en viss stabilitet og noen ganger med en følelsesmessig følelse av velvære.

Dette er ingenting som blir tatt fra deg under celletransformasjon (mutasjon) uten ditt samtykke. Det er noe som blir fjernet fra systemet fordi du ønsker å øke vibrasjonsfrekvensen. Dette omtales av noen lærere som «Ascension», som ganske enkelt øker vibrasjonsfrekvensen. Det er større oppfatning og et større ønske om kjærlighet og harmoni og fred blant mange mennesker.

Når vibrasjonene øker, må jordens mennesker ta i egne hender hvordan de ønsker å konstruere denne fred og harmoni, så vel som denne kjærligheten og denne sannheten. Det vil snart bli tydelig at det i forhandlingene mellom nasjoner og mellom enkeltpersoner (i forretningsmessig forstand og i økonomisk forstand) ikke lenger vil være mulig å skjule seg for en annen. For der de ligger, vil den andre oppdage det. Jordens mennesker blir alt for våken. Dette er det som menes med å øke jordens vibrasjon.

Det er en guddommelig orden i alt i livet. Det er av denne grunnen at akkurat der du er til enhver tid i livet, er akkurat der du skal være i henhold til den guddommelige utfoldelsen av din bevissthet og ditt liv.

Kilde: House of David Teaching Centre.

PS: Dette senteret eksisterer ikke lenger i den form det var og jeg har tillatt meg å bruke google translator i oversettelsen, derfor kan det være enkelte steder jeg ikke har sett godt nok om oversettelsen ble riktig. Jeg fikk kontakt med dette materialet på begynnelsen av 2000-tallet og det eksisterer ikke i sin rene form på nettet lenger. 

Derimot er dette dokumentet kopiert av andre og på engelsk kan du også finne det her: https://www.cedar-rivers.com/articles/consciousness-spirituality/100-the-house-of-david-teaching-center.html