Den feminine skaper kraft

Vi er på full fart vei inn i årets 9 måned. En måned som i henhold til en årssyklus vitner om en ferdigstillelse av en ”graviditet”. Hva har du vært ”gravid” med så langt i år?

Hva har årets kaotiske begivenheter gjort for deg?

 • Skapt mer frykt
 • Mer angst og engstelse?
 • Forvirring og usikkerhet?
 • Større trygghet og muligheter?
 • Mer frihet og ro?
 • Har du fått nye ideer og kreativ utfoldelse?

Jeg har selv hatt mer enn nok med bare å observere verden og kollapsen som skjer på så mange plan. Alle tidslinjer som nå kulminerer og hvor vi er i ferd med å skape noe helt nytt. Tenk at et lite virus kan skape så stor effekt og ramme hele verden samtidig. Det er ganske så fascinerende.

For meg er det da godt å vite at gjennom kaos kan vi alltid skape noe nytt. En tanke som holder meg oppe og som gir meg kraft og håp. Når kaoset råder er det vanskelig å vite hva som er hva, hva du kan stole på og hva du skal gjøre. Da blir det å ha en indre trygghet enda mer viktig. Desto bedre du kjenner deg selv, dine innerste motiver og ønsker, desto lettere blir det å navigere i kaos.  Det å bygge emosjonell stamina er viktig for oss alle der vi er nå.

Det er viktig for hver og en av oss teller – du teller.

Hva vil du bruke dette kaoset til?

Når det er kaos på utsiden kan det påvirke og skape indre kaos og utløse ubevisste mekanismer. På samme tid kan den indre uroen skape mer kaos på utsiden enn nødvendig. Derfor er det å finne styrke, ro og trygghet midt oppi slikt gull verdt. Ikke bare for din egen helse og velvære men også for verden.

Gjennom mye av det som har skjedd i år har jeg lyttet innover, mer og mer innover og mindre og mindre utover. Fordi den ytre verden påkaller så mange meninger og holdninger. Den drar og sliter oss fra den ene skansen til den andre.

Fokus blir derfor viktig. Hva har du fokus på? Hva slags tema og energi nærer du oppunder? Hva bruker du din oppmerksomhet på? Dette skaper både retning og manifestasjon. Det kan jeg selv bekrefte 🙂 Det å være en bevisst medskaper kan være utfordrende i slike tider, men du er skapt for det og har alt som trengs.

Det begynner å bli klarere og klarere for meg hva beskjeden ved juletider innebar.

”Ingen kan lenger lene seg på andre, alle må stå i egen kraft”

Først kan jo en slik beskjed vekke frykt, men når jeg går dypere inn i den forstår jeg mer og mer at det handler om å være ekte, autentisk i eget rike. Finne min sannhet, skape mine egne unike verktøy og talenter og leve de ut. Dette tror jeg ikke bare handler om meg, men om oss alle.

Det handler ikke om og ikke skulle samarbeide eller samhandle, men at den samhandlingen kan først skje når individet står stødig i eget liv og egen kraft. Jeg må vite hvem jeg er og har blitt for å kunne samhandle på nye vilkår.

Kanskje gjelder dette også deg?

Din feminine kraft

Det er en ny kraft som nå bryter seg igjennom vårt kaos – den feminine skaperkraft. Den baserer seg på andre kvaliteter og andre verdier enn det som har holdt de gamle strukturene.

Jeg tror den feminine kraften er sårt tiltrengt i vårt samfunn. Den skal harmoniseres med den maskuline og sammen blir det en ny helhet. For å skape denne nye balansen, trenger vi styrke og tilgang til vår egen feminine kraft og forstå hva den handler om og er. Dette gjelder enten du er mann eller kvinne.

Som eksempel når jeg skriver om temaet her skal jeg søke etter bilder på nettet for å illustrere det feminine. Det er jo interessant at stort sett alle bilder som kommer opp når jeg søker på «feminin» er kvinner som nærmest brutalt eksponerer hud, klær, smykker. En slags påtrengende hard seksualitet.

Sanseligheten, omsorgen, moderligheten, aksepten, skapertrangen er fullstendig fraværende i bildene som kommer opp. Bare det i seg selv viser noe om hvor undervurdert og hvor lite inkluderende denne kraften er i vår bevissthet.

