Det er nå det skjer

Oppvåkningen skjer nå. Du har kanskje ventet på denne tiden, hvor menneskeheten skal våkne til hvem de egentlig er?

Mange skrifter har beskrevet denne tiden hvor menneskeheten våkner til et nytt potensial. Slik oppvåkning kommer ikke uten smerte eller utfordringer. Hver og en av oss her av en grunn og kan bidra.

Gamle sår kommer frem og vi trenger å slippe de til.

Ingen av oss vil gå upåaktet hen i dette. Dette kommer i bølger og vi vil oppleve det på forskjellig vis der vi er til enhver tid. Noen føler noe av dette nå og for andre kan det komme senere.

Det vil kunne bringe med seg frykt, smerte, sorg, sinne og ubehag – noe som skal sees og forstås.

Kroppen din vil også føle dette. Du vil kunne føle deg enormt sliten eller veldig ekstatisk. Ta vare på kroppen i dette. Vær oppmerksom på hva du spiser og gi deg selv tid i natur og nok søvn.

Det kan fordre tilgivelse av mange liv, hendelser og relasjoner for å kunne forløse det som skjer nå. (mer om dette her).

I nyhetsbrevet før jul skrev jeg om året 2020 som også har vært omtalt som året for Apocalypsen. Nå er vi her og vi skal igjennom det. Jeg tror ikke at det er tilfeldig at noen av oss er her på jorden akkurat nå.

Mange av oss våkner nå til livsoppgaven og den kan fremstå som formidabel oppi dette kaoset. Men du er klar. Noen har avtale om å forlate oss nå og noe må destrueres før det kan skapes nytt.

Hvem blir du i krise?

Kriser kan bringe frem det beste og verste i oss. Mennesker reagerer på frykt på forskjellig vis. Våre instinktive responser er de 3 F’r på engelsk (Fight-Flight-Freeze). Kjempe – Flykte – Fryse. Dette er innebygde responser som blir aktivert når vi føler oss truet.

Din historie, ditt innebygde DNA og din erfaring vil være avgjørende for hvordan du håndterer utfordringer. Ingen av disse er mer riktig enn andre, men du trenger å være oppmerksom på din egen og bli den bevisst. Kjenn etter om det er riktig respons for deg akkurat nå.

Denne perioden som vår verden er inne i har vært varslet i mange av våre esoteriske bøker og bibelske skrifter. Det har vært beskrevet som skifte som skal finne sted. En ny start – restart. I materialet fra ”The Law of One” er denne tiden beskrevet som når alt skal tilbake til sin opprinnelse, en slags oppgjørets time. Det vil si at krefter og energier som har vært i spill på jorden gjennom mange millioner år blir trukket tilbake, med mindre de er av sann opprinnelse til det jordiske DNA. De som var ment å være Gaias medreisende og forvalte ressursene vil kunne fortsette på en ny måte. Noen skal ikke være med lenger og forlater oss. Min egen far er en av disse og som jeg tar farvel med i disse dager mens jeg skriver dette.

Dette betyr at energier og strukturer som vi har vært vant med gjennom årtusener plutselig endres, de trekkes nå tilbake og da vil noe kollapse naturlig nok. I naturen ser vi ting kollapser når noe nytt skal bygges. En maurtue forlates, destrueres før en ny bygges. En sandhaug blir blåst for alle vinder og så dannes det nye sandhauger. Slik er naturen og vi er en del av naturen – selv om det kan se ut som vi har glemt det.

På det personlige plan

Når disse energiene, skaperverk og maktstrukturer faller, så vil det skapes et tomrom. Da er det viktig å huske på at det er de samme energier og krefter som bor i deg. Noen av disse vil kollapse, og i det vil det kunne skapes et tomrom. Når tomrommet oppstår er det viktig å ikke umiddelbart fylle det med aktivitet eller noe annet.

Men lytte til det:

  • Hva forteller dette deg?
  • Hva bor i tomrommet?
  • Hvilken evt. smerte, sinne trenger din forløsning, omsorg?

Tillate det å være der, utforskes. Det kan vekkes minner og historier som skal forløses, noe skal tilgis for å kunne skape fred. Det kan være heftige følelser av undertrykkelse og overgrep som vekkes og de skal balanseres.

Mange av oss begynner å huske eller våkne til de livene vi har hatt i Atlantis. Det vekker også minner. Hvilken side sto du på da? Hva lærte du den gang? Hva ønsker å du å gjøre nå?

