Lever du din drøm?

Har du noen gang tenkt at når jeg blir eldre så skal jeg… reise mer, hvile mer, nyte mer, leve mer? Kanskje er du av den mer fatalistiske typen som tenker, det blir som det blir – jeg får ikke gjort noe med dette livet likevel?

Eller er du en som jobber for å nå drømmen og målene dine – i dette livet?

Uansett hvor du er og hva du vil, så vet du at det å jobbe mot mål og drømmer det koster.

Det koster innsats, fokus og utholdenhet. Det krever tro, tro på egne evner og vilje til gjennomføring. Det koster å stå i det ubehaget som alltid vil dukke opp underveis, tvilen som får deg til å tro at du er blitt gal for å prøve eller stemmen i hodet som sier ”at nå må fornuften seire” og du må gjøre det ”vanlige” mennesker gjør.

Hvor mange av oss har ikke tenkt den tanken eller hørt den stemmen?

Likevel, så er vi her og søker videre. Til tross for motstand og motbør. Motstanden er ofte der for å vise deg at du bærer med deg noe mer, noe enda bedre, noe i deg som venter på å komme ut. Vi prøver og såkalt feiler, for jeg liker ikke å kalle det feil. Jeg kaller det erfaringer og uten erfaringer kan vi ikke forbedre ideen, drømmen, konseptet vi jobber mot. Erfaringene er viktige og uvurderlige innspill på reisen.

Hvis du er der hvor du har tenkt å gi opp drømmen, før du gjør det så vil jeg anbefale deg å se vedlagte TED Talk for kanskje litt ytterligere inspirasjon. Se Diana Nyad’s – Never, ever give up! Og få din boost i dag.

Hvem er Diana Nyad?

Diana Nyad er en inspirasjon for meg. Har du ikke hørt om henne? Dette er kvinnen som med fire mislykkede forsøk på å svømme over den ekstreme, 100 kilometer lange strekningen mellom Cuba og Florida bak seg, og til tross for maneter, haier og hallusinasjoner, klarte hun endelig å oppnå sitt livsmål i en alder av 64 (!) år.

Dianas historie er en påminnelse om å tenke stort, sette seg mål og å godta å feile underveis i reisen mot målet.

Uansett hva slags minefelt du er nødt til å krysse, vil du kunne nå målene og drømmene dine dersom du våger å ta ansvar for deg selv og gir seg selv tillit og tro på de.

La denne videoen inspirere deg til å fortsette å jobbe mot dine egne mål drømmer og jeg ønsker deg en deilig dag videre.