Snart reiser jeg til Tibet. Det kribler og bobler inni meg. Jeg har allerede for lengst begynt å merke gruppeenergien og forløsningen som skapes i dette fellesskapet. Meningen som ligger her. Betydningen av at det er akkurat VI som skal på tur sammen. Det er ingen tilfeldighet. Jeg får også bekreftelser på forberedelser og øvelser jeg har gjort i årevis, uten helt å vite hvorfor akkurat dette er viktig for meg. Jeg bare vet det. Og nå, plutselig får jeg bekreftet hensikten og linken. Slikt gleder meg alltid.

En stor del av meg søker å forstå, vil vite, søker trygghet. Samtidig som en stor del av meg vet at dette ikke kommer først. Den spirituelle leveregel: «Erfare først – forstå etterpå».

Peru – look I can fly :)Slik er det å leve spirituelt når vi velger det. Leve i tråd med ens egen indre overbevisning uten å vite eksakt hvorfor og hvordan, men ha tillit til veien en går og at prosessen vil lede dit den skal. Ikke alltid like lett har jeg erfart, men det blir alltid som det skal :). Og ofte, blir det også bedre enn jeg noen gang kunne forestilt meg.

Jeg deler dette med deg i dag fordi kursene til høsten nettopp har denne essensen i seg. Det å leve etter sin egen spirituelle overbevisning og hva det fordrer.

Kurset ”Hvem tror DU at du er” (også kalt SjeleSpa) settes opp i Oslo i oktober og november og om du etter å ha lest teksten nedenfor kjenner at dette snakker til deg, så kanskje sees vi snart.

I mellom tiden skal jeg bestige Romsdalens fjell og tinder så langt det går og kroppen bærer. Den fysiske kroppen skal også med i disse transformasjonene vi alle går igjennom. Våre materielle behov skal også ivaretas, i balanse med vårt spirituelle formål.

Jeg ønsker deg en fortsatt god sommer hvor enn du er 🙂

Nysgjerrig på høstens kurs?

Her er hvorfor jeg gleder meg til å holde kurs.

Hjertelig velkommen!