På det kollektive plan

Når vi nå minnes Atlantis så husker vi også kanskje hvordan vi ble delt. Hvor uenighetene oppsto i hvordan forvalte energi, hvordan bruke vår teknologiske kunnskap. Nå er vi i en tilsvarende situasjon på nytt. Hvordan vil vi forvalte og bruke våre teknologiske og energimessige verktøy?

Når maktstrukturer faller vil det alltid være krefter som søker å fylle det tomrommet. Her trenger vi nå å huske vår egen kraft. Huske at du er mer kraftfull enn du kanskje tror og at du ikke lenger trenger å ”bøye deg” for overmakten. Det betyr ikke at alle skal bli rebeller eller gangstere av den grunn. Tvert imot, graden av selvledelse, selvbevissthet vil kunne guide deg til kloke avgjørelser. Finne din stoiske kraft i mylderet av kollapser, slik at du kan kjenne din sannhet om hvem du er og hva du vil tillate DIN energi og styrke.

Mange av de som har hatt det tøffest får det tøffere nå i denne første fasen av krisen. Så vil også det kunne skifte. Noen vil tre frem som nye ledere – kanskje er det en grunn til at det er flest eldre som forlater oss nå? En ny generasjon står klar? Alt skifter og absolutt ALT er i endring nå.

  • Hvordan kan du møte alle disse endringene?
  • Hvordan VIL du møte de?
  • Med hva?

Vi blir bedt om reorganisere våre liv, utforske de dypere verdier og mening. Hva vil du stå inne for i denne tiden? Husk at du er en energetisk portal i deg selv. Du kan påvirke like mye som du blir påvirket.

The Law of One viser til at ingen nasjon, ingen mennesker er uten skyggesider. Dette er en del av vårt univers sin dualitet, kildens opplevelse av seg selv.

Dette er den fundamentale delen av Loven om tiltrekning (Law of attraction – den er universell). Når alt skal frem fra skyggen, når det blir satt lys på skyggene så må vi møte de. De er ikke fremmede for oss, de er en del av oss. Uten overgrep kan det ikke finnes undertrykkelse.

Uten evnen til å bli undertrykket kan det ikke bli overgrep. Derfor blir det så viktig at vi husker i denne tiden hvem vi egentlig er. Vår helhet. Kunne romme alle sider av oss selv slik at vi kan frigjøre slike destruktive krefter som kan oppstå i et vakum eller under en krise og frykt scenario.

Når du står i din kraft – kan det aldri finnes avvisning, offer, overgrep eller makt. Du bare står! Du er ENEstående!

Husk kjærlighetskraften som bor i deg – husk nå hvem du er og hva du faktisk er laget av.

Du vet hvem du er

Når du vet hvem DU er – vil du også avsløre mer om hvem andre er og ikke er. Men først må vi være helt ærlig med oss selv.

Hvem er jeg egentlig?

Vær varsom med hva og hvor du låner din energi til.

  • Hva tror du på?
  • Hva er ditt bidrag nå?
  • Hva gir deg større mening i denne tiden vi er inne i?

Alle får vi både muligheten og kallet nå til Sjelens oppgave. Hva ber din sjel deg gjøre?

Kanskje mister vi jobben fordi det er større oppgaver som venter. Viktigere ting du skal bruke din energi på enn det du har gjort hittil.

Dette året vil bringe med seg mange avsløringer og mange nye innsikter. Hva du ønsker å tro på fremover og hva du vil tro blir din personlige kraft og gjennombrudd. Hvor henter du frem det beste i deg nå? Hvordan kan du forvalte din energi slik at du kan bli ENEstående, individuell og samtidig være en støttespiller til samfunnet?

Dette er spørsmål bare hver og en av oss kan svare på. Du er kraftfull – vær bevisst på hvilken måte og hvordan du bruker den kraften nå, fordi den kommer tilbake.

Vi kan aldri bli mer støttende eller hjelpende for andre enn det vi også klarer å stå i oss selv. Være rene og klare i vårt eget indre. Ta vare på deg selv nå også.

Vi har fått en ny start – en ny begynnelse – hva vil du bruke den på?

Jeg vil invitere deg til den globale meditasjonen som nå skjer den 4-4-2020 om det er mulig, eller når du måtte finne dette innlegget. For utenfor vår jordiske virkelighet finnes det ikke tid.

Bli nå mer enn noen gang bevisst din egen skapelse – du har den kraften og tryggheten du søker i deg selv.

Jeg sender deg og dine varme tanker og klemmer i denne tiden.