Aksept og observasjon

Magi høres ut som noe som er tatt ut av eventyrene for de fleste.

Men når vi ser nærmere på fysikken som ligger bak magi og såkalte mirakler, vil vi kunne finne at det er DIN bevissthet. Nobelprisen i fysikk i 2022 indikerer at forskerne begynner å kunne dokumentere at det eksisterer ikke materie, realitet eller noen ting UTEN en observatør.

Det vil si, det er din oppmerksomhet, din bevissthet som skaper DIN realitet.

Desto mer du er oppmerksom på dine tanker og følelser, dine handlinger, vaner og mønstre. Desto mer vil du endre både retning og utfall av hva som skjer i ditt liv.

For noen kan enkelte ting fortone seg som et mirakel, men for andre er det en naturlig konsekvens av både langt og innstendig arbeid med seg selv og sin egen kontakt med Selvet.

Selvet er Observatøren

Ingenting eksisterer uten observatøren.

Når du er observatøren av dine følelser, tanker og handlinger – er du per definisjon separat fra det du observerer. Du har skapt en distanse,  og den distansen gjør at du kan påvirke og skape et nytt utfall, en ny følelse eller en ny tanke. Dette snakker blant annet Dr. Hawkins om i boken Power vs. Force. 

Det er din bevissthet som skaper din manifestasjon. Hvis du ikke liker det du manifisterer, så se på dine egne holdninger, tanker og følelser. Hva skaper du gjennom?

JEG ER bevisst

Jeg kan mens jeg skriver høre noen av mine venner og kjente begynne å argumentere mot meg nå. De vil hevde at de ER mer enn gjennomsnittet bevisste på seg selv, sitt liv, tanker, følelser og adferd. De vil kunne kjenne det som et slag i ansiktet når jeg forsøker å forenkle dette på denne måten.

Det mener jeg ikke å gjøre. For livet er rotete og til tider kaotisk for de fleste.

Likevel vil jeg hevde at; Du kan ikke lure din egen bevissthet.

Og med det så mener jeg den retningen og den erfaringen du er ment å ha i dette livet. Noe i deg vet bedre. Noe i deg ber deg overgi deg som menneske, slik at denne kraften kan ivareta deg.

Det er ingenting utenfor deg selv. Ingen guru, prest eller religion. Det er din egen essens. Men ofte så vil vi ikke lytte til denne. For vi er så travle med å overleve rent fysisk. Sinnet vårt er så travelt opptatt med å skape forklaringer, identifikasjoner, holde på fysiske behov og mønstre at vi har ikke tillit til denne stillheten, denne overgivelsen.

Sinnets lek

Du kan ikke lure deg selv til å tro på noe som du fundamentalt ikke resonnerer med, eller tror er mulig eller sant. Derfor er det ingen kvikk fiks i å manifistere det du ønsker deg. Sterk vilje vil heller ikke være din beste venn her. Fordi den sterke viljen i oss som menneske, vil hele tiden prøve å styre og kontrollere utfallet.

Det å manifistere det vi ønsker oss, handler om tillit. Tillit til oss selv. Ingen andre. For å skape denne tilliten er det ofte en ryddejobb som må gjøres.

Du kan prøve å fortelle deg selv at du;

  • Fortjener ditt og datt
  • «Jeg vet jeg gjør det»
  • «Jeg tenker jo positive tanker»

Ingenting av dette hjelper om du ikke også FØLER det. Tror på det helt og fullt.

Det kan være en liten reise av og til å komme dit hvor du virkelig kan føle deg selv. Og føle det du vil ha i livet UTEN tvil.

Observatøren er her din beste venn. Det er den som kan være med å sette deg fri og skape rom for denne manifestasjonen. Men det er ikke deg som ego og menneske som gjør det. Det er prisgitt din totale bevissthet.

Det for mange er vanskelig å forstå og enda vanskeligere og forholde seg til.

For vi som mennesker vil gjerne styre via våre ego og begjær. Det betyr ikke at det er feil, men du vil komme til kort etter hvert. Du vil søke noe mer, trenge noe mer.

Din observatør er den delen av deg som alltid er tilstede i ditt liv. Uten kritikk, uten vurdering, uten fordømmelse av deg selv eller andre. Den bare observerer.

Desto mer du kan klare å være tilstede i din egen observatør, vil du skape større bevissthet, større forståelse for deg selv og større mulighet for å manifistere det du EGENTLIG fortjener og trenger.

For å manifistere det du vil, er det fire ting som må på plass;

  • Bevissthet
  • Valg
  • Aksept og
  • Tillatelse
Prøv selv

Ta for all del ikke mine ord for din sannhet. Kjenn etter om dette resonnerer med deg. Hvis det gjør det, prøv selv. Se hvor du trenger å ha tillit til deg selv. Se hvor du med fordel kan overgi deg og tillate at det du fortjener skapes.

Vi kan ikke ha kontroll samtidig som vi vil ha synkronisitet. Det er en motsigelse og det er en prøvelse å komme dit hvor du tillater synkronisiteten, også kalt magien og skje.

Magiens land venter på deg, velkommen!