nature-sky-sunset-manGodt nytt år 2018

Vi står i Transformasjonens tid – hva betyr det egentlig? Vi lever i en tid med endringer og hvor vi må forholde oss til stadig nye sannheter, nyheter om hvem vi er og hvor vi kommer fra og hva vi skal.

Det å være en del av sin egen transformasjon kan være veldig spennende og samtidig utfordrende. Det betyr at vi går nye stier, i oss selv og i den fysiske verden.

Transformasjon er for de som ønsker å skape noe nytt, et liv med nytt innhold, legge smerte og tvil bak seg. Tillate seg og LEVE i vårt eget skaperverk.

Hvor står du nå?

Samtidig bli bevisst hva vi skaper og er medskapende i. Jeg har brukt mye tid innover dette siste halvåret, fordi det var tvingende nødvendig og stoppe opp – stå litt stille – for å kunne kjenne pulsen, rytmen i meg selv.

Hvor er jeg – hva vil jeg – hvor skal jeg? Alle de spørsmålene de fleste av oss som søker stiller oss jevnlig, men når lyttet jeg sist til mine egne svar? Jeg måtte erkjenne ved påsketider i fjor at det var en stund siden. Da kom behovet for å stoppe opp og kjenne hva denne tiden egentlig betydde og handlet om for meg og for den verden jeg lever i.

Jeg tror mange av oss trenger et pust i bakken – trenger få stablet bena litt under oss og kjenne på mer flyt i livet. For vi er skapt for flyt men av og til er vi på kollisjonskurs i våre egne følelser og tanker og da trenger vi å kalibrere litt.

Det er et stort behov for stilletid i meg, jeg har ikke så mange ord på dette nye som skapes, men det kjennes..dypt og inderlig. Det er uten form – foreløpig – eller kanskje forblir det uten form? Hvem vet, det er allerede skapt og skal erfares. Tid og rom oppløses og vi slipper tak i det som var for å omfavne det som kommer og allerede er. Kanskje har du det på samme måte?

Jeg har lest inn noen meditasjoner hvor vi kommer i kontakt med den transformerende energien.

Kreativitet og fantasi er et viktig verktøy når vi skal skape nye intensjoner, bevege oss over i nye frekvenser og holde fokus på hva vi ønsker mer av. Det å transformere smerte – slippe tak – for å gjøre plass noe nytt er en del av vår reise og egen transformasjon.

Kanskje kan noen av disse hjelpe deg på veien til å finne mer skapelse og frigjøring i ditt liv <3 Ønsker deg et deilig og spennende nytt år!

For å laste de ned, logg den inn på Itunes: https://itunes.apple.com/no/album/transformasjon-guidede-meditasjoner/1277168925?l=nb