Det er kanskje på tide å redefinere den feminine kraft – hva er den? For deg – hvordan uttrykker du den i deg?

Elsk meg NÅ – oppstart 2. oktober – Oslo

Derfor gleder deg meg å presentere et årsprogram med 9 moduler for å styrke vår feminine skaperkraft og emosjonelle styrke.

Kurset vil holdes fysisk i Oslo hvis mulig. Jeg vil til enhver tid følge de offentlige smitteverns anbefalinger og påbud, så dersom det blir umulig med fysiske samlinger, legges hele kurset over til Zoom.

Du vil derfor ikke gå glipp av noe som helst ved nye begrensende tiltak.

Jeg ser det som veldig viktig å kunne støtte hverandre gjennom en turbulent tid. Støtte behovene, drømmene og potensialet som nå våkner i hver og en av oss. Derfor vil gruppen også være en støtte til utvikling av nye drømmer og formål. Arbeid i gruppe eskalerer det indre arbeidet og gjør det lettere å oppnå raskere resultat enn ved jobbing alene.

I 9 mnd er en kvinne gravid og slik er det med vår personlige utvikling også. Det tar tid i å la nye innsikter, følelser og ideer modnes og integreres, før de kan settes ut i livet. Derfor er disse modulene lagt opp slik at du kan integrere arbeidet mellom hver modul med egne oppgaver og tilgang til studiegrupper for fordypning.

Se programmet som starter 2-4. oktober og for deg som er klar til å bli med er det en bonuspakke på 3 gratis veiledningstimer ved påmelding før 15. september.

Jeg håper å se deg der – les mer om programmet her og kjenn om dette resonnerer for deg der du er i ditt liv.

Kursavgiften kan deles opp.

Mestersamlinger – starter: 21. september på Zoom
 • BE-who you are
 • DO-what you are supposed to do

Disse ordene kom til meg i en meditasjon nylig og satte i gang en hel rekke ideer, prosjekter og muligheter.

En av disse er det nye programmet: Mestersamlinger – Vær den du er og gjør det du skal! Du er en Mester og har en oppgave – hvordan vet du hva det er?

Jeg har derfor satt opp et 8 ukers online kurs på zoom for deg som er klar for å utnytte mer av din sjels potensial og kraft.

For deg som lurer på hva dette kan være og hvordan tappe inn det, så vil vi benytte de 7 livsenergier og energityper som bakteppe for kurset.

Du vil få din egen profil og innføring i de 7 energitypene og hvordan dette kan se ut for deg. Det blir felles veiledning på hvordan vi kan utnytte disse energien i denne tiden og hvordan du kan tappe inn og utnytte større aspekt av din sjels potensial.

Alle har vi en følelse av at vi har noe spesielt å bidra med. Men ofte er det en eller flere ting som står i veien for å la denne storheten og dette talentet komme til uttrykk.

Alle mennesker har iboende alle sine evner og talenter som noensinne kan brukes, men utfordringen kommer når du ikke er klar over at du har de.

Hva er det du har lyst å bidra til der du er nå? Hvilke talenter kjenner du trenger seg på nå? Ønsker du mer kreativitet, lidenskap, glede, nytelse og frihet?

Kanskje kan disse samlingene være med å finne nøkkelen og låse opp skattekisten som bor i deg.

Verden blir aldri mer hel enn det vi som individer føler oss hele.

Se mer om dette her, obs: early bird før 25. august NOK 1900

Når sjelen kaller – 25-26. september i Oslo

Det blir en ny anledning for deg å delta på kurset ”Når Sjelen kaller” den 25-26. september. Her vil vi utforske reisen mellom den personlige utviklingen og den spirituelle/ transpersonlige utviklingen og behovene som melder seg på veien.

 • Hvordan vet du hva som er hva?
 • Hva er drivkraften?
 • Hva er kjennetegnene ved spirituell oppvåkning?

Bli med og early bird pris før 1. september, NOK 2300

PS: også dette kurset vil holdes på Zoom dersom det skulle bli nødvendig.

Sjelespa – 5-8. november – Dharma Mountain

JIPPI – jeg har fått plass igjen på Dharma Mountain til ny gruppe i november.

Høstens sjelespa vil inkludere rebirth og dyptgående puste og kroppsøvelser for frigjøring av gamle blokkeringer.

Du kan lese mer om programmet her.