Om

_MG_7632 - CopyAlle mennesker er i en prosess – fra fødsel til død. Hvordan vi opplever denne livsreisen og hva den byr på er individuelt for hver og en av oss.

Vi møtes der du er, på dine premisser og utforsker dine ønsker, lengsler, hindringer, utfordringer eller potensial og begynner din reise.

Sentralt i Psykosyntesen er viljen til å skape endring, VIL du noe mer for deg selv? Da kan vi skape noe spennende sammen.

Hjertelig velkommen!

Mitt navn er Mariann Marthinussen. Jeg arbeider som coach, terapeut, foredragsholder og underviser. Jeg er selv en evig student av livet og min visjon og lidenskap handler om å stadig finne større glede og mening med livet. Dette engasjementet har jeg med meg i alt mitt arbeid med individer og grupper.

Min visjon er: “Mer glede og frihet gjennom større bevissthet”.

Jeg arbeider gjennom mine to selskap “Lev ditt liv” og “Conflict Prevention Group AB”. 

Jeg underviser i Psykosyntese, Energipsykologi, Motiverende intervju (MI), Mindfulness og er faglig veileder for terapeuter og coacher.

Jeg underviser og coacher på engelsk på forespørsel.

Godkjent og registrert utøver i alternativ registeret. 

Jeg er medlem av og underlagt etiske og profesjonelle retningslinjer hos Norsk Psykosynteseforening (org. nr. 988698679)

EMCC godkjent coach
Coach utdanningen er EQA på Senior Practitioner nivå. Det innebærer at utdanningen er godkjent som coachutdanning på profesjonelt nivå, og tilhører en av Europas største bransjeorganisasjoner for coaching; EMCC.

……………………….

My name is Mariann Marthinussen, I work as a Psychosynthesis coach, therapist and teacher. I am a student of life and my deIsire is to find joy and meaning in life.

My vision and purpose is to assist others in finding more joy, fullfillment and freeedom through expanded consciousness.

I work through my two companies Lev ditt liv and Conflict Prevention Group where I teach and coach both in English and Norwegian.

www.levdittliv.no
www.conflictpreventiongroup.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *