Vi er ferdig – du er der du skal være!

Vi har nådd en ny milepæl i vår spirituelle og evolusjonære utvikling. 2018 er året for å aktivere ny energi og nye muligheter.beyond-1087922_960_720

Årene fra 2000-2017 har forberedt oss på den tiden vi er inne i nå. Døren er lukket til det gamle paradigme og vi har mulighet for å skape friskt, på en helt ny måte enn noen gang tidligere. Vi har alle nå tilgang til det feltet som omhandler den 5-dimensjonale bevissthet. Det vil si at vi har aktivert tilgangene til de øvre 4 chakra på en helt ny måte.

Med mindre du velger å forholde deg til det lavere personlige, i den 3-dimensjonale verden, hvor en fortsatt vil kunne operere i frykt, smerte og makt strukturer, men jeg har tillit til at du som leser dette allerede har allerede tatt et annet valg.

Derfor blir det også opp til oss om vi vil ha med oss fortidens frykt og besvær over i det nye vi skaper videre. Du er ferdig – du har alt som trengs.

Kroppen vår

Samtidig så kanskje tenker du; hvordan kan det ha seg? Jeg føler meg verken ny, fornyet, energisk eller glad…skulle ikke det være belønningen for alt strev jeg har vært igjennom? I våre forventninger kan det ha vært slik. Saken er at ingen av oss har vært i dette energiskiftet som har skjedd før, derfor er forventninger nyttesløst – vi skaper nye opplevelser hver dag med bakgrunn av den bevissthet og intensjon vi til enhver tid setter. Vi får rare innfall. Går fra total ekstase, velvære og lykke til full selvsabotasje og dystre spådommer om egen fremtid. Bare for å oppleve at i neste øyeblikk finnes der totalt tillit og kjærlighet. Litt slitsom kan det være. Derfor er det mer enn noen gang viktig at vi har klargjort våre intensjoner og ønsker om skapelse, OG er villig til å ta ansvar for de.

Kroppen vår skal også henge med på dette energetiske skifte og det gjør den så godt den kan.

Mange nå opplever influensa, lav energi, slitenhet og utmattelse. Dette er et naturlig fenomen i det våre frekvenser høynes. Vi trenger derfor mer hviletid og alenetid til å hente oss inn igjen. Stress og jag gjør oss sinte og urolige, og blokkerer tilgangen til vår høyere bevissthet.

Vårt mentale felt kan ikke finne ut av dette – for endringen ligger ikke i den mentale forståelsen, men i vår bevissthet – vår viten og visdom. Dette krever enormt mye tillit og overgivelse. La Sjelsaspektet lede an.

Det å prosessere gammel smerte blir derfor litt baklengs i tiden fremover. Hente frem smerten og gnage på den. Vi trenger se, anerkjenne, akseptere og slippe tak. Sjelen din ønsker mer plass nå.BjørgThorFoto: Bjørg Thorallsdottir

Vi utfordres i å mestre et større aspekt av det å være et guddommelig spirituelt vesen i en fysisk kropp. Når vi dør blir vi ikke nødvendigvis automatisk guddommelig opplyst. Kroppen vår holder bevissthet om alt som noen gang har vært og er. Vi trenger å mestre den fysiske kroppen og alt det den innebærer. Med våre sanser, følelser, tanker og behov. Når vi tillater oss å gå igjennom våre følelser, håndtere våre tanker, tillate vår kropp sine uttrykk og slippe taket vil vi kunne bevege oss til vårt neste bevissthetsnivå, og vår personlige vekst bringer oss stadig ut i større ekspansjon. En større forståelse i hvorfor du er her og hva du trenger mestre og bidrar med denne gangen.

For å skape nytt, trenger vi gjøre oss ferdig, være villig til å legge fortiden bak oss og se fremover eller her og nå. Det fordrer en stor grad tillit. Tillit til egne evner og tillit til at du evner og skape hensiktsmessige opplevelser for deg selv.

Lytt til deg selv og din kropp

I denne tiden hvor vi skal ha med oss kroppen over i en høyere bevissthet, vil den trenge både hvile og aktivitet. Være i bevegelse med energiene, men uten stress. Gjøre ting saktere, gå saktere, spise saktere, gjøre litt mindre, være litt mer. Vi trenger å lytte mer til kroppen, hva den trenger av næring og hva den trenger av hvile. Mat kan variere stort i forhold fra dag til dag og person til person. Ingen person sin reise er lik – du må lytte til DIN kropp. Av og til vil den trenge fett, andre ganger bare vegetar mat, noen ganger fisk og andre ganger kjøtt. Det er viktig å ikke overprøve kroppen med fastlagte ideer, tanker, tro på hva som ”det riktige” nettopp fordi, det som er riktig for deg behøver ikke være det for noen andre. Vi trenger å lære å stole mer på våre sanser og våre instinkt. De har blitt korrupt gjennom mange fastlagte ideer og trosmønster, så her er vi på opplæring i fornyet tillit til kropp og sanser.

Hver kropp har sin historie, sin reise og gamle blokkeringer. Kroppens system er meget intelligent og den lager alle stoffer vi trenger til enhver tid, om vi velger å spille på lag med den og ikke mot den.

Pust er det viktigste redskapet du har i denne sammenheng, det å slippe tankene ut og bevisstheten inn. Da gjelder og puste dypt og inderlig for å finne inn til vår indre kontakt.

Jeg har selv stor nytte av det som heter Rebirth og pusteterapi. Det er intet mer kompleks enn at vi fokuserer kun på pust og slipper tak i det som kommer. Jeg opplever at dette er viktigere enn noen gang for å slippe gamle energilag og mentale prosesser som kverner om igjen og om igjen til ingen større nytte. La kroppen slippe tak i gammel smerte og klargjøre det nye feltet.

Jeg har derfor kurs med pust og rebirt for de som ønsker å slippe taket i det gamle og fri gjøre det nye. Se program her.

Mental husrengjøring

Bruce Lipton og Gregg Braden m.fl snakker om at vi er på vei inn i vår 6 tilintetgjørelse som sivilisasjon slik vi kjenner den, og at dette baserer seg i stor grad på feilinformasjon, om vår historie, hva vi, hvem vi er, hva vi er laget av, og hvordan vi forvalter vårt eget univers. Vi har ekstreme tilstander. Vi er en fase med kaos. Økonomisk, religiøst, politisk og polariteter på alle felt. Kaos er bra! Fordi kaos gir mulighet for nye strukturer, nytt fundament og vi trenger det.

Den andre gode nyheten er; kaoset og alt som blir synlig gir ny kunnskap. Kunnskap som gir deg frigjøring. Kunnskap og visdom vil sette oss fri om vi tør og tenke andre tanker om hvem vi er, hvor vi kommer fra og hva vi kan gjøre.

Vår mentale programmering er vårt største hinder og frykt. Vi tror på strev, slit, hardt arbeid, kanskje fordi vårt opphav innprentet dette i oss. Vi tror på at vi er kun materie, som aldri påvirkes av noe annet enn det fysiske. I så fall har vi gått glipp av en enorm mulighet til å frigjøre oss selv, vårt mentale, emosjonelle og spirituelle selv.

Det er opp til hver og en av oss hva vi vil med dette livet. Hva vi vil bidra med og til. Det starter med et ønske og så en bevisstgjøring.

Vi har rytmer og sykluser i vår jordiske utvikling, slik er vi mennesker og vår spirituelle utvikling koblet til jordens utvikling.

Jeg deler Dr. Assagiolis sitat i dag:

“Livet er ikke et problem som skal løses, men et mysterium som skal leves”

Forslag til hva å være bevisst på fremover:

  1. Vær tydelig i din intensjon – alt forstørres, aktiveres og responderes på nå og den universelle loven om årsak og virkning er vår læremester
  2. Handle på det som føles rett umiddelbart. Eller slipp det. Vi er trent i å overveie, vurdere i så stor grad at vår intuisjon lammes. Det sies at det du føler/sanser de første 10 sekundene av en tanke eller ide, er det du skal navigere etter. Din opprinnelige intuisjon. Alt annet er tanke spinn.
  3. La vær og prosessere (gnag/hente frem) gammel smerte og historie. Se den, anerkjenne den, takk den for alt den har gitt deg, beskyttet deg mot, hva den har lært deg og gå videre.

Ønsker deg et riktig godt og skapende 2018

Beste hilsen Mariann

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *