Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://levdittliv.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Ditt personvern er viktig for oss. Det er viktig å ha oversikt over hvor og hvilken informasjon som blir lagret hvor og når. Nettstedet og selskapet forplikter seg til enhver tid overholde de gjeldende regler om personvern utstedt av datatilsynet.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Ved bruk av nettsiden, som benyttelse av kommentarfeltet eller å melde deg på et nyhetsbrev, registrerer en profil eller be om informasjon/materiale tilsendt aksepterer du vilkårene for registrering av dine personopplysninger hos Lev ditt liv via PayPal, Mail Chimp og Hano. Dette vil være din email adresse, tlf. nr, ip-adresse, ditt bosted og navn.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

1 Introduksjon

1.1

Lev ditt liv behandler personopplysninger om deg, derfor får du nedenstående informasjon.

2 Dataansvarlig

2.1

Lev ditt liv AS (Adresse: Løkkeveien 1A, 1555 Son. Org.nr: 990 631 778), er den dataansvarlige. Det betyr at vi er ansvarlige for behandlingen av dine personopplysninger.

3 Formål med og grunnlag for innsamling av personopplysninger

3.1

Vi sikrer at dine personopplysninger bare samles og behandles i overensstemmelse med de[t] formål som er angitt her:

(a) For å levere produkter og tjenester du har bestilt eller forespurt (kontaktdetaljer).

(b) For å besvare eventuelle spørsmål eller innsigelser du måtte ha (kontaktdetaljer, transaksjonsdetaljer).

(c) For å underrette deg om endringer i våre ytelser.

(d) For å gi deg opplysninger om varer og tjenester tilsvarende det du tidligere har kjøpt, eller som du har rettet forespørsel om.

(e) For å oppbevare personopplysninger i det omfang som er nødvendig for å overholde bokføringsloven og andre rettslige forpliktelser vi måtte ha.

3.2

Vårt grunnlag for behandling er:

(a) Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en kontrakt som du er part i.

(b) Ditt samtykke.

(c) Behandlingen er nødvendig for at vi skal kunne forfølge våre legitime interesser og blant annet å forhindre bedrageri og misbruk.

(d) Behandlingen er nødvendig for å overholde våre rettslige forpliktelser.

Hvis grunnlaget for behandlingen er samtykke så har du rett til å tilbakekalle dette.

3.3 Dersom ingen betalt klientrelasjon eller terapeutisk behandling foreligger, kan personopplysninger endres eller slettes umiddelbart.

4 Kategorier av personopplysninger

4.1

Vi behandler følgende kategorier av personopplysninger om deg:

(a) Navn, mobilnummer, e-postadresse, bostedsadresse og fødselsdato.

(b) Opplysninger om personlige tjeneste preferanser, f.eks. terapi, coaching, profilveiledning, konfliktmegling, firmaforespørsler, gruppe- og individuell veiledning, kurs.

(c) Besvarelse av kundeundersøkelser eller promoteringer.

(d) Transaksjonshistorikk

(e) Betalingsopplysninger

(f) Personopplysninger du selv gir oss, f.eks. i forbindelse med henvendelser og forespørsler.

5 Dine rettigheter

5.1

Hvis du har spørsmål vedrørende vår behandling av dine personopplysninger, kan du rette en henvendelse til oss via kontaktopplysningene beskrevet i punkt 7 nedenfor.

5.2

Du kan til enhver tid få innsyn i dine personopplysninger eller anmode oss om å få uriktige personopplysninger korrigert, slettet eller endret ved å rette en henvendelse til oss via kontaktopplysningene beskrevet i punkt 7 nedenfor. Du kan også anmode oss om at behandlingen begrenses, om dataportabilitet eller gjøre innsigelser mot vår behandling av dine personopplysninger.

5.3

Om du ønsker å klage på vår behandling av dine personopplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet og Norsk Psykosynteseforening.

6 Overføring av personopplysninger

6.1

Overføring av personopplysninger til andre selskap skal ikke forekomme. Med unntak av tjenestetilbydere for IT-tjenester som PayPal, MailChimp & Hano o.l som underleverandør av fakturering og nyhetsutsendelser. Her vil person informasjonen være begrenset til: navn, tlf. og email adresse og tjeneste/produkt interesser.

6.2

Kun betrodde medarbeidere, representanter og leverandører med et arbeidsbetinget behov har, i overensstemmelse med gjeldende databeskyttelseslovgivning, adgang til dine personopplysninger, og bare i det omfang det er nødvendig for å kunne levere en ytelse til oss eller handle på vegne av oss. Der er også underlagt taushetsplikt. Eks. Nyhetsutsendelser, økonomiske fordringer, purringer, inkasso krav etc.

6.3

Vi forbeholder oss retten til å anvende eller gi videre opplysninger i det omfang det er nødvendig for å overholde gjeldende lovgivning, foreta undersøkelser i forbindelser med klager, besvare dine anmodninger eller i etterforskningsøyemed.

6.4

Vi overfører dine personopplysninger til PayPal, Hano Systemer for CRM system, journalføring, faktura, sms/email utsendelser. Mailchimp (med mulighet for endring til annen tjenesteleverandør) for utsendelser av nyhetsbrev og tjenesteinformasjon. Overføring av personopplysninger skjer i overensstemmelse med gjeldende databeskyttelseslovgivning, herunder inngås og er inngått databehandleravtaler med våre databehandlere, men slik at personopplysninger bare behandles innenfor de angitte formål og slik at passende sikkerhetsforanstaltninger er på plass.

6.5

Personopplysninger vi har innsamlet fra deg, skal ikke uten videre eller med ditt eller vårt eksplisitte samtykke videreføres til andre land, bedrifter eller organisasjoner. Utover de tjenester som er nevnt ovenfor.

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere vilkårene løpende i tråd med offentlig lovning.

6.6

Plassering av datalagring

Ved bruk av nettsiden eller å melde deg på et nyhetsbrev, registrerer en profil eller ber om informasjon/materiale tilsendt aksepterer du vilkårene for registrering av dine personopplysninger hos Lev ditt liv via PayPal, Mail Chimp og Hano. Dette vil være din email adresse, ip-adresse, ditt bosted og navn.

Disse opplysninger kan bli lagret på servere i andre land enn Norge, dog av en begrenset karakter ref. pkt. 6.1. Vær også oppmerksom på at dersom du befinner deg i andre land enn Norge, kan dine data bli lagret i ditt bostedsland og har egne gjeldende lover.

Eventuelle datalekkasjer håndteres og rapporteres Datatilsynet og de respektive parter umiddelbart i henhold til norsk lovgivning. https://www.datatilsynet.no/regelverk-og-skjema/veiledere/hva-betyr/?id=6328

6.7

Markedsføring

Ved å opprette en profil via nettstedet levdittliv.no sier du samtidig ja til å motta markedsføringsmateriale som tilbud om kurs, profiler og andre tjenester Lev ditt liv yter. Lev ditt liv kan sende deg markedsføringsmateriale i tråd med din profil og preferanser. Disse kan du til enhver tid oppdatere eller slette. For å avmelde deg til nyhetsbrevet og slette din profil – trykk på ”avmelding”. Vi videresender aldri personopplysninger til bruk for tredje part i markedsføringsøyemed.

7 Kontaktopplysninger

7.1

Ved å benytte denne websiden og de tilhørende produkter og skjema aksepterer du vilkårene som beskrevet på denne siden.

Har du spørsmål kan du rette henvendelsen til:

Lev ditt liv
Adresse: Løkkeveien 1A, 1555 Son
Org.nr: 990 631 778
Epost: post@levdittliv.no

Last ned PDF inkl. klientrelasjoner og behandlingsøyemed.

Personvern erklæring GDPR 2018