Forståelse av energi

For å ha det bra ønsker de fleste av oss nok penger, føle seg god nok, jobbe med noe de liker og ha god helse. Mange snakker om å skape overflod, men vi skal huske på at overflod kan være så mangt. Du kan ha overflod av god helse og penger eller overflod av problemer og utfordringer.

Det å skulle manifistere dine ønsker og drømmer, handler mye om hvilken energi du står i og uttrykker, for å forstå hva du manifisterer til enhver tid og hvorfor, trenger vi en nærmere innsikt og forståelse i hva som er energi.

”Å forstå din energi” kan være et fluffy begrep, men det handler om å forstå at ALT er energi. Dine tanker, dine ord, din historie, eiendeler, følelser og kropp er energi. Det å forstå din egen energi og vibrasjon er alfa omega for å kunne tiltrekke deg det du ønsker mer av, og samtidig møte det som er vanskelig.

Dette er noe som dukker opp i alle samtaler og kurs jeg har, og vi adresserer det utifra forskjellige vinkler og perspektiv. Det å være bevisst sin skapelse handler om å kunne forstå vibrasjon og frekvenser og forstå din egen frekvens den du opererer på til enhver tid. Det handler i stor grad også om å omfavne alt som bor i deg og som har skapt den du er akkurat nå.

Ofte blir vi utålmodige i dette. Jeg er absolutt også en av de. Vi vil ha det vi drømmer om, og vi vil gjerne at det skal skje umiddelbart. Her og nå takk. Hvorfor det ikke skjer umiddelbart kan ha mange årsaker.

Du er MYE mer enn du kanskje tror. Du er sammensatt av både lys og mørke. Du kan ikke velge det ene uten å akseptere det andre. Lys og mørke er begge energi som kun vibrerer med forskjellig hastighet og frekvens.

Når du forstår at det er i ditt mørke at den reelle skapelsen ligger og at det er her du finner gullet så kanskje er det en grunn til å omfavne mørket enda mer?

Jeg har skrevet litt om dette i blogginnlegget her.